HABERLER>ASTROLOJİ
30 Mart 2022 Çarşamba - 15:40

Değerlerimize odaklanıyoruz!

Bu hafta, Venüs, Ay düğümleri ile kare açıda kalırken, değer verdiğimiz şeylere, ilişkilerimize odaklanabiliriz.

Değerlerimize odaklanıyoruz!

Bu günlerde belirli seçimler ve hassasiyetler var. Aşkta ya da parasal konularda bizi test eden koşullar içindeyiz. Olayları akışına bırakmak daha yararlı olacak. 

Şansımızı da aşırı zorlamamalıyız. Parasal konularda, ilişkilerimizde değiştirmek durumunda olduğumuz tavırlar, bakış açıları olabilir. Eski tutumlara takılmamak ve gerçekçi düşünmek gerekiyor. Geç saatlerde düşüncelerimizde derinleşme imkanı bulabiliriz.

KOÇ: Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenebilirsiniz. Akışta kalmaya gayret edin.

BOĞA: Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. 

İKİZLER: İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonra imaj değişikliği için uygun olabilir. 

YENGEÇ: Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Eşinizle zaman geçirebilirsiniz.

ASLAN: Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Parasal konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

BAŞAK: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak için hevesli olabilirsiniz. Keyif için alışveriş yapabilirsiniz. 

AKREP: Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırın.

YAY: Ailede geçmiş konular gündeme gelebilir. Evle ilgili konularla iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İç sesinizi dinlemelisiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam rahatlamış hissedeceksiniz. 

OĞLAK: Hareketli bir gündem içindesiniz. Eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın. Çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

KOVA: Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. 

BALIK: Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymayın. (Milliyet - R. Hakan Kırkoğlu)

 
Satışa çıkarıp, peşinat istediler… Böyle tuzaklara düşmeyin!
 
Meteoroloji uyardı: Fırtına geliyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1 Nisan Koç Yeniayı: Acı mı, şifa mı?
1 Nisan Cuma, sabah saatlerinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. ...
28 Mart-3 Nisan 2022 haftası gökyüzü yorumları
28 Mart haftasına Kova etkisi ile başlıyoruz. Haftanın devamında ise Koç ...
21-27 Mart haftası gökyüzü yorumu
21 Mart haftasında Güneş’in Koç burcuna geçişi ile gökyüzündeki eksik ...
 
18 Mart Başak Dolunayı: Düzen ve karmaşa
18 Mart Cuma, Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatımızı düzenleme, ...
Bu hafta hangi temalar öne çıkıyor?
14 Mart haftası, Başak dolunayının etkilerini yoğun olarak hissedeceğimiz ...
Balık mevsimi başlıyor
Bu dönemde gündemimizde hangi konular öne çıkıyor?
 
21-27 Şubat haftası gökyüzü yorumu
21 Şubat haftasında da, 7 Şubat’tan beri yan yana hareket eden Venüs ve ...
16 Şubat 2022 Aslan burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Başardım, kazandım, eğlendim, yaşadım, yarattım, beğenildim, alkışlandım, ...
Yengeç burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Dolunaylar, Dünya’nın en kuytu köşelerinde olup bitenleri dahi açığa çıkaracak ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva