HABERLER>ASTROLOJİ
26 Eylül 2022 Pazartesi - 12:24

26 Eylül-2 Ekim Haftası burç yorumları

26 Eylül haftası, Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile başlıyor. Hem gergin hem de destekleyici açıları olan bu yeniay, bizleri ilişkilerimizde ve denge kurmak istediğimiz konularda harekete geçirecek. Özellikle ilişkilerimizde değişim gerektiren konular çatışmalarla gündeme gelecek. Gerilimi sonlandırmak için mecburen adım atacağız.

26 Eylül-2 Ekim Haftası burç yorumları

26 Eylül Pazartesi Venüs-Pluton olumlu açısı tutkuyu ön plana çıkarıyor. Tutkulu olduğumuz konularda daha girişken ve istekli davranabiliriz. Bir yandan da Güneş-Jüpiter karşıtlığı olayları abartma eğilimi verecek. Bu sebeple hem ilişkilerde hem de finansal konularda aşırılıklara müsait bir zemin olacağından ani kararlardan uzak durmaya gayret edilmeli.

27 Eylül Salı önemli görüşmeler, projeler için destekli bir gün. Daha önceden başlanılan işleri derinleştirip daha verimli hale getirebiliriz. 19:20 sonrası ise yeni bir işe başlamaktan ziyade rutin düzen içinde kalmayı tercih edebiliriz.

28 Eylül Çarşamba Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Mars ve Satürn’ün olumlu açısı bizlere atacağımız adımların kalıcı ve sağlam olması için destek verecek. Merkür’ün retro pozisyonda olduğunu unutmadan, daha çok fikirlerimizi hayata geçirme konusunda kararlı davranıp, eforumuzu işin araştırma kısmına harcayabiliriz.

29 Eylül Perşembe değer duygumuzu ifade eden Venüs Terazi burcuna geçecek ve 23 Ekim’e kadar burada ilerleyecek. Venüs Terazi burcundayken kendimizi değerli hissetmek için ilişkilerimize odaklanırız. Estetik konulara ilgimiz artar. 3-23 Ekim arasını estetik konular için değerlendirebiliriz. Harcamalarımıza da çok sınır koymak istemeyiz.

30 Eylül Cuma, güne hissiyatı kuvvetli rüyalar görmüş olarak başlayabiliriz. Öğle saatlerinde daha hareketli ve enerjik olacağız.

Hafta sonu ise Merkür retro hareketini tamamlamadan önceki durağan konumunda olacak. Bu sebeple iletişim, ulaşım ve teknoloji konularında daha dikkatli olmakta fayda var. Venüs ve Jüpiter’in zorlu açısı da ilişkilerde olayları büyütme, aşırı harcama yapma etkisi verebilir. Merkür’ün konumuyla birleşen bu etki olayları farklı görme, bu yüzden fazla tepki verme yaşatabilir. Alışveriş yaparken de ederinden fazla harcamalar yapmamıza sebep olabilir.

26 Eylül haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Ortaklı işlerin ve ikili ilişkilerin öne çıkacağı bu hafta, biz-ben dengesini kurmaya çalışacaksınız. İlişkiler içinde merkezinizde kalmaya özen gösterin. Çalışma ortamınızda daha sosyal ve etkin olacaksınız. Hafta sonu ise sağlık konusunda hassasiyet olabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Çalışma hayatınızın öne çıkacağı bu hafta bedenen ya da ruhen kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ya da sevgilinizle vakit geçirmek size iyi gelecek. Gündelik akışınızda ya da evcil hayvanlarınızla ilgili daha fazla harcama yapmanız gerekebilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Çocuklarınıza ya da aşk hayatınıza odaklanacağınız bu hafta beklentilerinizi çok yüksek tutmamaya gayret edin. Aile içindeki sorunlu konuları çözümleyebilirsiniz. Eğitimde, yurt dışı bağlantılı işlerde olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Evle ya da ebeveynlerle ilgili konuların ön planda olacağı bir hafta. Aile içinde üstlendiğiniz sorumlulukları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz size destek olacak. Rekabet içinde olduğunuz kişilere karşı da kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Bu hafta kardeşleriniz, yakın çevreniz gündeminizde olacak. Mantığınızla duygularınız arasında denge kurmaya çalışacaksınız. İleri dönük planlarınızı eşiniz ya da ortağınız destekleyecek. Hafta sonu ise maddi konularda gerçekçi karar vermeye gayret edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Maddi konuların ağırlıklı gündemde olacağı bu hafta gelir gider dengesi kurmak için bazı kararlar alabilirsiniz. Günlük düzeninizde ya da çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar almaya istekli olacaksınız. Hafta sonu sindirim sisteminizi yormamaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Yeniayın etkisini yoğun hissedeceğiniz bu hafta ikili ilişkilerinize dair önemli kararlar alabilirsiniz. Bel ve böbrek hassasiyetleriniz olabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerle ya da eğitim hayatınızla ilgili olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Kısıtlandığınızı düşündüğünüz alanlardan özgürleşmek için yeni kararlar alacağınız bir hafta. Arkadaşlarınızın desteği ile düşüncelerinizi daha rahat hayata geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise gizli kalmış konuların üzerine gitmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN YAY

Bu hafta sosyal çevrenize ve ileri dönük planlarınıza odaklanacaksınız. İkili ilişkilerinizde iletişiminiz hareketli olacak. İşinizde kendinizi daha etkin hissedeceksiniz. Hafta sonu eğlencenin ve harcamaların sınırları aşmamasına dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK

İş hayatınıza odaklanacağınız bu hafta otoriter olmadan kararlar almaya dikkat edin. Sağlığınızla ya da çalışma ortamınızla ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Hafta sonu işle ilgili sorumluluklarınıza dalıp ailenizi ihmal etmemeye çalışın.

YÜKSELEN KOVA

Hukuki konuların ya da yurt dışı bağlantılı işlerin gündemde olacağı bir hafta. Tıkandığınız alanlarda başkalarından gelecek destek sizi rahatlatabilir. Aşk konusunda şans sizden yana olacak. Hafta sonu olaylara önyargısız yaklaşmaya gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

Bu hafta finansal konulara odaklanacaksınız. Sorunları mümkün olduğu kadar büyütmeden karar almaya gayret edin. Evinizle ilgili yarım kalmış konuları halledebilirsiniz. Hafta sonu ise ilişkilerde eski sorunlar gündeme gelebilir. Aslıhan Doktoroğlu - Milliyet

 
Altınordu'nun Keçiören'e şansı tutmuyor
 
Çiğli Belediyesi’nden imar sürecini hızlandıracak çözüm
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
26 Eylül Terazi Yeniayı: İlişkilerde düzen zamanı
26 Eylül Pazartesi, İstanbul saatiyle 00:54’te Terazi burcunda yeniay ...
19-25 Eylül Haftası gökyüzü yorumları
19 Eylül haftası Merkür retrosu devam ederken, etkin ve özgür olmak isteğimiz ...
12-18 Eylül Haftası burç yorumları
12 Eylül haftası Merkür retrosunun aktifleştiği (3 Ekim’e kadar) ve dolunay ...
 
1-7 Ağustos haftası burç yorumları
Ağustos ayının ilk haftası, ateş elementinin yani cesaretin, harekete ...
Bu hafta Aslan Yeniayı etkileri baskın olacak
Temmuz ayının son haftasında 28 Temmuz’da gerçekleşecek Aslan Yeniayı ...
18-24 Temmuz haftası burç yorumları
Oğlak Dolunayını atlatıp yeni bir haftaya başlıyoruz. 18 Temmuz haftasının ...
 
20-26 Haziran haftası burç yorumları
20 Haziran haftası ilişkiler açısından ılımlı etkiler içeren bir hafta ...
13-19 Haziran haftası burç yorumları
13 Haziran haftası, Haziran ayının öne çıkan haftası olacak. 14 Haziran'daki ...
Yaz aylarına astrolojik bakış
23 Ağustos sonrasında gittikçe hızlanan bir tempo içine giriyoruz.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva