HABERLER>ASTROLOJİ
12 Eylül 2022 Pazartesi - 11:25

12-18 Eylül Haftası burç yorumları

12 Eylül haftası Merkür retrosunun aktifleştiği (3 Ekim’e kadar) ve dolunay etkilerini hala hissettiğimiz bir hafta. Bu yüzden genel anlamda kararlarımız ve atacağımız adımlar konusunda temkinli olmamız önemli olacak.

12-18 Eylül Haftası burç yorumları

12 Eylül Pazartesi haftaya enerjik başlayacağız. Öğle saatlerinde eski sorunları çözmekle uğraşabiliriz. Akşam saatlerinde ise baş ağrılarına hassasiyet olabilir.

13 Eylül Salı sabah saatlerinde gergin ve sabırsız olabiliriz. Önemli iş ve konuşmalarınızı 15:00 sonrasına bırakmak daha verim almamıza yardımcı olacak.

14 Eylül Çarşamba Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Yemeye, keyif yapmaya ve para harcamaya daha yatkın olacağız. Özellikle öğle saatlerini kendimize ayırmak bize iyi gelecek.

15 Eylül Perşembe 16:00’ya kadar olan süreci güzel kullanabiliriz. Maddi konulardaki fırsatları da değerlendirmek mümkün. Daha verimli çalışmak isteyeceğimiz bir gün.

16 Eylül Cuma Venüs ve Mars’ın zorlu açısı var. İlişkilerde gerginlikler, eleştirel tavırların yaratacağı sorunlar gündemde olabilir. Akşam saatlerinde konuşmalara, ifadelere daha dikkatli olmakta fayda var.

17 Eylül Cumartesi ise dikkatimizi toparlamakta zorlanabiliriz. Yanılgılara, kandırılmalara müsait bir zemin olacak. Bu yüzden çok önemli kararlar almamaya dikkat edilmeli. Sindirim sisteminde hassasiyetlere, zehirlenmelere karşı da temkinli olunmalı.

18 Eylül Pazar ise 11:00 sonrası Ay Yengeç burcunda ilerleyecek. Evimizde, ailemizle vakit geçirmeyi tercih edeceğiz.

12 Eylül haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Merkür retrosu süresince ikili ilişkilerinizde, ortak yürüttüğünüz işlerde ve evraklarla ilgili konularda geriye dönük sorunları çözümlemek durumunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ve yakın çevrenizle olan diyaloglarda gergin tepkilerden uzak durmaya gayret edin. Her konu göründüğü gibi olmayabilir. Olayları sorgulayarak ilerlemenin size iyi geleceği bir hafta olacak.

YÜKSELEN BOĞA

Merkür retrosuyla birlikte çalışma hayatınızda ve günlük işlerinizin akışında bazı aksamalarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu hafta harcamalarınızda ve aşk hayatınızda daha temkinli ilerlemekte fayda var. Uzun vadede düşündüklerinizle yaşadıklarınız arasında çelişki hissedebilirsiniz. Daha çok yaratıcılığınızı ortaya koymaya odaklanmak size iyi hissettirecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Merkür retrosu boyunca eski sevgililerle ilgili haberler, karşılaşmalar yaşanabilir. Çocuklarınızla ilgili de es geçtiğiniz sorunları halletmeniz gerekebilir. Ailevi konularda üstlendiğiniz sorumluluklar konusunda aklınızın karışık olacağı bu hafta fevri davranmamaya gayret edin. Aile ile ilgili sorunlu konuları halledebilme fırsatınız olabilir, bunu değerlendirmeye çalışın.

YÜKSELEN YENGEÇ

Merkür retrosu süresince evinizle ve ailenizle ilgili geriye dönük tamamlanması gereken konulara odaklanacaksınız. Bu hafta yakın çevrenizde gelişen gizli rekabetlerin yaratacağı gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda gizli saklı konulardan uzak durmaya özen gösterin. Çok hayallere dalmadan fikirlerinizi hayata geçirmek uzun vadeli planlarınıza yardımcı olabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Merkür retrosu boyunca trafikte, iletişim aletleriyle ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde pürüzlü konuları çözmek zorunda kalabilirsiniz. Sosyal hayattaki iletişimde detaylara çok takılıp sorun yaratmamaya gayret edin. Kendi değerinizle ilgili yanlış düşüncelere kapılma potansiyeliniz olduğundan karamsar düşüncelerden uzak durun. Daha çok ürettiğiniz değerlere odaklanmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN BAŞAK

Merkür retrosuyla birlikte maddi konularla ilgili geçmiş sorunlar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde karşı taraf konusunda kendinizi kandırmamanız gereken bir hafta. İş hayatında da mükemmelliyetçi davranıp kendinize çok yüklenmeyin. Kendinizle ilgili daha iyimser bir bakış açısı geliştirmeye odaklanmanız gerekiyor.

YÜKSELEN TERAZİ

Merkür retrosu süresince sağlığınızla ve geçmiş kararlarınızla ilgili konuları yeniden ele alacaksınız. Çalışma hayatınızda gelişen olaylar göründüğü gibi olmayabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde ya da uzaklardaki ilişkilerinizde yolunda gitmeyen konularla uğraşmanız gerekebilir. Sezgilerinize güvenerek tamamlanması gereken konuları bitirmek size iyi hissettirecek.

YÜKSELEN AKREP

Merkür retrosu boyunca korkularınızın sebep olduğu engellenmeleri çözümlemekle uğraşabilirsiniz. Aşk hayatınızda gerçekçi davranmaya, kendinizi kandırmamaya gayret edin. Bu hafta sosyal hayat için planladığınızdan fazla harcama yapacaksınız. Uzun vadeli hedefleriniz konusunda akılcı davranırsanız ikili ilişkilerde istediğinizi elde edebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Merkür retrosu sosyal çevrenizle ilgili geçmiş konuları ve eski arkadaş irtibatlarını gündeme getirecek. Bu hafta evinize ya da ailenize dair sorunlarla uğraşmanız gerekecek. Resmi işlemlerle ilgili harcamalar gündeme gelebilir. Sağlıkla ve çalışma hayatınızla ilgili üstleneceğiniz sorumluluklar, daha sonra rahat etmenize sebep olacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Merkür retrosu süresince iş hayatınıza ve toplum önündeki duruşunuza daha çok odaklanacaksınız. Seyahatler ve sağlık konusunda temkinli olunması gereken bir hafta. Bilgi akışında aksamalar ya da yanlış anlamalar olabilir. Bu dönemde önyargısız kalabilmek aşk hayatınızın daha keyifli geçmesine destek verecek.

YÜKSELEN KOVA

Merkür retrosuyla birlikte eğitimle ya da ticari konularla ilgili yarım kalmış işlerinizi tamamlamanız gerekebilir. Harcamalarla ilgili aşırıya kaçmamaya, kazançlarınız, yatırımlarınız konusunda gerçekçi olmaya dikkat etmeniz gereken bir hafta olacak. Ailevi konularda sorunları geride bırakabilmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN BALIK

Merkür retrosu boyunca geçmişte kriz yaratan konulara ve maddi süreçlere odaklanmanız gerekebilir. İkili ilişkilerde karşı tarafa çok yüklenmemeye, beklentilerinizi yüksek tutmamaya özen gösterin. Ebeveynlerinizle ilgili konuların gündeme geleceği bu hafta tüm ilişkilerinizde alma verme dengesine dikkat edin.

Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu

 
Büyükşehir Belediyesi’nden 25 bin öğrenciye destek
 
'Velilerimizi kırtasiye gezmekten kurtardık'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1-7 Ağustos haftası burç yorumları
Ağustos ayının ilk haftası, ateş elementinin yani cesaretin, harekete ...
Bu hafta Aslan Yeniayı etkileri baskın olacak
Temmuz ayının son haftasında 28 Temmuz’da gerçekleşecek Aslan Yeniayı ...
18-24 Temmuz haftası burç yorumları
Oğlak Dolunayını atlatıp yeni bir haftaya başlıyoruz. 18 Temmuz haftasının ...
 
20-26 Haziran haftası burç yorumları
20 Haziran haftası ilişkiler açısından ılımlı etkiler içeren bir hafta ...
13-19 Haziran haftası burç yorumları
13 Haziran haftası, Haziran ayının öne çıkan haftası olacak. 14 Haziran'daki ...
Yaz aylarına astrolojik bakış
23 Ağustos sonrasında gittikçe hızlanan bir tempo içine giriyoruz.
 
Satürn retrosu: Telafi zamanı
Satürn bizim maddesel dünyada nasıl deneyimler kazanacağımızı, geliştirmemiz ...
Mars Koç burcunda: Hareket başlıyor
İrademizi ortaya nasıl koyduğumuzu ve mücadele şeklimizi etkileyen Mars, ...
Bu hafta gökyüzü rahat
23 Mayıs haftası sert etkilerin bir nebze ara verdiği, bize de biraz nefes ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva