HABERLER>ASTROLOJİ
24 Ekim 2022 Pazartesi - 09:47

24-30 Ekim Haftası burç yorumları

24 Ekim haftası gökyüzünde Akrep teması baskınlaşacak. Etkilerini 10 gündür hissetmeye başladığımız Akrep burcundaki Güneş tutulması da 25 Ekim’de gerçekleşecek.

24-30 Ekim Haftası burç yorumları

24 Ekim Pazartesi, 6 Haziran’dan beri retro harekette olan Satürn ileri hareketine geçecek. Son 5 aydır farkında olup da çözmekten kaçındığımız problemler gündemimizdeydi. Doğum haritamızda Kova burcunun yer aldığı evin temsil ettiği konularla uğraştık. Eğer süreci iyi değerlendirebildiysek, senenin son iki ayında çabalarımızın karşılığını alacağız.

25 Ekim Salı, Akrep burcunda Venüs’ün de eşlik ettiği bir Güneş tutulması yaşayacağız. Akrep doğası işlevi biteni bırakmayı, dönüşümü, krizleri ve finansal süreçleri ifade eder.

Zorlu açılara sahip bu tutulma genel anlamda beklenmeyen ani gelişmelerle geride bırakmamız gereken konuları karşımıza çıkaracak. Hayatımızda kriz yaratan ve hırs yaptığımız konuları bitirip yeni başlangıç yapmamız için bir dizi olayla karşılaşabiliriz.

Hem ilişkilerimizde hem de finansal konularda, gerekirse konfor alanından çıkmak pahasına bize iyi gelmeyeni sonlandırmamız gerekecek.

26 Ekim Çarşamba Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ederken kendimizi psikolojik olarak baskı altında hissedebiliriz. Özellikle akşam saatlerinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabileceğimizden tepkilerimizde aşırıya kaçmamaya, geçmiş konularla ilgili takıntı yapmamaya gayret edelim.

27 Ekim Perşembe güne motive başlayabiliriz. Yine de önemli iş ve görüşmelerimizi 14:00 sonrasına bırakmakta fayda var. Sabah saatlerini elimizdeki işleri detaylandırmak, onlarla ilgili araştırma yapmak için değerlendirebiliriz. Günün ikinci yarısını ise düşüncelerimizi hayata geçirmek, ticari konularda girişimde bulunmak ve eğitimle ilgili adımlar atmak için kullanabiliriz. Gün genelinde taraflı yönlendirilmelere, çarpıtılmış haberlere de dikkat edilmeli.

28 Ekim Cuma retro konumdaki Jüpiter Koç burcundan Balık burcuna geçecek. 20 Aralık’a kadar Balık burcunu son kez ziyaret edecek Jüpiter, Ocak-Mayıs arasında hayalimizdekilere ulaşabilmek için harekete geçmek istemiş ve adım atamamışsak, bu konuları tekrar gündemimize getirebilir.

29 Ekim Cumartesi Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlayacağız. Ülkemizin yeni yaşı kutlu olsun. Cumartesi iletişim kurma şeklimizi etkileyen Merkür de Akrep burcuna geçecek ve 17 Kasım’a kadar burada ilerleyecek. Düşüncelerimiz ve iletişimimiz derinleşecek. Görünen bilgi ile yetinmeyebiliriz. Sezgilerimizin kuvvetli olacağı bu dönemde karşımızdakinin yumuşak karnını fark edip buradan ilerlemekte sakınca görmeyebiliriz.

Hafta sonu Mars, retro öncesi durağan konumunda olacak. 14 Ocak’a kadar İkizler burcunda retro harekette olacak Mars cumartesi ve pazar günleri etkisini daha yoğun hissettirebilir. Bu sebeple riskli hareketlerden uzak durmak, ateşle ilgili konularda daha dikkatli olmak önemli. Ellerde ve kollarda da hassasiyet yaşanabilir.

24 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Hafta genelinde başka kaynaklardan gelen paralar, krediler, borçlar, finansal süreçler gündemde olacak. Atılacak imzalarda, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde daha temkinli olmaya gayret edin. İkili ilişkilerinizde güzel paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

İkili ilişkilerde ya da ortak yürütülen işlerde sonlandırılması gereken durumların gündemde olacağı bu hafta, uzun vadede etkili olacak bazı kararlar için zemin oluşturacak. Maddi konularla ilgili planlarınızın gerçekçi olmasına dikkat edin. Çalışma ortamınızda kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

İş hayatınızın ve sağlık konularının gündemde olacağı bu hafta krizli olayları yönetmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızla ilgili aklınız karışabilir, karar almakta zorlanabilirsiniz. Yaratıcı fikirler geliştirebilir, çocuklarla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Aşk hayatınızın ya da çocuklarınızla ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta sizin dışınızda gelişen olayların huzursuzluğunu yaşayabilirsiniz. Rekabete dayalı çatışmalar gündeme gelebilir. Evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz işleri halledebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Ailevi konuların gündemde olacağı bu hafta evinizle ya da ebeveynlerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinde, aklınızı karıştıracak gelişmeler yaşanabilir. Yakın çevreniz ya da kardeşlerinizle ilgili güzel haberler alacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta genelinde çevrenizle olan iletişiminiz gündeminizde olacak. Takıntılı düşüncelerden kurtulmanız gerekebilir. İşinizde evraklarla, anlaşmalarla ilgili konularda karışıklıklar yaşanabilir. Maddi konularda değerlendirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Maddi konuların gündemde olacağı bu hafta ne kadar değerli olduğunuzu da sorgulayacaksınız. Hukuki konularda ya da yurt dışı ile ilgili olaylarda aksamalar olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, seyahat planlayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Sizler için son derece önemli olan bu hafta, kangren olmuş konulara son verip, merkezinizde kalarak yeni adımlar atmanız gerekecek. Maddi konularda, aşk hayatında ya da operasyonlarla ilgili belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Sezgilerinize güvenmek size yardımcı olacak.  

YÜKSELEN YAY

Hafta genelinde kısıtlandığınızı düşündüğünüz konular, belirsizlikler ve bırakmak istediğiniz bağımlılıklar gündemde olacak. İkili ilişkilerinizle aileniz arasında kalabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden birileriyle ortak menfaatleriniz için iş birliği yapabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizin gündemde olacağı bu hafta bazı arkadaşlıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda daha dikkatli davranmak gerekebilir. İş hayatınızda ise olumlu bir akış olacak.

YÜKSELEN KOVA

İş hayatınızın ön planda olacağı bu hafta sizi aşağı çeken konuları sonlandırabilirsiniz. Maddi konularda risk almamaya gayret edin. Çocuklarla, eğitimle ya da ikili ilişkilerinizle ilgili düşüncelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Ticari ya da hukuki konuların gündemde olacağı bu hafta yurt dışı bağlantılı işlerle de ilgili karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Evinizde, ailenizde planladığınız gibi gitmeyen olaylar yaşanabilir. Bu olayları krize döndürmeden çözümleyebileceksiniz. (Milliyet- Aslıhan Doktoroğlu)

 
Barda çıkan tartışmada kan aktı!
 
MİT'ten nokta operasyon: Sözde sorumlu öldürüldü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
17-23 Ekim Haftası burç yorumları
17 Ekim haftası ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. 25 Ekim’de ...
Koç Dolunayı ve burçlara etkisi
Hedeflerimize ulaşmak için çok çalıştık. Yorulduk, düşüp-kalktık, yaralandık ...
Günlük burç yorumları: 5 Ekim 2022 Çarşamba
5 Ekim 2022 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. ...
 
3-9 Ekim Haftası burç yorumları
3 Ekim haftasına Merkür’ün retro hareketinden çıkıp düz seyrine geçmesi ...
Dolunay veya yeniay doğumlu olmak ne anlama geliyor?
"İçinde bulunduğunuz ayın potansiyellerini, nasıl geçebileceğini, dinamiklerini ...
26 Eylül-2 Ekim Haftası burç yorumları
26 Eylül haftası, Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile başlıyor. Hem ...
 
26 Eylül Terazi Yeniayı: İlişkilerde düzen zamanı
26 Eylül Pazartesi, İstanbul saatiyle 00:54’te Terazi burcunda yeniay ...
19-25 Eylül Haftası gökyüzü yorumları
19 Eylül haftası Merkür retrosu devam ederken, etkin ve özgür olmak isteğimiz ...
12-18 Eylül Haftası burç yorumları
12 Eylül haftası Merkür retrosunun aktifleştiği (3 Ekim’e kadar) ve dolunay ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva