HABERLER>ASTROLOJİ
13 Haziran 2022 Pazartesi - 10:08

13-19 Haziran haftası burç yorumları

13 Haziran haftası, Haziran ayının öne çıkan haftası olacak. 14 Haziran'daki dolunay önümüzdeki iki haftanın gündemini belirleyecek. Peki 13-19 Haziran haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi temalar öne çıkıyor?

13-19 Haziran haftası burç yorumları

13 Haziran Pazartesi iletişim şeklimize yön veren Merkür İkizler burcuna geçecek. 5 Temmuz’a kadar İkizler burcunda seyredecek Merkür iletişim şeklimizi rasyonel, kendine güvenen ve daha esprili olma şeklinde etkileyecek. Bu süreçte merak ve öğrenme isteğimiz artabilir. Daha fazla iletişim halinde olmayı tercih edip, seyahat planları yapacağız. Bilgiyi yaymayı da seveceğimizden dedikodu yapma potansiyelimiz artabilir.

14 Haziran Salı Yay burcunda bir dolunay yaşayacağız. 2022’nin Dünya’ya en yakın mesafede gerçekleşecek iki dolunayından biri olan bu dolunayın etkisi kuvvetli olacak. (Diğeri ise 13 Temmuz 2022’de) Haziran sonuna kadar 2021’in ilk yarısındaki kararlarımızın, adımlarımızın sonuçlarını alacağız. Hem finansal süreçlerde hem de ikili ilişkilerde ne denli dürüst hareket ettiğimizi sorgulayacağız. Adil olmak, inançlar gündemde olacak. Ayrıca sularla, denizlerle ilgili sıkıntılar da yaşanabilir.

15 Haziran Çarşamba geleceğe yönelik kontaklar kurmak, sosyal çevrede güçlü bağlantılar geliştirmek için destekli bir gün. Gün genelinde kontrolsüz hareket etmemek olası kazaları önleyebilir. Baş ağrılarında artış da yaşanabilir.

16 Haziran Perşembe alacağımız kararlar uzun vadede olumlu, kalıcı etkilere sahip olabilir. Yalnız olaylara gerçekçi yaklaşmak önemli. Hayalperestliğe kapılırsak yanılıp düş kırıklığına uğrama ihtimalimiz var. Mantık dahilinde davranmaya gayret edilmeli. Ayrıca zehirlenmelere, sularla ilgili konulara karşı da temkinli olunmalı.

17 Haziran Cuma sosyalleşme isteğinin ön planda olacağı bir gün. Özellikle sabah saatlerinde yapılacak görüşmelerde, anlaşmalarda daha rahat hissedeceğiz.

Hafta sonu ise ilişkilerimizde kendimizi çok rahat hissetmeyebilir, sevgi alışverişinde zorlanabiliriz. Kendimizi bir ilişkinin kurbanı olarak görmeye yatkın olabileceğimizden önemli kararlar vermekten kaçınalım. Daha çok doğada olmak, toprakla ya da sanatsal konularla ilgilenmek iyi gelebilir. Maddi konularda da şartları çok zorlamak yerine olayları gözlemlemek tercih edilebilir.

13 Haziran haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Sosyal hayatın hareketli olacağı bu hafta önemli görüşmeler, konuşmalar gündemde olacak. Mümkün olduğu kadar gerçekçi karar vermeye dikkat edilmeli. Eğitimle, ticaretle ve uzaklarla ilgili konularda ön görülmeyen aksilikler yaşanabilir.

YÜKSELEN BOĞA

İş hayatında ve kazançlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlarla ilgili verilecek kararlarda yanılgıya düşmemeye dikkat edilmeli. Özellikle maddi konularda risk alınmaması gereken bir hafta.

YÜKSELEN İKİZLER

Kendinizle, inandıklarınızla ilgili kalıcı adım atabileceğiniz bu hafta alacağınız sorumluluklarda ve iş hayatınızda mantığın ön planda olmasına özen gösterin. İkili ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları ya da yanılgılar yaşanabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Maddi konulardaki belirsizliklerin çözümü için kalıcı adımlar atılabilir. Çalışma hayatında daha gerçekçi kararlar almaya gayret edilmeli. Hafta sonu ise arkadaşlarla ilgili bazı gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Sosyal çevrenizden destek alacağınız bir hafta. Çocuklarla ilgili konularda ya da aşk hayatınızda bazı pürüzlerle uğraşmanız gerekebilir. Otoriter davranmak yerine karşı tarafı anlamaya özen gösterin

YÜKSELEN BAŞAK

Bu hafta iş hayatında düzen sağlamak için adımlar atabilirsiniz. Ailevi konularda verilecek kararlarda gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. Hafta sonu düşüncelerin kabul görmemesine de çok fazla anlam yüklenmemeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Seyahatlerde ya da uzaklarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde bazı sağlık sorunları gündeme gelebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde problemleri büyütmemeye gayret edilmeli.

YÜKSELEN AKREP

Sorun yaşanan konular için aileden destek alabileceğiniz bir hafta. Maddi konularda gerçekçi karar vermeye dikkat edilmeli. Hafta sonu kendinizi güvensiz hissedebileceğinizden önemli kararlar almamaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

Yakın çevrenizle olan iletişiminizin size iyi hissettireceği bir hafta. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde de beklentileri yüksek tutmamaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta işinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir, kendinizi daha etkin hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili şaşırtıcı haberler almanız mümkün. Hafta sonu ise sahip olduklarınızı yetersiz hissedebileceğinizden dikkatinizi hoşlandığınız alanlara yöneltmek iyi gelecektir.

YÜKSELEN KOVA

Kendinizle ilgili yaratıcı fikirler geliştirip, bunları hayata geçirebileceğiniz bir hafta. Maddi konularda tedbirli ve gerçekçi davranmaya dikkat edin. Bu hafta arkadaşlarınızla olan iletişiminiz de gündeminizde olacak.

YÜKSELEN BALIK

Ailenizle ya da evle ilgili yarım kalmış konuları tamamlayacağınız bir hafta. İş hayatında hayalci davranmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu ise kardeşler ya da yakın arkadaşlar olan iletişiminizde iyimser olmaya gayret edin.(Milliyet- Aslıhan Doktoroğlu)

 
Google'ın yapay zekası canlandı
 
Dev olimpiyatta ev sahibi İzmir!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaz aylarına astrolojik bakış
23 Ağustos sonrasında gittikçe hızlanan bir tempo içine giriyoruz.
Satürn retrosu: Telafi zamanı
Satürn bizim maddesel dünyada nasıl deneyimler kazanacağımızı, geliştirmemiz ...
Mars Koç burcunda: Hareket başlıyor
İrademizi ortaya nasıl koyduğumuzu ve mücadele şeklimizi etkileyen Mars, ...
 
Bu hafta gökyüzü rahat
23 Mayıs haftası sert etkilerin bir nebze ara verdiği, bize de biraz nefes ...
Çok zor bir Ay tutulması
Bu dönemde önemli, riskli işlere girilmemesi doğru olacak
11-17 Nisan haftası burç yorumları
11 Nisan haftasına olayları algılama şeklimizi ve nasıl iletişim kurduğumuzu ...
 
4-10 Nisan haftası burç yorumları
4-10 Nisan haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi temalar ...
Değerlerimize odaklanıyoruz!
Bu hafta, Venüs, Ay düğümleri ile kare açıda kalırken, değer verdiğimiz ...
1 Nisan Koç Yeniayı: Acı mı, şifa mı?
1 Nisan Cuma, sabah saatlerinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva