HABERLER>ASTROLOJİ
16 Şubat 2022 Çarşamba - 10:58

16 Şubat 2022 Aslan burcunda dolunay ve burçlara etkisi

Başardım, kazandım, eğlendim, yaşadım, yarattım, beğenildim, alkışlandım, onay aldım demeye ihtiyacınız var. Bunları söylemeye hazır mısınız?

16 Şubat 2022 Aslan burcunda dolunay ve burçlara etkisi

Kral ve soytarı, Aslan burcu arketipleridir. Aslan Dolunayı, kendimizi nerede, hangi alanda veya kimin yanında önemli, değerli, başarılı, yetenekli, cesur, cömert hissettiğimizin altını çizebilir. Aslında yeteneklerimizi parlatarak kendimizi ön plana çıkarmaya, alkış ve onaya ihtiyaç duymaktayız.

Aşk, iş, aile, ilişki, ortaklık, para bireysel ve kolektif her sahada bu ihtiyaç artabilir.  Ruhsal, duygusal, fiziksel, zihinsel her koşul ve durumu anlamaya gayret edelim. Gösterişli bir şekilde sevilmeye, sevildiğimizin herkes tarafından görülmesine odaklanıp ‘’gerçek’’ sorumluluk ve yeteneklerimizi göz ardı etmeyelim.

Farklı alanlara dağılmak, her şeyi yapabileceğini sanmak, başarısızlığın biricik anahtarıdır. Her şeyi başarmak her konuda bilgi sahibi olmak zorunda değiliz. Yetenek ve yeterliliklerini abartarak, ait olmadığı, sahne ve koltukları işgal edenlerin komik duruma düşeceğine emin olabilirsiniz. Yetersizlikleriyle yüzleşmek zorunda kalan insan, agresif ve cüretkar olabilir, tuzağa düşmeyin. Eksik olduğunuz alanlarda destek alın, iş birliği yapın, kibrinize yenilip, başarısız sonuçlara doğru yol almayın. Gerçek bilgelik her şeyi bilmekle değil, sınırlarını bilip kabullenmekle başlar. 

Çevresini ego ve zorbalıkla değil, asalet ve cesaretle korumak Aslan’ın görevidir. Pek çoğumuz kendi alanımızı koruyup kollamak isteyeceğiz. Korunma ihtiyacı duyduğumuz alanlarda sırlar ortaya çıkabilir.  Genelde önderlik, liderlik ettiğimiz alanlarda yüzleşme yaşayacağız.

Koç

Aşk, çocuklar ya da ön planda olabildiğiniz herhangi bir alanda, cesur ve savunmacı davranabilirsiniz. Denge kurup, tamamlanmış hissetmek için sosyal ortamlara yönelebilirsiniz.

Duygusal ihtiyaçlarınızı keşfedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Yaşamın hangi alanında sürprizlere ihtiyacınız olduğunu düşünmeniz iyi olabilir. Özgüveniniz arttıkça hayattan daha fazla keyif aldığınız alanlara yönelmeye cesaret edeceksiniz. Kişiliğinizi yansıtabildiğiniz, sizi mutlu eden grup ve ortamlarda tamamlanmış hissedersiniz. Önemli olan, içinde bulunduğunuz çevrenin gerçekten size uygun olup olmadığıdır. Tutku duyduğunuz her alanda gerçek bir başarı elde edebilirsiniz. Küçük hazların büyük mutluluklara dönüşebileceğini asla unutmayın.

Boğa

Ailenizin, yuvanızın, evim diyebileceğiniz hemen her yerin güvenliği konusunda tetikte olabilirsiniz. Dış dünyaya karşı yuvasını korumak isteyen bir aslan gibisiniz.

Olumsuz ve kaygı yaratan düşünceleri geride bırakmak için geleceğe odaklanmayı deneyin. Nasıl ki dün, bugünü bilmiyordunuz; şimdi de yarının ne kadar güzel olacağından bihaber olabilirsiniz. Hayattan zevk almaya gönüllü olmanız yeterli. Ailenizi ve toplumsal imajınızı yakından ilgilendiren, dert ettiğiniz konular belki de büyük bir güzelliğin ayak sesleridir. İş-kariyer hayatınızda büyüme, terfi ya da büyük projelere imza atmanız mümkün olabilir. Korkmadan, kendinizi yıpratmadan, geçmişte kalması gereken kişi, ortam veya iş alanlarının geride kalmasına izin verin. Siz bağların kesilmesine izin verirseniz ancak yeniye yer açılabilir.

İkizler

Yakın çevreyle iletişiminizi yeniden yapılandırabileceğiniz, ilişkilerinizi koruyup kollamak için cesur adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ufkun ötesindeki hayallerinize ulaşmak için bunu başarmak önemlidir.

Odağınız ikili ilişkilerdeki sorunları gidermek ve daha fazla büyümek olsun. Bu yönde ilerlediğinizde hayat daha keyifli ve eğlenceli bir şekilde akacaktır. Siz enerjinize uygun yaşadıkça ticari kazanç, başarı ve tabii ki aşk kendiliğinden gelecektir. Uzun zamandır yabancı kültürler ve yurt dışında ticaret ana konunuzdu. Artık yeteneklerinizi kullanmak konusunda ustalaştınız. Geçirdiğiniz her zorlu dönem ve yaşanan kayıplar güçlenerek ilerlemeniz için yaşandı. Gücünüzü orantılı kullandığınızda yaratıcılığınız artacak ve emeklerinizin maddi-manevi karşılığını almanız kolaylaşacaktır. Unutmayın; vakti gelmeden açılmayan kapılar vardır, vakit şimdi geldi.   

Yengeç

Sahip olduğunuz maddi-manevi tüm değerleri koruyup kollama ihtiyacı duyabilirsiniz. Bir başkası sizin değerlerinize zarar verebilir mi?

Maddi-manevi sahiplik ve aitlik konusu sizin dolunay ödeviniz. Sizin kaynaklarınız ve başkalarının kaynakları arasında alma-verme dengesi kurulmalı. Denge sağlandığında, maddi-manevi hayatınızda verdiğinizden çoğu size geri gelecektir. Almadan vermeye cesaret edebilecek misiniz?  Aşk ve iş ilişkilerinizde beklentileriniz ve planlarınız konusunda açık olmanız tavsiye edilebilir. Siz kapalı davrandıkça karşı tarafın dikkati ve öncelikleri değişecektir. Olası zorlukları göze almadan, istediğiniz sonuca ulaşmanız mümkün olmayabilir. Mali konularda dağılmak yerine, hedefe yönelik ‘’sabit bir strateji’’ ile ilerlemek yerinde olabilir. 

Aslan

İkili ilişkilerde baskı artabilir, hatta kişiliğinize bir saldırı varmış gibi hissedebilirsiniz. Kişisel alanınızı korumak en doğal hakkınız, ama bir tehdit var mı gerçekten?

Dış etkenler ve krizler merkezden uzaklaşmanıza neden olabilir. Mevcut sorunları geride bırakarak geleceğe yönelik adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi geliştirmek adına neler yapabilirsiniz? Sağlığınıza ve dış görünüşünüze özen göstermek iyi hissettirebilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve iş birlikleri geleceğinizi olumlu anlamda etkileyecek potansiyeller içermektedir. O sebeple yeni plan ve projeleri ustalıkla hayata geçirme zamanı geldi diyebiliriz.  Denge ve adalete ben/biz ekseninde ihtiyacınız olacaktır.

Başak

Geçmiş hepimize miras olarak çeşitli bağımlılıklar, korkular bıraktı. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızın korunmaya ihtiyacı var. Hatalarınızla yüzleşme cesareti gösterin ve kendinizi yiyip bitirmenize sebep olan sorunlardan uzaklaşın.    

Odaklanmanız gereken alan, bağımlı olduğunuz kişiler ve rutinler olabilir. Rutinleri kırmak çok zor değil; işe, okula, markete aynı yoldan gitmek zorunda değilsiniz. Aynı çevreye sıkışıp kalarak da güvenlik tesis edemezsiniz. Gücünüzü kendinizden alarak ilerleyin.  Yeni rutinler, iş-çalışma hayatında değişiklik yapmak, gelişme ve genişleme imkanı verebilir. ‘’Ben artık büyüdüm.’’ demek için daha bireysel, daha cesur adımlar atmalısınız. Dolunayda, kendinize bile itiraf etmediğiniz konular ortaya dökülebilir. Bu dönemi bir arınma, topraklanma ve şifalanma dönemi olarak nitelendirebilirsiniz.

Terazi

Kendinizi, sevgilinizi veya çocuklarınızı koruma ihtiyacı duyacağınız ortam-arkadaş çevresi olabilir; ancak sosyal ortamlar tehdit olabileceği gibi çocuklarınız, aşk hayatınız ya da başarılarınızın takdir edilmesi açısından bir şans da yaratabilir. 

Çeşitli sosyal ortamlarda bulunmak, yepyeni projeler üretmek ve bağlantılar kurmak konusunda ilham verici olabilir. Yeni bir çevre, yeni bir bakış açısı kazanmanın en iyi yollarından biri değil midir?  Siz, ileri adımlar atmak ve kendinizi var etmek konusunda istikrar gösterin. Yetenek ve yeterlilikleriniz ölçüsünde büyüme bekleyebilirsiniz. Küçük adımlarınız neden geleceğinizi etkileyecek büyük adımlara dönüşmesin? Tüm koşullardan üst düzeyde yararlanabilmek için bütün yaratıcılığınızı ortaya koymalısınız. Bütünün hayrına iş ve çalışmalarda alkış ve onay bekleyebilirsiniz.

Akrep

Kendinizi korumanız ve cesaretli davranmanız gereken alan, toplumsal imajla ilgili olabilir. Aile ve iş hayatı arasında denge kurabildiğiniz oranda, bu dolunay sizi tamamlanmış hissettirecektir.

Geçmişten kalan bir türlü tamamlanamamış işlerinizi gözden geçirin. Bunu yapmak, yeniye yer açmanızı sağlayacaktır. Kapanması gereken hesapları kapatın, yollarınızı ayırmanız gereken kişileri hayatınızdan dikkatle çıkarın. Kariyer hayatınızda ilerleme kaydedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Doğru kişilerle tanışıp, ilgili ortamlara girerek ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dolunay, iş hayatınızda olduğu kadar ev yaşamınızda da farkındalıklar yaratabilir. Geleceğe yönelik güçlü adımlar atarken sahip olduklarınızdan vazgeçmek ya da diğer tarafı ihmal etmek zorunda değilsiniz.

Yay

Korunma ve savunma ihtiyacı duyabileceğiniz alan hayal ve ideallerinizle ilgili olabilir. Hayalleriniz, kardeşler ve yakın çevre arasında denge kurmanız gerekecektir.

İdeallerinizi hayata geçirmek konusunu daha fazla ertelemeyin. Artık geleceğe yönelik plan ve stratejiler geliştirmek zorundasınız. Şimdiye kadar deneyip sonuç alamadığınız yöntemlerden vazgeçmeniz ve tercihlerinizi tekrar dikkatlice gözden geçirmeniz doğru bir hamle olabilir. İstikrarlı tutumunuz, yakın çevrenizin size karşı tutumunu değiştirip güven tazeleyebilir. Geleceği değiştirmeye çalışmak, sahip olduğunuz konforun altında bir hayat yaşamaktan korkmanıza sebep olabilir. Yeni yolunuz sizden başkasına ait bir yol değil, endişelenmenize gerek yok. Biraz cesaret ve özgüvene ihtiyacınız var, hepsi bu. Tanınırlık konusunda önemli gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak

Aşk hayatınızda olabileceği gibi ortak kazançlar-harcamalar alanında da kendinizi koruma, menfaatlerinizi savunma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Yaşamınızda köklü değişiklikler olması mümkün. İşte de aşkta da adil kararlar almayı başarabilmeniz mühim. Maddi konular uzun zamandır gündeminizdeydi. Mali değerleri büyütme ve doğru değerlendirme konusunda şanslı hissedebilirsiniz  ki öylesiniz. Size ait o kapalı alanın biraz dışına çıkmak ufkunuzu açabilir. Vergi, kredi ve borç konuları gündeminizi meşgul ederek zorlayıcı bir tablo çizebilir.  Gelir-gider dengesi kurabilmek sandığınız kadar zor olmayacaktır. Aşkta ise biraz empati sorunlarınızı çözebilir.  

Kova

Evlilik, ortaklık veya işbirliği yaptığınız kişilere karşı güvensiz hissedebilirsiniz. Bu tip bağlarınız olan  herkese cesaretle meydan okuyabilirsiniz. 

İşbirliği ve uzlaşma, bu dolunayda sizin şifreniz. Evlilikte de ortaklıklarda da duygusal kararlarınız başarınızı gölgelemesin. Adil yaklaşım ve denge korunduğu sürece benliğinizi özgürce yaratabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve projeler gündeme gelebilir. Neler başarabileceğinizi görebilmek için şahane bir dönemdesiniz. Yepyeni bir siz yaratmak için bu kadar kararlıyken enerjinizi doğru yönetin. Dikkat etmeniz gereken konu ben/biz ekseninde sınırları ve kendinizi korumanızdır. Her tip emeğinizin karşılığını alıyor musunuz gerçekten?  

Balık

Bedensel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Kendinizi iş ve çalışma arkadaşlarınızdan korumak isteyebilirsiniz.

İş hayatınızda terfi almanız ve ileri hedeflere yürümeniz mümkün. Kazançlar açısından tatmin olmadığınız işleri geride bırakıp yepyeni alanlara yönelmelisiniz. Günlük rutin oluşturmadan huzur bulamayacağınız bir dönemdesiniz. Normal koşullarda çok planlı yaşamıyor olabilirsiniz, ancak şimdi bir rutine ve planlamaya ihtiyacınız var. Rutinlerinizin sizi besleyip parlatacak bir zemine sahip olduğundan emin olun. Tamamlanmış hissetmek için; korku ve kaygıları, bağımlılıkları geride bırakmanız gerekmektedir.

Gökyüzünü dinleyin. (Milliyet - Astrolog Seçkin İlbuğa)

 
2022'nin yükselen jean trendleri
 
Kamyonetteki cesedin sır perdesi 17 yıl sonra aralandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yengeç burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Dolunaylar, Dünya’nın en kuytu köşelerinde olup bitenleri dahi açığa çıkaracak ...
Merkür retrosu ve burçlara etkisi
Ocak ayının ikinci yarısı Venüs ve Merkür retrolarının etkisi altında ...
2022: Sürprizlerin ve cesaretin yılı
Bu yıl gökyüzü hemen her konuda yenilik ve sürprizler içeriyor. 2020 yılında ...
 
Yeni yıl yeniay ile başlıyor
Oğlak burcundaki yeni ay 2022 yılına hızlı bir başlangıç getiriyor.
Güneş tutulması başladı... Etkileri Aralık ayını kapsayacak
Bugün itibariyle 12 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ...
Tutulma öncesi sessizlik...
Hürriyet yazarı Dinçer Ayaz, köşe yazısında 29 Kasım haftasının astrolojisini yorumladı.
 
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkileri devam ediyor
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkilerinin devam ettiği 22-28 ...
19 Kasım ay tutulması: Dürtülerin sınavı
19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Haziran 2020’den ...
15-21 Kasım haftası gökyüzü
Bu haftanın öne çıkan en önemli gökyüzü görünümü Ay tutulması olacak. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva