HABERLER>ASTROLOJİ
10 Ekim 2022 Pazartesi - 09:50

Koç Dolunayı ve burçlara etkisi

Hedeflerimize ulaşmak için çok çalıştık. Yorulduk, düşüp-kalktık, yaralandık bazen de yaraladık. Başarılı olduğumuzda oldu hayal kırıklığına uğradığımızda. Artık kim olduğumuzu, neyi yapıp neyi yapamayacağımızı daha iyi biliyoruz. Bu süreçte kendimize dürüst olabilirsek yeni yollar keşfedebiliriz. Başaramadığımız, başardığımız halde mutlu olmadığımız, mutlu olmadığımız halde sürdürmek istediğimiz çok şey var. Bu yükleri taşıma sebeplerimizle yüzleşmek zorundayız.

Koç Dolunayı ve burçlara etkisi

Dolunayda içe dönüp kendimizi dinlemeye, iç sesimizi duymaya gayret edelim.  Kendimize ve dış dünyaya kızgınlıklarımız, kırgınlıklarımız var. Duygusal, tepkisel davranmaktan kaçınıp objektif bir görüşe ulaşmak ilk ödevimiz olsun. Israrla tutmaya, tutunmaya çalıştığımız kişileri, olayları, durumları gözden geçirelim. Yürümeyen bir ilişkiyi, ortaklığı, dostluğu, evliliği sürdürmek için zorlamadığınızdan, bencillik etmediğinizden emin olun. Ne yaparsanız yapın başarılı olamadığınız bir işe-ilişkiye devam etmek istemenizin gerçek nedenini bulun. Olmayanı oldurmaya çalışmak yerine yaralarınızı sarmaya, eksikleri tamamlamaya mesai harcayın.  

Kendini yaşa!

Başarısız olmaktan korkmakta, dış etkenlerin sizi kısıtladığını düşünmekte tuzaktır. Bir diğer tuzak gücümüz kaybettiğimizi, otoritemizin sarsıldığını, ilişkilerimizin tamamen sona erdiğini düşünmektir. Dolunay bize her zaman her alanda yer almak zorunda olmadığımızı hatırlatmak istiyor. Bizden beklenileni yapmaya çalışmak yerine kendi arzularımıza ulaşmak için emek harcayalım. Belki bazı konularda geriye çekilip, dinlenmenin vakti gelmiştir. Mücadele etmeden, kendiliğinden ilerleyen iş, ortaklık, ilişki, eğitim, seyahat, ticaret vb. devam edin. Sürekli bir çatışma ve gerginlik yaşanan ortamları geriye çekilip izlemeniz yararlı olabilir. Mücadele etmek yerine geriye çekilip kendini izlemenin başarısızlıkla ilgisi yoktur. Gerçekçi bir görüşe sahip olmak için fotoğrafın tamamını görmek durumundasınız. İçe dönüş; güç kazanmanıza bu gücü hangi alana aktarmanız gerektiğini kavramanıza yardımcı olur, biraz sabır.

Dolunay genel olarak ikili ilişkileri sorgulamaya itecektir. Geçmişten gelen yaraların iyileşmesine yardımcı olacak kişi ve durumlar ortaya çıkabilir. Kişiliğimize yapılan saldırıları sona erdirerek özgürleşeceğimiz bir dönemdeyiz. Düşünmeden konuşmayın, karar almayın, harekete geçmeyin. Biraz içe dönüp sabırlı davranmak pek çok sorunu çözebilir. Başarısızlıktan korkmak yerine başarılı olabilmenin yollarını arayın. Egoyu şımartmayın, çatışmacı olmakla mücadeleci olmak arasında farkı ıskalamayın. Siz şu anda geriye çekilmiyor daha büyük planlar için güç topluyorsunuz. Şahane bir dolunay diliyorum.

Koç

Bu dolunay sizin için ben-biz ekseninde gerçekleşir. Daha özgür ve bireysel kararlarınız doğrultusunda bir yaşam sürmeye ihtiyacınız var. Biz olmak adına verdiğiniz tavizlerin sizde açtığı yaraları iyileştirmek kolay olmayabilir. Kayıplarınız, kırgınlıklarınız yüzünden öfkelenip bencilce tutumlar geliştirebilirsiniz. Siz gerilirseniz karşı tarafta gerilecektir. Sağlığınızla, beslenmenizle, dış görünüşünüzle ilgilenin. Evde iş ortamınızda dekor değiştirmek, yeni eşyalar almak vb. enerjinizi dağıtmanıza yardımcı olabilir.

Dolunay sizi özellikle ikili ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar konusunda bir karar aşamasına getirecektir.

Boğa

Uzun zamandır öfkenizi, kızgınlıklarınızı içinizde yaşamaya çalışıyorsunuz. Bir yandan ruhsal olarak bunaldınız öte yandan madde hayatta zorlanmaktasınız. Günlük hayatın sorumlulukları, sağlık konuları da sizi yoruyor olabilir. Tutsaklık ve sıkışmışlık hissi yaşamanıza neden olan tüm sorunlar yavaş yavaş düzelecektir. Sezgiler, rüyalar yoluyla alınan mesajlara kulak verin. Biraz yalnız kalmaya gerçekten ihtiyacınız var.

Dolunay, günlük yaşamınızı tamamen etkileyecek iş ve çalışma hayatıyla ilgili kararlar almanıza neden olabilir. 

İkizler

Akılla kalp arasında kalmış gibisiniz. Geleceğinizi düşünerek karar vermenizi öneririm. Hedeflerinize ilerlerken kimlerin elinden tutacağınıza özen gösterin. Sosyal ortamlarda daha aktif olmaya başlıyor ve başarılarınızdan söz ettiriyorsunuz. Özgürlüğünüzü kısıtlayan dost ve arkadaşlardan uzaklaşıyorsunuz. Aşk ilişkinizi gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu süreçte arkadaşlarınızın objektif görüşüne kulak vermenizi önerebilirim.

Aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir.  

Yengeç

Dış dünyadaki sorumluluklarınızla aile içindeki sorumluluklarınız arasında kalacağınız bir dolunay. Kariyer hayatında parlamak istedikçe aşağıya çekildiğinizi düşünüyordunuz. Kariyer hayatında başarılı olmak için yola devam edeceğiniz kişilerde aradığınız nitelikler değişmeli. Size duygusal güvenlik sağlayan (seven) insanlarla değil işini iyi yapan insanlarla ilerleyin. Sevgi ve şefkat ihtiyacınızı ailede, yuvada karşılamanız gerekir.  

Aile, yuva, ev hayatıyla ilgili yeni karalar almanız gerekebilir.

Aslan

Dolunay sizin açınızdan sorular cevaplar şeklinde ilerleyebilir. Bir yandan kendinizi öte yandan hayatı sorgulayacak, hayattaki yerinizi bulmaya çalışacaksınız. Çevrenize liderlik etmeye, onlar için en iyisini yapmaya daima gönüllü oldunuz. Şimdi kendiniz için harekete geçme, ruhunuzu tatmin etme zamanı geldi. Kısa süre önce temel değerlerinizi sarsan olaylar yaşamış olabilirsiniz. Yeni bir eğitim, seyahat söz konusu olabilir.

Çevre değişikliği yapmak isteyebilir, küçük ticari adımlar atabilirsiniz. 

Başak

Kendinize bile itiraf etmekten kaçındığınız ne çok şey var. Dolunay bunları su üstüne çıkarabilir. Ticari ortaklıklar, manevi paylaşımlar konusunda bazı kararlar alınması gerekebilir. Yani ortaklarınızla iş ve para konusundaki adımlarını, arkadaşlarınızla dostluğunuzun sınırlarını konuşacaksınız. Düşüncelerinizi dürüstçe ifade etmek hafiflemenizi sağladığı gibi güzel sonuçlar verecektir. Maddi-manevi değerlerinizi korumak istemenizden daha doğal bir şey olamaz.

Parasal konularda sorumluluk almanız gereken durumlar, yeni yatırım imkanları gündeme gelebilir. 

Terazi

Dolunay ilişkilerde, evlilikte, ortaklıkta hak ettiğim değeri görüyor muyum sorgulamasına neden olabilir. Alacağınızı cevabın sizi mutlu edeceğiniz düşünüyorum. Kişiliğinizi korumak sizin sorumluluğunuzdur. Haklarınızın teslimini  karşınızdaki kişinin iradesine bırakmadığınız sürece hak ettikleriniz size ulaşır. Hukuka intikal eden konularda güzel haberler almanız beklenebilir.

Genel sağlığınızla daha fazla ilgilenme, beslenme ve spor alışkanlıkları geliştirme konusunda kararlı davranabilirsiniz.

Akrep

İş ve çalışma hayatınızla ilgili pek çok gelişme var, günlük yoğunluğunuz artıyor. Pek çok anlamda son adımı atmaya, son sözü söylemeye hazırsınız. Yeni bir iş ortamına girebilir yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Yaşamınızı daha düzenli hale getirmeye yönelik kararlar almalısınız. İç dünyanızı yoran, baskı yaratan unsurlar ortadan kalktıkça iş ve parasal büyüme gerçekleşecektir. Sağlığınıza, beslenmenize daha fazla özen göstermelisiniz.

Dolunay en büyük korku ve bağımlılıklarınızdan kurtulma yollarını önünüze serecektir.

Yay

Hayallerinizi, ideallerinizi hayata geçirebileceğiniz önemli bir dönemdesiniz. Uzun süredir sonuç alamadığınız konular artık yüzünüzü güldürebilir. Geleceğe dair planlar yapın, bu planları hayata geçirmek için destek göreceksiniz. Aşk hayatınızda bir hareketlenme, yeni bir ilişki söz konusu olabilir. Sosyal ortamlara, arkadaşlara daha fazla zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Geleceğinizi ciddi anlamda etkileyecek tercihlerde bulunmanız, kararlar vermeniz gerekecektir.

Oğlak

Dolunay aile ve aileye karşı sorumluluklar konusunda bir yüzleşme yaşamanıza neden olabilir. Evinizi yuvaya dönüştürmek için neler yapabilirsiniz? Ev alma, aile kurma konularında çeşitli sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yeni sorumluluklar almadan önce aile ve kariyer hayatıyla ilgili beklentilerinizi netleştirmeniz gerekir. Aileyle ilgili geçmiş hesapların ortaya serilebileceği, yaralarınızın iyileşebileceği bir dönemdesiniz.

Dolunayda önemli bir iş teklifi yada terfi alabilir, kariyer hayatınızda köklü bir değişiklik yapabilirsiniz.

Kova

Dolunayla birlikte yeni eğitimler, kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Eğitim, seyahat fırsatları çıktıysa değerlendirin. Kendinizi, beklentilerinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Ticari kazanç elde edebileceğiniz, iş birliği teklifleri alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yurtdışı ile ilgili yarım kalan, sizi yaralayan konularda iyileşeceksiniz. Sizin için dolunayın ana konusu iletişim olabilir. Yanlış anlaşılmadığınızdan, anlamadığınızdan emin olmak için aşırı efor harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Yabancı ülkeler, diller, eğitimlerle ilgili radikal kararlar almanız gerekebilir.

Balık

Hayallerinizi gerçekleştirebilecek maddi güce ulaşabilirsiniz. Gelirlerinizin artmasına vesile olacak yeni yatırımlar, ortaklıklar, terfiler söz konusu olabilir. Uzun süre sonra ilk kez hayattan bu kadar çok keyif alıyorsunuz. Sahip olduklarınız ile paylaşmak zorunda olduğunuz gelir-giderler arasında nihayet denge kuruluyor. Geçmişte haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz pek çok konu çözüme ulaşıyor. Sizde maddi-manevi hakkını teslim etmeniz gereken kim varsa gözden geçirin.

Kredi, nafaka, miras, borç-alacak konularında yeni kararlar ve uygulamalar gündeme gelebilir. (Milliyet - Seçkin İlbuğa)

 
Göz kapağı sarkmalarında bunlara dikkat!
 
10 işçi, kimyasal maddeden zehirlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günlük burç yorumları: 5 Ekim 2022 Çarşamba
5 Ekim 2022 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. ...
3-9 Ekim Haftası burç yorumları
3 Ekim haftasına Merkür’ün retro hareketinden çıkıp düz seyrine geçmesi ...
Dolunay veya yeniay doğumlu olmak ne anlama geliyor?
"İçinde bulunduğunuz ayın potansiyellerini, nasıl geçebileceğini, dinamiklerini ...
 
26 Eylül-2 Ekim Haftası burç yorumları
26 Eylül haftası, Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile başlıyor. Hem ...
26 Eylül Terazi Yeniayı: İlişkilerde düzen zamanı
26 Eylül Pazartesi, İstanbul saatiyle 00:54’te Terazi burcunda yeniay ...
19-25 Eylül Haftası gökyüzü yorumları
19 Eylül haftası Merkür retrosu devam ederken, etkin ve özgür olmak isteğimiz ...
 
12-18 Eylül Haftası burç yorumları
12 Eylül haftası Merkür retrosunun aktifleştiği (3 Ekim’e kadar) ve dolunay ...
1-7 Ağustos haftası burç yorumları
Ağustos ayının ilk haftası, ateş elementinin yani cesaretin, harekete ...
Bu hafta Aslan Yeniayı etkileri baskın olacak
Temmuz ayının son haftasında 28 Temmuz’da gerçekleşecek Aslan Yeniayı ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva