HABERLER>ASTROLOJİ
25 Temmuz 2022 Pazartesi - 10:04

Bu hafta Aslan Yeniayı etkileri baskın olacak

Temmuz ayının son haftasında 28 Temmuz’da gerçekleşecek Aslan Yeniayı etkileri baskın olacak. Peki 25-31 Temmuz haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi konular öne çıkıyor?

Bu hafta Aslan Yeniayı etkileri baskın olacak

25 Temmuz Pazartesi Ay 11:00-21:00 arasında boşlukta olacağından önemli görüşmeleri ve yeni bir işe başlamayı bu saatler dışında yapmaya dikkat edilmeli. Özellikle sabah saatlerinde daha kararlı ve net olunabileceğinden, 11’e kadar olan zaman dilimi değerlendirilebilir. Gün genelinde harcamalarda aşırıya kaçmamaya özen gösterilmeli ve ilişkilerde abartı tepkilerden kaçınılmalı.

26 Temmuz Salı Merkür’ün yapacağı zorlu açı sebebiyle iletişimin sertleşmesi, daha kavgacı bir tutumda olmak mümkün. Bu sebepten fevri çıkışlara dikkat edilmeli.

27 Temmuz Çarşamba Ay Yengeç burcunda ilerleyecek. Daha hassas ve korumacı olabiliriz. Sabah saatlerinde baş ve mide ağrılarına yatkınlık olabilir. Başkalarına tavsiyeler verebileceğimiz, aynı zamanda başkalarından da rahatlatacak fikirler alabileceğimiz bir gün olacak.

28 Temmuz Perşembe Aslan burcunda bir yeniay var. Kendimizi daha değerli hissetmek adına yeni adımlar atmamızı teşvik eden bu yeniayda bağlılık hissettiğimiz konulara odaklanacağız. Aşk hayatını aktifleştirecek fırsatlarla da karşılaşabiliriz. Fikirlerimizin kısıtlandığını hissettiğimiz durumlarda da bireysel alanımızı korumaya yönelik karşı duruşlar sergileyeceğiz.

29 Temmuz Cuma Ay Aslan burcunda ilerlerken akşam saatlerinde eğlenceyi, keyfi biraz abartabiliriz. Jüpiter 25 Kasım’a kadar sürecek retro konumuna geçiyor. Bu süreçte hayata geçirmek istediğimiz girişimlerle ilgili daha fazla iç muhasebe yapacağız.

30 Temmuz Cumartesi gün genelinde tamamlanması gereken işlere odaklanmak, kendimizle vakit geçirmek bize daha iyi gelebilir.

31 Temmuz Pazar ise düşüncelerimizi rahat ifade edememek, aşk hayatında yaralayıcı sözler duymak mümkün. Kendini kısıtlı hissetmekten dolayı zorlanılabilir. Öğle saatlerinde kendimize ya da başkalarına çok yüklenmemeye dikkat etmek daha rahat etmemize yardımcı olabilir.

25 Temmuz haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında evle ilgili harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli. Bu hafta hobilerle ya da yaratıcı faaliyetlerle uğraşmak size iyi gelecek. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler gündemde. Kendinizi ileri dönük planlarınızla ilgili kısıtlanmış hissedip yeni adım atmaktan çekinebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında yakın çevrenizle gerginlik yaşayabilirsiniz. Evinizle ya da ailenizle ilgili konularda yarım kalmış işleri neticelendirecek adımlar atacaksınız. Bu konulara karşı daha olumlu bakacağınız bir hafta olacak. Kendinizle ilgili yapmak istediklerinize de iş yoğunluğundan çok zaman ayıramayabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında beklenmeyen harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta arkadaşlarınızla yapacağınız paylaşımlar size iyi gelecek. Yeni fikirler üretebilir, yakın çevrenizle olan ilişkilerinize yeni bir şekil verebilirsiniz. İnançlarınızın sebep olduğu korkularla yüzleşeceğiniz olaylar gündeminizde olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftanın ilk günleri işinizle ilgili konularda kendinize çok yüklenmemeye gayret edin. Hafta genelinde maddi konular gündeminizde olacak. Kazançlarınız arttırmaya yönelik kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarla ilgili gerginliklerle de karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Sizin için önemli olan bu haftaya kayıplarınızla ilgili endişelerle başlayabilirsiniz. Bunları büyütmemeye gayret edin. Bakış açınızı genişletmeye yönelik olaylarla karşılaşacaksınız. Mümkün olduğunca yeni görüşlere şans verin. İkili ilişkilerde de fikir çatışmalarını abartmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında arkadaşlarla yaşanacak gerilimleri büyütmemeye dikkat edilmeli. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz alanlarda bazı girişimlerde bulunacağınız bir hafta olacak. Psikolojinizi düzeltecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kemiklerle ya da tansiyonla ilgili de hassasiyetler olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Haftanın ilk günleri işle ilgili konularda, atılacak imzalarda riskli davranmamaya dikkat edilmeli. Sosyal hayatla ilgili yeni gelişmelerin olacağı bu hafta giderlerde artış olabilir. İkili ilişkilerde ileri dönük planlar yapılabilir. Çocuklarla ilgili konular da gündemde olacak.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında ticari konularda temkinli davranmaya dikkat edilmeli. Hafta genelinde iş hayatıyla ilgili yeni kararlar almak, mevcut konulara daha farklı düzenlemeler getirmek mümkün. İkili ilişkilerde de sancılı değişimler yaşanabilir.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk günleri çocuklarla ya da harcamalarla ilgili pürüzler çıkabilir. Seyahatlerin ve inançların gündemde olacağı bu hafta aşk hayatında güzel fırsatlar getirebilir. Çalışma ortamında yaşanacak fikir çatışmalarına önyargısız tepki vermeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında iş birliği içinde olduğunuz konularda dengeleri korumakta zorlanabilirsiniz. Hafta genelinde giderlerle ve krizli konularla ilgili çözümler üreteceksiniz. Ailenizden de destek alacaksınız. Yeteneklerinizi ortaya koymakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Haftanın ilk günleri alışverişi ve yeme içme aktivitelerini dengede tutmaya dikkat edilmeli. Hafta genelinde ikili ilişkiler gündemde olacak. İlişkilerinizde yeni fikirler geliştirebilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi kabul ettirmek konusunda ısrarcı olmamaya gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında riskli yatırımlardan, abartılı harcamalardan uzak durulmalı. Gündelik düzeninizle ya da çalışma ortamınızla ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu hafta gizli kalmış konularla karşılaşmanız mümkün. Hafta sonu ise aşk hayatındaki gerginlikleri büyütmemeye dikkat edin. (Milliyet -Aslıhan Doktoroğlu)

 
İzmir'in o bölgesi için uyarı... Sağlam binalar bile yıkılabilir!
 
Ve Kupa İzmir'de... 'Su gibi' şampiyonluk!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
18-24 Temmuz haftası burç yorumları
Oğlak Dolunayını atlatıp yeni bir haftaya başlıyoruz. 18 Temmuz haftasının ...
20-26 Haziran haftası burç yorumları
20 Haziran haftası ilişkiler açısından ılımlı etkiler içeren bir hafta ...
13-19 Haziran haftası burç yorumları
13 Haziran haftası, Haziran ayının öne çıkan haftası olacak. 14 Haziran'daki ...
 
Yaz aylarına astrolojik bakış
23 Ağustos sonrasında gittikçe hızlanan bir tempo içine giriyoruz.
Satürn retrosu: Telafi zamanı
Satürn bizim maddesel dünyada nasıl deneyimler kazanacağımızı, geliştirmemiz ...
Mars Koç burcunda: Hareket başlıyor
İrademizi ortaya nasıl koyduğumuzu ve mücadele şeklimizi etkileyen Mars, ...
 
Bu hafta gökyüzü rahat
23 Mayıs haftası sert etkilerin bir nebze ara verdiği, bize de biraz nefes ...
Çok zor bir Ay tutulması
Bu dönemde önemli, riskli işlere girilmemesi doğru olacak
11-17 Nisan haftası burç yorumları
11 Nisan haftasına olayları algılama şeklimizi ve nasıl iletişim kurduğumuzu ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva