HABERLER>ASTROLOJİ
14 Kasım 2022 Pazartesi - 11:12

14-20 Kasım Haftası burç yorumları

14 Kasım haftası, ilk yarısı sert geçen Kasım ayının biraz nefes aldıracak haftası olacak. Bu hafta gökyüzünde hem destekleyici açılar hem de Akrep burcundan, Yay burcuna geçiş etkileri var. Hafta başında sağlıkla, özellikle de akciğerle ilgili hassasiyetler olabilir.

14-20 Kasım Haftası burç yorumları

14 Kasım Pazartesi sabah saatlerinde aklımızda olan işleri bitirme enerjimiz yüksek. Öğlene doğru konulara daha duygusal ve anlayışlı yaklaşabiliriz. 13:40-15:50 arasında yeni bir işe başlamamak ya da önemli bir görüşme yapmamak, sonraki saatleri değerlendirmek daha fazla verim almamıza yardımcı olabilir.

15 Kasım Salı haftanın en olumlu günü. Olaylara iyimser yaklaşacağımız bugün, eğitimle, hukuki ve finansal konularla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkiler açısından da sorunları çözümlemek mümkün olabilir. Kazalara ve sağlıkla ilgili yaşanabilecek sorunlara karşı dikkatli olmakta fayda var.

16 Kasım Çarşamba yine eğitimle, ticaretle ya da sosyalleşmekle ilgili destekli bir açı var. Aynı zamanda sevgi lisanımızı gösteren Venüs Akrep burcundan Yay burcuna geçecek. 10 Aralık’a kadar sosyalleşme isteği, dışa dönük tutumlar baskın olacak. İlişkilerde özgürlüğe düşkünlük artarken daha iyimser bir bakış açısına sahip olacağız.

17 Kasım Perşembe Ay Başak burcunda ilerleyecek. İşlerimizi toparlama, düzenleme isteğimiz artacak. İletişim gezegenimiz Merkür de Venüs’ün ardından Yay burcuna geçecek. 7 Aralık’a kadar sürecek yolculuğunda iletişim şeklimiz daha kendinden emin, iyimser ve neşeli olacak. Bu süreçte kimi zaman karşı tarafın hislerini fark etmeden sınırları zorlayabiliriz. Fikirlerimizde fanatikleşme ve ön yargılı olma eğilimimiz de olabilir.

18 Kasım Cuma önemli görüşmelerde, işle ilgili konularda etkin olma, otorite figürlerinden destek alabilme konusunda rahat olacağız. Özellikle öğle saatlerini güzel değerlendirebiliriz.

Hafta sonu ise davranışlarımızla, yapmak istediklerimiz birbirini tutmayabilir. Yanılgıya daha açık tesirler altında olacağız. Dürüst olmadığımız konularla yüzleşmek zorunda kalabiliriz. 12 Ekim civarında yaşanan konular tekrar gündeme gelebilir. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve kontrollü davranmaya dikkat edelim.

14 Kasım haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Başkalarından gelen destekler konusunda şanslı olacağınız bir hafta. Sorun olarak gördüğünüz durumları çözümleyebilirsiniz. Giderlerle, borçlarla ilgili bazı yapılandırma fırsatları yakalayabilirsiniz. Hafta sonu ise yakın çevrenizle olan iletişiminizde daha dikkatli olmaya gayret edin. Alacağınız her haber doğru olmayabilir.

YÜKSELEN BOĞA

İş birliği yaptığınız alanlarda ve ikili ilişkilerinizde daha olumlu bir akışın olduğu bir hafta. Sen-ben dengesini kurabilmek, ilişkilerde daha şanslı olmak mümkün. Ortak yürütülen işlerde de fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu gruplar içinde olayları farklı değerlendirebilir, kendinizi boş yere yıpratabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

İş hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bu hafta çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz de kuvvetli olacak. Daha önce başlamış olduğunuz işlerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günlük akışınızda istediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz. Hafta sonu ise fiziksel aktivitelerde dikkatli olmaya özen gösterin. 

YÜKSELEN YENGEÇ

Kendinizi ve fikirlerinizi rahatça ortaya koyabileceğiniz bu hafta eğitimle ya da yurt dışıyla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla alakalı konularda olaylar istediğiniz şekilde gelişecek. Hafta sonu ise kontrolünüzde olmayan durumlar sebebiyle sıkıntı duyabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Ailevi konularda yolunda gitmeyen durumları düzeltmenin, evinizle ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirmenin mümkün olacağı bir hafta. Sizin için kriz yaratan olaylara daha sakin ve yapıcı bakabileceksiniz. Ebeveynlerle ilgili sağlık konularında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu arkadaşlarla ilgili yanlış anlaşılmalar, bu sebeple doğan gerginlikler gündemde olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin, aşk hayatınızın daha güzel bir akışta olacağı bu hafta evrak işlerinizi, anlaşma ve sözleşmelerinizi de tamamlayabilirsiniz. Eğer ortaklı işleriniz varsa verimli sonuçlar alabilirsiniz. İletişimde de yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde üstlenilen sorumluluklarla ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

İş ortamınızda yeteneklerinizi daha rahat ortaya koyacağınız, kazançlarınızı arttırma konusunda şanslı olduğunuz bir hafta. Aile içinde daha etkin olacaksınız. Sağlıkla ilgili sorunlara da çözüm bulabilirsiniz. Hafta sonu ise fikir çatışmalarına girmemeye gayret edin.

YÜKSELEN AKREP

Kendinizle ilgili verdiğiniz kararların neticelerini görmeye başlayacağınız bir hafta olacak. Yaratıcılık ve özel hayat konusunda şanslısınız. Kardeşlerden ve yakın arkadaşlardan da destek alacaksınız. Hafta sonu ise ilişkilerde kriz yaratacak tepkilerden uzak durmaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

Uzun zamandır zorlandığınız psikolojik süreçlerle ilgili kendinizi iyi hissedeceğiniz bir hafta. Ailevi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda sürüncemede kalmış durumları netleştirebilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerde ani karar almamaya dikkat edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Sosyal hayatınızın hareketli olacağı bu hafta fikirlerinizi hayata geçirmeye yakın olacaksınız. Güzel haberler alabilir, verimli görüşmeler yapabilirsiniz. İleri dönük planlarınıza daha çok odaklanacaksınız. Hafta sonu sağlığınıza, yediklerinize dikkat etmeye özen gösterin.

YÜKSELEN KOVA

İş hayatınızda daha üretken olacağınız bu hafta kazançlarınızı arttırma yollarına odaklanacaksınız. Kendinizi çalışma ortamında güçlü hissedebilir, güzel fikirler üretebilirsiniz. Hafta sonu çocuklarla ya da özel hayatınızla ilgili konularda fevri davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

Olaylara iyimser yaklaşacağınız bu hafta eğitimle ya da yurt dışı bağlantılı konularla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat planları da yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizden yardım alacaksınız. Hafta sonu ise ailevi konularda ani kararlardan ve tepkilerden sakının. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Türkiye ile Endonezya arasında önemli anlaşmalar imzalandı
 
Karşıyaka'da Emre patlama yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
24-30 Ekim Haftası burç yorumları
24 Ekim haftası gökyüzünde Akrep teması baskınlaşacak. Etkilerini 10 gündür ...
17-23 Ekim Haftası burç yorumları
17 Ekim haftası ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. 25 Ekim’de ...
Koç Dolunayı ve burçlara etkisi
Hedeflerimize ulaşmak için çok çalıştık. Yorulduk, düşüp-kalktık, yaralandık ...
 
Günlük burç yorumları: 5 Ekim 2022 Çarşamba
5 Ekim 2022 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. ...
3-9 Ekim Haftası burç yorumları
3 Ekim haftasına Merkür’ün retro hareketinden çıkıp düz seyrine geçmesi ...
Dolunay veya yeniay doğumlu olmak ne anlama geliyor?
"İçinde bulunduğunuz ayın potansiyellerini, nasıl geçebileceğini, dinamiklerini ...
 
26 Eylül-2 Ekim Haftası burç yorumları
26 Eylül haftası, Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile başlıyor. Hem ...
26 Eylül Terazi Yeniayı: İlişkilerde düzen zamanı
26 Eylül Pazartesi, İstanbul saatiyle 00:54’te Terazi burcunda yeniay ...
19-25 Eylül Haftası gökyüzü yorumları
19 Eylül haftası Merkür retrosu devam ederken, etkin ve özgür olmak isteğimiz ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva