HABERLER>ASTROLOJİ
21 Kasım 2022 Pazartesi - 08:56

Pembe yalanların ustası 5 burç! İnanmadan önce bir daha düşünün

Yalan söylemek ve insanları kandırmak çok kötü bir davranış biçimidir. Ancak bazı insanlar yalan söylemeyi bir oyun gibi görebiliyor. Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirerek en küçük olaylarda bile doğru söylemekten kaçınıyorlar. Bu insanlar yalan söylemek konusunda çok profesyonel davranıyor ve onların yalanlarını yakalayabilmek mümkün olmuyor. Astrolojide de yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş burçlar var. Toz pembe yalanların ustası haline gelmiş burçları Posta.com.tr okurları için araştırdık.

Pembe yalanların ustası 5 burç! İnanmadan önce bir daha düşünün

İnsanlar bazen yargılanmaktan ya da suçlamalardan kaçmak için yalan söyler. Hatta bazen karşısındaki insanı üzmemek adına toz pembe olarak tabir edilen yalanlara başvururlar. Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmek bir süre sonra tüm gerçeklerden uzaklaşmanıza sebep olur. Söylediğiniz tüm yalanlara kendinizi de inandırmaya başlarsınız.

Severek ve keyifle takip ettiğiniz astroloji insanlarla ilgili küçük ipuçları verir. Astrolojide de yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş birkaç burç var. En çok yalan söyleyen burç hangisidir? sorusuna yanıt arıyorsanız bu yazımıza bir göz atın.

AKREP: Akrep burçları astrolojide en gizemli burçlar arasında yer alır. Karna yürüyüp izini belli etmeyen Akrep burçları, hayatıyla ilgili gerçekleri açıklamak konusunda aceleci davranmaz. Eğer yeni biriyle tanıştıysa kendisini açmadan önce ufak tefek yalanlara başvurabilir. Akrep burçları hikayeler yazmak ve bunları anlatmak konusunda o kadar başarılıdır ki söylediklerinin gerçek olup olmadığını sürekli düşünürsünüz. İnsan ilişkilerinde dobra olmaya önem veren Akrep burçları, genellikle kendi hayatlarıyla ilgili yalan söyler. Kendini açıklamaktan sırlarını ortaya dökmekten hoşlanmaz. Son derece güvenilir olan Akrep burçlarının yalan söylediğinden şüphelenmek mümkün değildir.

YENGEÇ: Yengeç burçları özünde sahtelikten nefret eder. İnsanlarla sıcak ve samimi dostluklar kurmayı ister. Ancak çevresindeki insanlardan gelecek tehlikelere karşı yalan söyleme ihtiyacı hissedebilir. Yengeç burçları kendilerini korumak adına toz pembe yalanlara başvurabilir. İnsanların onları üzmesinden ve kırmasından çok korkarlar. Sadece kendilerinin üzülmesinden değil dostlarının üzülmesinden de çok korkar. Bu sebeple onlarla konuşurken cümlelerini seçerek iletişim kurar. Yengeç burçları kötü niyetinden dolayı yalan söylemez. Bu onların kendileri için geliştirdiği bir savunma mekanizmasıdır.

İKİZLER: İkizler burcu olanlar için yalan söylemek bir oyun gibidir. Onlar sıkıcı ve monoton hayatlara renk katmak için eğlenceli yalanlara başvurabilirler. Sözcüklerle arası çok iyi olan İkizler burcunun iletişim kabiliyeti de çok yüksektir. İnsanlarla konuşmayı çok sevdikleri için çevresindeki herkesi kolay ikna ederler. İkizler burcu olanlar gerçeği saklamak konusunda adeta ustadır.  İkizler burçları tatlı diliyle ve hoş sohbetiyle tüm yalanlarının üzerini örter. Bu özelliği sayesinde İkizler burcunun yalan söylediğini anlamak neredeyse imkansızdır.

BALIK: Balık burçlarının hayâl dünyası çok gelişmiş olur. Kendi istediklerini elde etmek için yalan söyleyebilirler. Son derece hassas bir kalbi olan Balık burçları, bazen çevresindeki insanları üzmemek adına yalan söylemeyi tercih eder. Acı gerçeklerle hiç kimseyi yüzleştirmek istemezler. Balık burçları güçlü sezgilere sahip burçlar arasında da yer alır. Her şeyi kolayca hissederler. Bu özellikleri sayesinde insanları kendilerine çok kolay inandırırlar.

TERAZİ: Terazi burçlarının asla yalan söylemeyeceği düşünülür. Çünkü onlar astrolojide doğruyu ve adaleti temsil eder. Terazi burçları genellikle ikili ilişkilerinde yalan söyleyebilir. Aşırı sosyal olan ve flört etmeyi seven Terazi burçları, insanları idare edebilmek için yalan söyler. Bazen söz verdiği şeyleri yerine getirmek konusunda zorlanır. Bu sebeple toz pembe yalan bularak karşısındaki insanları ikna etmeye çalışır. Terazi burçları hem sempatik hem de gülen gözleriyle yalan söylediklerini sizden rahatlıkla saklar. Bu sebeple onların yalan söylediği aklınızın uzundan bile geçmez. (POSTA)

 
TOBB İzmir verileri açıkladı… Kaç şirket açıldı/kapandı?
 
Erdoğan'dan Hıncal Uluç için başsağlığı mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
14-20 Kasım Haftası burç yorumları
14 Kasım haftası, ilk yarısı sert geçen Kasım ayının biraz nefes aldıracak ...
24-30 Ekim Haftası burç yorumları
24 Ekim haftası gökyüzünde Akrep teması baskınlaşacak. Etkilerini 10 gündür ...
17-23 Ekim Haftası burç yorumları
17 Ekim haftası ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. 25 Ekim’de ...
 
Koç Dolunayı ve burçlara etkisi
Hedeflerimize ulaşmak için çok çalıştık. Yorulduk, düşüp-kalktık, yaralandık ...
Günlük burç yorumları: 5 Ekim 2022 Çarşamba
5 Ekim 2022 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. ...
3-9 Ekim Haftası burç yorumları
3 Ekim haftasına Merkür’ün retro hareketinden çıkıp düz seyrine geçmesi ...
 
Dolunay veya yeniay doğumlu olmak ne anlama geliyor?
"İçinde bulunduğunuz ayın potansiyellerini, nasıl geçebileceğini, dinamiklerini ...
26 Eylül-2 Ekim Haftası burç yorumları
26 Eylül haftası, Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile başlıyor. Hem ...
26 Eylül Terazi Yeniayı: İlişkilerde düzen zamanı
26 Eylül Pazartesi, İstanbul saatiyle 00:54’te Terazi burcunda yeniay ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva