HABERLER>ASTROLOJİ
3 Ekim 2022 Pazartesi - 09:56

3-9 Ekim Haftası burç yorumları

3 Ekim haftasına Merkür’ün retro hareketinden çıkıp düz seyrine geçmesi ile başlıyoruz. Haftayı Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile tamamlayacağız.

3-9 Ekim Haftası burç yorumları

3 Ekim Pazartesi 12:00 sonrası Merkür retrosu bitmiş olacak. Ay da tüm gün Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu sebeple öğleden sonra işlerimize odaklanmak, onlardan verimli sonuçlar almak mümkün. Özellikle akşamüstü saatlerinde farklı fikirler, çözüme yönelik yeni yaklaşımlar üretebiliriz.

4 Ekim Salı önemli işlerimizi ve görüşmelerimizi 13:20 sonrasına bırakmakta fayda var. Akşam saatlerinde ise sosyalleşme isteğimiz ön planda olacak.

5 Ekim Çarşamba öğle saatlerini ilişkilerde denge kurmak, ileri dönük hedefler için görüşmeler yapmakla değerlendirebiliriz. Akşam saatlerinde ise baskıcı tavırlardan uzak durmaya dikkat edilmeli.

6 Ekim Perşembe dikkatimizi toparlamada zorlanabiliriz. Sabah saatlerinde şaşırtıcı haberler almak mümkün. Önemli kararları 16:00’dan sonra almaya gayret edelim.

7 Ekim Cuma olayları daha derinlemesine ele almak, yüzeysel konuşmalar içinde olmamayı tercih edeceğiz. Karşılaşacağımız olaylar biraz da çözüm bulmak zorunda kalalım diye bizi zorlayabilir. Sağlıkla ilgili de hassasiyetlerin artabileceği bir gün.

8 Ekim Cumartesi dalgınlık sonucu yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Duygusal olarak da hassas ve alıngan hissedebileceğimiz bir gün.

9 Ekim Pazar günün son saatlerinde Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Genel anlamda hakkımızı arama, önceliklerimize vurgu yapma dürtüsünün hakim olacağı bir dolunay. Sabırsız davranmamaya, haklı iken haksız duruma düşmemeye dikkat edilmesi önemli olacak. Cumartesiden itibaren kendini hissettirmeye başlayacak Koç Dolunayının etkilerini daha çok sonraki hafta yaşayacağız.

3 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

İş hayatınızda daha etkin olacağınız, çalışma ortamınızı düzene sokmak isteyeceğiniz bir hafta olacak. Çarşamba arkadaşlarla olan ilişkilerde esnek davranmaya gayret edin. Hafta sonu ise sağlığınız konusunda daha dikkatli olmaya ve ikili ilişkilerde fevri davranmamaya özen gösterilmeli.

YÜKSELEN BOĞA

Aşk hayatına ve çocuklarınızla ilgili konulara eğileceğiniz bu hafta yaratıcı fikirler üreteceksiniz. Çarşamba üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgili kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki ilişkilerin dengesini kurmaya çalışmak biraz içe kapanmanıza sebep olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Ailevi konulara odaklanıp, evle ilgili harcamaları yapılandırmak isteyeceğiniz bir hafta. Çocuklarınızla ilgili ya da aşk hayatınızda fark etmediğiniz konulara şahit olabilirsiniz. Hafta sonu ise sosyal hayatınızda daha aktif olmak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınıza karşı empati ile yaklaşmaya gayret edin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde ve iletişim konularında aktif geçecek bir hafta sizleri bekliyor. İş hayatınızda krizli konuları çözümlemek isterken aceleci davranmamaya dikkat edilmeli. Ebeveynlere ya da evinizle ilgili konulara daha çok zaman ayırmanız gerekebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Maddi konularda ve çalışma hayatınızda daha kararlı ve etkin olacağınız bir hafta. Çarşamba ikili ilişkilerde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Hafta sonu ise geçmişten gelen aile sorunlarına biraz daha esnek bakmak, önyargılı ani kararlar almamak önemli olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

Kendi isteklerinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz, aşk hayatınızda iletişiminizin kuvvetli olacağı bir hafta. Harcamalar, giderler gündeminizde olacak. Geçmişten gelen ve sizi zorlayan konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Bu hafta aileyle veya evinizle ilgili yarım kalmış, tamamlanmamış konuları çözümleyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili hesapta olmayan harcamalar çıkabilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinize odaklanırken fevri karar almamaya gayret edin.

YÜKSELEN AKREP

Sosyal hayatın ve iletişimin yoğun olacağı bu hafta hedeflerinizi netleştirebilirsiniz. Sağlıkla ya da çalışma hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Çabuk karar vermemeye ve ailenizden destek almaya özen gösterin.

YÜKSELEN YAY

İş hayatınızda ve maddi konularda daha derin düşünüp, etkin davranacağınız bir hafta olacak. Çarşamba yakın çevrenizle ilgili gerginlikler olabilir. Hafta sonu ise aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili konular ön plana çıkacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Yurt dışıyla ilgili işlerde, hukuki ya da eğitimle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Hafta sonu ise ebeveynlerinize karşı, aile ilişkilerinizde gerginlik yaşamamak için aceleci kararlar almamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN KOVA

Giderler, harcamalar konusunda daha önünüzü görebileceğiniz, çözümler üretebileceğiniz bir hafta olacak. Çarşamba ev kazalarına karşı dikkatli olun. Hafta sonu kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminizde sert çıkışlardan sakının.

YÜKSELEN BALIK

Giderler, harcamalar konusunda daha önünüzü görebileceğiniz, çözümler üretebileceğiniz bir hafta olacak. Çarşamba ev kazalarına karşı dikkatli olun. Hafta sonu kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminizde sert çıkışlardan sakının. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 

 
İzmir’in utanç raporu... 9 ayda 21 can hayattan koparıldı!
 
Enflasyon rakamları belli oldu... İzmir'de suya bir zam daha!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolunay veya yeniay doğumlu olmak ne anlama geliyor?
"İçinde bulunduğunuz ayın potansiyellerini, nasıl geçebileceğini, dinamiklerini ...
26 Eylül-2 Ekim Haftası burç yorumları
26 Eylül haftası, Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile başlıyor. Hem ...
26 Eylül Terazi Yeniayı: İlişkilerde düzen zamanı
26 Eylül Pazartesi, İstanbul saatiyle 00:54’te Terazi burcunda yeniay ...
 
19-25 Eylül Haftası gökyüzü yorumları
19 Eylül haftası Merkür retrosu devam ederken, etkin ve özgür olmak isteğimiz ...
12-18 Eylül Haftası burç yorumları
12 Eylül haftası Merkür retrosunun aktifleştiği (3 Ekim’e kadar) ve dolunay ...
1-7 Ağustos haftası burç yorumları
Ağustos ayının ilk haftası, ateş elementinin yani cesaretin, harekete ...
 
Bu hafta Aslan Yeniayı etkileri baskın olacak
Temmuz ayının son haftasında 28 Temmuz’da gerçekleşecek Aslan Yeniayı ...
18-24 Temmuz haftası burç yorumları
Oğlak Dolunayını atlatıp yeni bir haftaya başlıyoruz. 18 Temmuz haftasının ...
20-26 Haziran haftası burç yorumları
20 Haziran haftası ilişkiler açısından ılımlı etkiler içeren bir hafta ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva