Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
28 Nisan 2024 Pazar

Göztepemiz ŞAMPİYON!

Hırsıyla ŞAMPİYON!

Mücadelesiyle ŞAMPİYON!

Alnının akıyla ŞAMPİYON!

Tertemiz futboluyla ŞAMPİYON!

Muhteşem taraftarımız bu şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Kar demedi kış demedi, iç saha demedi deplasman demedi, iyi günde de kötü günde de takımına inanılmaz sahip çıktı ve bu özel günün en büyük emektarları olarak dosta düşmana parmak ısırttılar. Armaya olan bağlılığın, formaya duyulan aidiyetin ve kulübe olan sadakatin adeta “ kitabını yazdılar”

Asla vazgeçmediler, asla pes etmediler ve asla umutsuzluğa kapılmadılar. Bu hayatta Göztepeli olmak gerçekten ayrıcalıktır. 5 milyon nüfusa dayanan koskoca bir şehrin gururu oldular, hem sahada hem de tribünde üst seviye performans sergilediler.

Gelelim Göztepe’yi Süper Lig’e taşıyan Stanimir Stoilov Hocamıza. Bilgi, birikim ve kariyer olarak bir kere daha kendini ispatladı, takımımızı TFF 1.Lig gibi dipsiz bir kuyunun içerisinden çekip aldı. Oynattığı sistem yanında forma adaletini de kusursuz şekilde dengeledi, aile ortamını oluşturdu ve en önemlisi disiplinden taviz tanımadı. İmkan sağlandığında büyük işler başarabileceğinin sinyallerini verdi. Umuyoruz ki uzun süreli bir sözleşmeye imza atıp Göz-Göz’ü Avrupa kupalarına taşıyacaktır.

Ve gelelim şampiyon takımın fedakar futbolcularına, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Süper Lig’den düştüğümüz yıl yaşanan travmaları bizlere unutturan sizler oldunuz. Göztepe’nin her açıdan “gerçek efsane “ olduğunu tüm Türkiye’ye açık açık ezberlettiniz. Futbolda karakterin paradan daha kıymetli olduğunu duruşunuzla gösterdiniz. Allah hepinizden razı olsun, birlik beraberlik ve samimiyet olduğu sürece aşılamayacak engel bulunmamaktadır, baş tacısınız, gönüllerdeki tahtın ebedi sahiplerisiniz.

Kutlamalar başlasın, HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK GÖZ-GÖZ!

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
çağlayan 28 Nisan 2024 Pazar 20:35

Şampıyonluk Papi Mehmet e ve efsaneye armağan olsum

Yorumu oyla      5      2  
Selim 28 Nisan 2024 Pazar 19:49

Kabus geri dönünce efsaneler biter miş Oytun efendi. ???????

Yorumu oyla      2      6  
Mustafa KÖSE 28 Nisan 2024 Pazar 19:48

Bu arada aydınlatıcı ve eleştiri içeren köşe yazılarınızla Göztepe ye olan aşkınızı, bağımlılığınızı gösterdiniz, bu şampiyonlukta sizede bir parantez açmak gerekiyor... Tebrikler güzel yürekli insan..Şampiyonluğunuz - muz hayırlı olsun.

Yorumu oyla      4      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva