HABERLER>ASTROLOJİ
21 Şubat 2022 Pazartesi - 12:43

Balık mevsimi başlıyor

Bu dönemde gündemimizde hangi konular öne çıkıyor?

Balık mevsimi başlıyor

dün akşam saatlerinde Güneş Balık burcuna ilerledi. Son aylarda Satürn’ün yönettiği Oğlak ve Saka burçlarında güçlü bir vurgu yaşadık. Daha sınırlayıcı, sert ve gerçekçi olmayı gerektiren bir atmosferden geçtik. Halen de bu burçta Merkür ve Satürn bu atmosferin tamamen dağılmadığını, daha akılcı ve kuralcı olmanın önemli olduğunu gösteriyor. Yine de bugünlerden başlayarak, Satürn’ün yönettiği burçlardan, Jüpiter’in yöneticisi olduğu Balık burcuna geçiş yaşıyoruz. Ayrıca Jüpiter de Balık burcunda ve önümüzdeki günlerde 5 Mart civarında Güneş’in Jüpiter ile birleşmesine tanık olacağız.

Balıklar teması, özellikle Jüpiter ile birlikte, daha akışkan, evrensel ve yaratıcı bir hayal gücü taşıyan, insancıl ve affedici koşulları bilincimize taşıyor olacak. Bu yeni dönemde ilham alabileceğimiz pek çok fırsat bulabiliriz. Hayata bakış açımıza kabullenme, merhamet ve daha geniş, anlayışlı bir perspektif kazandırabiliriz. Özellikle su elementinden Yengeç, Akrep ve Balık bu geçişlerde daha güçlü bir yaşam enerjisi hissedebilirler. Jüpiter Balık’ta, yöneticisi olduğu alanda iyi niyeti, verici olmayı, karşılık gözetmeyen, büyük bir anlayış içeren tutumları açıklar. Hayatı anlama ve anlam verme konusunda sanatı, sezgilerimizi ve ruhsallığı olumlu bir yönde kullanabileceğiz. Sizler de Balık burcunun haritanızda hangi evde olduğuna bakınız. Bu evin konularında olumlu bir efor, farkındalık ve kendinizi geliştirme yönünde yeni bir çaba ve farkındalık geliştirebilirsiniz.

Aynı zamanda daha ileriki günlerde, 13 Mart civarında, Güneş burada Neptün ile de birleşmekte. Neptün aşkın enerjileri, spritüel konuları, idealizmi ve çoğu zamanda hayal gücünün aşırı hale geldiği durumları açıklar. Bu nedenle, Mart ayının 10’u civarında gerçeklerle aramız biraz daha belirsiz hale gelirken, kendimizi yüksek beklentiler ve arayışlar içinde bulabiliriz.

Venüs ve Mars’ın Plüton’la kavuşumu

İçinde bulunduğumuz Balık burcu döneminde, Balık burcunun yücelim yöneticisi Venüs, enerjik ve savaşçı Mars ile Oğlak burcunda yan yana duruyorlar. Bu özellikle dikkat çekici bir astrolojik gösterge zira yaratıcı yönlerimizi, aşk ve birliktelik arayışımızı daha tutkulu ve girişimci hale getirmekte. Özellikle Güneş Balık burcunda ilerlerken, bu dönemde ilişkilerimizde daha hızlı hatta maceracı olma eğiliminde olacağız. Ancak bir yandan da 28 Şubat’tan 6 Mart’a kadar olan haftada Venüs ve Mars, Plüton’un da yanından geçecekler. Bu görünüm bizi aşkta ve ilişkilerimizde, değer verdiğimiz konularda daha derin, zorlayıcı hatta kimi zaman fazla hırslı ya da hırpalayıcı kılabilir. Güçlü olma isteği, daha çok şey elde etme arzusu, kimi zaman manipüle edici koşullarla karşılaşabiliriz. Dolayısı ile Şubat’ın son günlerinde ve Mart başında, beraberliklerimizde daha kurcalayıcı, kimi zaman gizli ya da dolaylı biçimde daha takıntılı hale gelebiliriz. Bu güçlü odaklanma arzu duyduğumuz konularda aşırı davranışlara, sertleşmelere de yol açabilir.

Bu arada 23-24 Şubat günleri oldukça yaratıcı, ilham alabileceğimiz, hayallerimizi yapmak istediğimiz işlere katabileceğimiz günler olabilir. Yeni ve farklı düşüncelere açık durabiliriz. Benzer şekilde yine Şubat’ın son günlerinde, sözünü ettiğimiz dönüştürücü ve odaklı ilişkiler içinde, kimi gelişmeler kendiliğinden, sanki kadersel biçimde bizi bağlayıcı olabilir. Bugünlerde seçimlerimize, özellikle aşkta ve ilişkilerdeki değişikliklere çok daha büyük bir farkındalıkla bakmak yararlı olacak. Mart’ın ilk haftası bu açıdan ilişkilerimizde büyük bir yoğunlaşma ve odaklanma söz konusu olabilir. (Milliyet - R. Hakan Kırkoğlu)

 
35 madalya topladılar... Bayraklılı güreşçiler İzmir şampiyonu!
 
AK Partili Sürekli 'Desteğe hazırız' dedi... 'Biz skora oynamıyoruz!'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
21-27 Şubat haftası gökyüzü yorumu
21 Şubat haftasında da, 7 Şubat’tan beri yan yana hareket eden Venüs ve ...
16 Şubat 2022 Aslan burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Başardım, kazandım, eğlendim, yaşadım, yarattım, beğenildim, alkışlandım, ...
Yengeç burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Dolunaylar, Dünya’nın en kuytu köşelerinde olup bitenleri dahi açığa çıkaracak ...
 
Merkür retrosu ve burçlara etkisi
Ocak ayının ikinci yarısı Venüs ve Merkür retrolarının etkisi altında ...
2022: Sürprizlerin ve cesaretin yılı
Bu yıl gökyüzü hemen her konuda yenilik ve sürprizler içeriyor. 2020 yılında ...
Yeni yıl yeniay ile başlıyor
Oğlak burcundaki yeni ay 2022 yılına hızlı bir başlangıç getiriyor.
 
Güneş tutulması başladı... Etkileri Aralık ayını kapsayacak
Bugün itibariyle 12 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ...
Tutulma öncesi sessizlik...
Hürriyet yazarı Dinçer Ayaz, köşe yazısında 29 Kasım haftasının astrolojisini yorumladı.
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkileri devam ediyor
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkilerinin devam ettiği 22-28 ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva