HABERLER>ASTROLOJİ
17 Ekim 2022 Pazartesi - 12:25

17-23 Ekim Haftası burç yorumları

17 Ekim haftası ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasının etkilerini hissetmeye başladığımız bu haftayı ilişkilerimizi düzene sokmak için değerlendirebiliriz.

17-23 Ekim Haftası burç yorumları

17 Ekim Pazartesi Ay Yengeç burcunda ilerlerken günün ilk kısmında duygularımızda iniş çıkışlar yaşayabiliriz. Akşamüstü ilham gerektiren işler ya da içsel çalışmalar için uygun. Akşam saatlerinde ise alıngan olabileceğimizden tartışmalara girmekten uzak durmakta fayda var.

18 Ekim Salı Ay Aslan burcunda olacak. Gün genelinde kendimizi, yaptıklarımızı ortaya koyma konusunda motivasyonumuz yüksek. Hedeflerimizi hayata geçirme konusunda daha istekli olacağız. Eğitim hayatında, ticari ya da hukuki konularda girişimlerimizi sabah saatlerinde gerçekleştirebiliriz.

19 Ekim Çarşamba tutkuların ön plana çıkacağı bir gün. İkili ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşamak, sorunları çözümlemek mümkün. Bir yandan da takıntı yapmaya yatkın bir açı olduğundan keskin karar vermemeye dikkat edilmeli. Otorite figürü olarak gördüğümüz kişilerle tartışmaktan kaçınılmalı.

20 Ekim Perşembe maddi konularda zorlanmalar, yanlış yönlendirilmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerde de kıskançlık ya da güç savaşlarından uzak durmaya özen gösterilmeli. Söylenilen sözler haddini aşabilir, kırıcı olabilir.

21 Ekim Cuma yarım kalan işlerimizi toparlamak, düzen kurmak için uygun bir gün.

Hafta sonu Satürn durağan konumda olacak. Özellikle işle ilgili konularda ve kibir gösterdiğimiz alanlarda zorlanmalar yaşayabiliriz.

22 Ekim Cumartesi sindirim sistemi hassasiyetleri olabilir. Beslenmemize özen gösterelim.

23 Ekim Pazar Güneş Akrep burcuna geçiyor.

17 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

İş birliği içinde olduğunuz kişilerle ya da ikili ilişkilerinizde olumlu konuşmalar yapabilir, var olan sorunları çözümleyebilirsiniz. Olaylara otoriter bir tavırla yaklaşmamaya dikkat edin. Hafta genelinde eğitim, iletişim konularında aktif olacaksınız.

YÜKSELEN BOĞA

İş hayatının daha verimli geçebileceği bu hafta yeteneklerinizi ortaya koyma fırsatınız olacak. Çalışma arkadaşlarınızla gerginlikler yaşanabilir. Bel ve böbrek sorunlarına karşı da dikkatli olmaya gayret edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Aşk hayatınız konusunda şanslı olacağınız bu hafta kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz. Yatırımlarla ve harcamalarla ilgili temkinli olunmalı. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bazı gerginlikler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Ailenizle daha çok vakit geçirmek isteyeceğiniz bu hafta evinizle ilgili yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Eforunuzu daha çok belirsizlikleri açığa çıkarma yönünde kullanacaksınız. Ebeveynlerin sağlık konularıyla da ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Sosyal hayatınızın aktif geçeceği bir hafta olacak. Önemli görüşmeler, anlaşmalar yapabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızın ya da kardeşlerinizin sağlık konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

İş hayatınızın hareketli geçeceği bu hafta kazançlarınıza odaklanacaksınız. Yaptığınız işler kendinizi değerli hissettirecek. Finansal konularda risk almamaya önem verin.

YÜKSELEN TERAZİ

Kendinizle ilgili planlarınızı hayata geçirebileceğiniz bir hafta. Eğitim hayatında ya da ticari konularda aktif olacaksınız. Ailevi baskılar zaman zaman zorlanmanıza sebep olabilir.

YÜKSELEN AKREP

Gizli kalmış durumların hatta aşkların ortaya çıkacağı bu hafta rahatsızlık duyduğunuz konuları çözümleyebilirsiniz. Yakın çevreniz için beklenmedik harcamalar da gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkilerinizle ilgili ileriye dönük planlar yapabilir, arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Finansal konularda gelişen bazı durumlar hedeflerinizi değiştirmenize yol açabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Çalışma hayatınızın ve günlük akışınızın hareketli olacağı bir hafta. Kariyerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Fakat iş ortamında yöneticilerle gergin diyaloglardan uzak durmaya özen gösterin.

YÜKSELEN KOVA

Çocuklarınızın ya da aşk hayatınızın ön plana çıktığı bu hafta olaylara daha iyimser ve önyargısız yaklaşacaksınız. Uzun yolculuklarda veya yurt dışı bağlantılı işlerde aksaklıklar yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Bu hafta gayrimenkuller, krediler ya da evinizle ilgili konular gündemde olacak. Aile içindeki mevcut sorunları çözümleyebilirsiniz. Gruplar içinde ise inatlaşmalardan, güç savaşlarından uzak durmaya dikkat edin. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi açıklandı
 
Utanç maçı... Altay'ın kadınlarına taş yağmuru!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koç Dolunayı ve burçlara etkisi
Hedeflerimize ulaşmak için çok çalıştık. Yorulduk, düşüp-kalktık, yaralandık ...
Günlük burç yorumları: 5 Ekim 2022 Çarşamba
5 Ekim 2022 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. ...
3-9 Ekim Haftası burç yorumları
3 Ekim haftasına Merkür’ün retro hareketinden çıkıp düz seyrine geçmesi ...
 
Dolunay veya yeniay doğumlu olmak ne anlama geliyor?
"İçinde bulunduğunuz ayın potansiyellerini, nasıl geçebileceğini, dinamiklerini ...
26 Eylül-2 Ekim Haftası burç yorumları
26 Eylül haftası, Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile başlıyor. Hem ...
26 Eylül Terazi Yeniayı: İlişkilerde düzen zamanı
26 Eylül Pazartesi, İstanbul saatiyle 00:54’te Terazi burcunda yeniay ...
 
19-25 Eylül Haftası gökyüzü yorumları
19 Eylül haftası Merkür retrosu devam ederken, etkin ve özgür olmak isteğimiz ...
12-18 Eylül Haftası burç yorumları
12 Eylül haftası Merkür retrosunun aktifleştiği (3 Ekim’e kadar) ve dolunay ...
1-7 Ağustos haftası burç yorumları
Ağustos ayının ilk haftası, ateş elementinin yani cesaretin, harekete ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva