HABERLER>ASTROLOJİ
11 Nisan 2022 Pazartesi - 12:50

11-17 Nisan haftası burç yorumları

11 Nisan haftasına olayları algılama şeklimizi ve nasıl iletişim kurduğumuzu etkileyen Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ile başlıyoruz. 30 Nisan’a kadar daha istikrar arayan bir düşünce yapısında olacağız. Sabırlı olma potansiyelimiz artarken gölge yönüyle de esnekliğimizi kaybedip, inatçı davranabiliriz. Peki 11-17 Nisan haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi temalar öne çıkıyor?

11-17 Nisan haftası burç yorumları

11 Nisan Pazartesi sabah saatlerinde değişen durumlara karşı tepkili olabiliriz.

12 Nisan Salı Jüpiter ve Neptün Balık burcunda kavuşacaklar. 12-13 senede bir kavuşan bu gezegenlerin bu sefer Balık burcundaki kavuşumları manevi süreçlerde bize farkındalık imkanı sunuyor. Huzursuzluk yaşadığımız konulara çözüm bulmak için bizlere yardımcı bir süreç olacak. İlham, yaratıcılık ve maneviyatın öne çıkacağı bir dönem. Fakat bağımlılıklarımıza ve iyimser düşünce ile kendimizi kandırmamaya dikkat etmemiz önemli.

Salı 13:00-15:00 saatleri arasında önemli işlere başlamaktan kaçınabiliriz.

13 Nisan Çarşamba yine olumlu bir açının etkisinde olacağız. İşlerimize odaklanıp güzel sonuçlar alabileceğimiz bir gün.

14 Nisan Perşembe özellikle öğle saatlerinde olaylara eleştirel yaklaşıp kendimizi ve çevremizi kısıtlamamaya özen gösterebiliriz.

15 Nisan Cuma nasıl harekete geçtiğimizi etkileyen Mars Balık burcuna geçecek ve 25 Mayıs’a kadar bu burçta ilerleyecek. 25 Mayıs’a kadar harekete geçmek için motivasyonumuz düşük olabilir. Aldığımız kararları sık sık değiştirebiliriz. Bizi harekete geçiren konular daha çok hayallerimiz ve merhamet göstermemiz gereken alanlar olabilir.

16 Nisan Cumartesi ise akşam saatlerinde Terazi Dolunayı gerçekleşecek. İlişkilerde kurulamamış dengelerin öne çıktığı bu dolunay Plüton vurgulu. Her türlü ilişkimizde yaşadığımız takıntılar ve bu takıntılar sebebiyle de ortaya çıkan güç savaşları gündemde olacak. Öncü burçlar (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak), özellikle de 13-19 Nisan, 15-21 Temmuz, 16-22 Ekim ve 13-19 Ocak doğumlular daha fazla etki alacak.

17 Nisan Pazar olayları duygusal olarak daha derin hissedeceğimiz bir gün. Sabah saatleri hareketli olma eğilimindeyiz.

11 Nisan haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

İkili ilişkilerde beklenmedik konular gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanıza daha fazla odaklanacağınız bir hafta olacak. Hafta başında planlarınızı hayata geçirme isteğiniz baskın olacak. İş hayatında rekabet sebebiyle güç savaşları yaşanabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Çalışma hayatıyla ilgili beklentileri yüksek tutma sebebiyle bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Şartları daha gerçekçi değerlendirmeye dikkat edilmeli. Yarım kalan işleri tamamlama motivasyonu değerlendirilmeli. Sağlık konusunda da bazı hassasiyetler yaşanabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Çocuklarla ilgili alınması gereken sorumluluklarda artış olabilir. İş hayatında bazı fırsatlarla karşılaşılabilir. Aşk konusunda sorunlar yaşanabilecek bir hafta. Olaylara geniş bakış açısı ile yaklaşmak sorunları aşmaya yardımcı olacaktır.

YÜKSELEN YENGEÇ

Aileyle ve evle ilgili konularla ilgilenmek gerekecek bir hafta. Uzaklardan beklenmedik bazı haberler gelebilir. İş hayatındaki girişimleri destekleyen fırsatlarla karşılaşılabilir. İkili ilişkilerde dengeleri gözetmeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

Yakın arkadaşlar ve kardeşlerin gündemde olacağı bir hafta. Sağlık konularıyla ilgilenmek gerekebilir. Trafikte temkinli olmaya daha önem verilmeli. İkili ilişkiler de olumlu gelişmelerle karşılaşılabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Maddi konularda denge kurulmaya çalışılacak bir hafta. Gereksiz harcamalardan kaçınmaya dikkat edilmeli. Çalışma hayatında olumlu gelişmeler olabilir. İkili ilişkilerde de daha iyi hissedilecek bir dönem.

YÜKSELEN TERAZİ

Yükselen Teraziler dolunaydan önemli etkiler alacaklar. Bu dönemde özellikle bel, böbrek ve ayaklara dikkat edilmeli. Aşk hayatında ve çocuklarla ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir. Ebeveynlerle olan ilişkilerde bazı zorlanmalar yaşanabilir.

YÜKSELEN AKREP

Aşk hayatında geriye atılmış korkularla yüzleşilebilir. Günlük alışkanlıkları daha verimli hale getirme fırsatı olacak. Bu dönemde yaratıcı faaliyetlerde ilerlemek mümkün. Takıntılı düşüncelerden uzak durmaya özen gösterilmeli.

YÜKSELEN YAY

Sosyal hayatın gündemde olacağı bir hafta. Ailevi konularda bazı pürüzler çıkabilir. Görüşmeler yapmak ve farklı fikirler geliştirmek için destekli bir dönem. Maddi konularda iyi planlama yapılmalı.

YÜKSELEN OĞLAK

Kariyer hayatında dengeleri gözetmeye çalışılacak bir hafta. Çok otoriter davranmamaya dikkat edilmeli. Beklenmedik haberlerle karşılaşılabilir. Evle ilgili yapılması gerekenleri de bu hafta hayata geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Fikirler ve inançlarla ilgili çevreyle uzlaşmaya çalışma ön planda olacak. Maddi konularda aşırı iyimser davranmamaya dikkat edilmeli. Ön yargılı olmadan düşünceleri paylaşmak sizin de bakış açınızı geliştirmenize yardımcı olacak.

YÜKSELEN BALIK

Maddi konularda dengeleri kurmaya çalışılacak bir hafta. Daha önce gözden kaçan noktalara odaklanmak iyi sonuç aldıracak. Değişime açık olmaya gayret edilmeli. Arkadaşlarla da yaşanabilecek gerginlikler olabilir. (Milliyet- Aslıhan Doktoroğlu)

 
Borsa İstanbul'da yeni tarihi zirve
 
Menemenspor ateş hattından kurtalamadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
4-10 Nisan haftası burç yorumları
4-10 Nisan haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi temalar ...
Değerlerimize odaklanıyoruz!
Bu hafta, Venüs, Ay düğümleri ile kare açıda kalırken, değer verdiğimiz ...
1 Nisan Koç Yeniayı: Acı mı, şifa mı?
1 Nisan Cuma, sabah saatlerinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. ...
 
28 Mart-3 Nisan 2022 haftası gökyüzü yorumları
28 Mart haftasına Kova etkisi ile başlıyoruz. Haftanın devamında ise Koç ...
21-27 Mart haftası gökyüzü yorumu
21 Mart haftasında Güneş’in Koç burcuna geçişi ile gökyüzündeki eksik ...
18 Mart Başak Dolunayı: Düzen ve karmaşa
18 Mart Cuma, Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatımızı düzenleme, ...
 
Bu hafta hangi temalar öne çıkıyor?
14 Mart haftası, Başak dolunayının etkilerini yoğun olarak hissedeceğimiz ...
Balık mevsimi başlıyor
Bu dönemde gündemimizde hangi konular öne çıkıyor?
21-27 Şubat haftası gökyüzü yorumu
21 Şubat haftasında da, 7 Şubat’tan beri yan yana hareket eden Venüs ve ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva