HABERLER>ASTROLOJİ
6 Ocak 2022 Perşembe - 11:54

2022: Sürprizlerin ve cesaretin yılı

Bu yıl gökyüzü hemen her konuda yenilik ve sürprizler içeriyor. 2020 yılında başlayan döngüler artık daha hızlı adımlar atabileceğimiz fırsatlara işaret etmekte. Fırsatları ve gelişmeyi açıklayan Jüpiter önce Balık burcunda kalacak ve 11 Mayıs’ta daha fazla aksiyon vadettiği Koç burcuna ilerleyecek.

2022: Sürprizlerin ve cesaretin yılı

11 Mayıs’a kadar olan dönemde bazı yalpalamalar, değişkenlik ve daha çok hassasiyetlerin öne çıktığı günlerde olacağız. Bu süreçte Balık burcundaki Jüpiter hayal gücü ve sezgilerle çalışanlar, sanat ve insana, anlayış ve yardımlaşmaya yönelik konular için son derece verimli koşullar getirmekte. Bu dönemde 12 Nisan ve çevresine dikkat edelim. Yan yana gelen Jüpiter ve Neptün herkesi birden ilgilendiren insani konulara, ruhsal ve dini eğilimlere ve aynı zamanda yardımlaşma, merhamet ver sosyal vicdanımız gibi evrensel temalara vurgu yapmakta. Aynı zamanda bu dönemde, ekonomiyi ve fiyatları ilgilendiren alanlarda aşırı şişme ve yükselen spekülatif işlemler görebiliriz.

Hemen arkasından 30 Nisan’da Boğa burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Ay düğümleri Ocak ayından itibaren Boğa-Akrep eksenine geçeceği için, 2022-2023 döneminde tutulmaların bu burçlarda olacağını göreceğiz. Bu eksen ekonomi, değerler, istikrar ve birikimlerimiz açısından çok önemli gündemlerin hayatımızı işgal ettiğini gösteriyor. Böyle bir dönemde güven ve istikrar arzusu daha fazla güç kazanırken, ani dalgalanmalar ve sürprizler de gündemimizi yakından şekillendirecek. Dolayısı ile genel olarak parasal alanda, birikimlerimizi değerlendirme yolunda daha farklı bir yol ve yeni olanaklar keşfetmek durumunda olacağız. Genel olarak bakıldığında Nisan-Kasım arasındaki 6 aylık dönemde daha yapıcı ve inşa edici olabiliriz.

11 Mayıs sonrasında ise, ilk etapta 28 Ekim’e kadar sürede yenilikler, cesaret ve daha fazla risk alacağımız konular öne çıkmakta. Bu dönemde kendilerine güvenenler, yeni işlere girişenler açısından yepyeni koşullar ve gelişme olanaklar var. Özellikle 29 Mayıs civarına dikkat edelim. Mayıs’ın son günleri ve Haziran’ın ilk günlerinde daha yüksek bir heyecan, enerji ve girişim isteği görebileceğiz.

20 Ağustos’tan hayatımıza giren yeniliklere, değişikliklere özellikle dikkat edelim. Bu dönemde hayatımızda çok fazla hareket, iletişim, görüşme ve zihinsel açıdan bizi uyaran koşulların gündeme geldiğini göreceğiz. Ancak 30 Ekim sonrasında çok daha özenli, sakin ve soğukkanlı olmalıyız. Zira bu tarihten sonra geri gitmeye başlayan Mars pek çok işi tekrar yapmamıza, bazı sürtüşmelere ve anlaşmazlıklara neden olabilir. Mars geri giderken yeni işlere başlamak yerine, bir süre için beklemede kalmak, aceleci adımlar atmamak çok doğru olacak.

Nitekim, 25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması oldukça karışık, kimi zaman kısıtlayıcı olan, güç ve mücadele gerektiren koşullar getirmekte.

Öyle gözüküyor ki, 2022 yılının Kasım’a kadar olan bölümünde daha yapıcı adımlar atabilir ve özellikle de 11 Mayıs sonrasında adımlarımızı hızlandırabiliriz. Ancak 30 Ekim ile birlikte, daha fazla kaynama, zorunlu ve aniden gündemimize gelebilecek dışsal etmenler yüzünden bazı huzursuzluklar, yenilenme gereği gündeme gelebilir.(Milliyet - R. Hakan Kırkoğlu)

 
Bayraklı’nın parklarını ‘çocuklar’ tasarlayacak
 
Manisa'da yangın sonrası 300 bin fidan toprakla buluşturuldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni yıl yeniay ile başlıyor
Oğlak burcundaki yeni ay 2022 yılına hızlı bir başlangıç getiriyor.
Güneş tutulması başladı... Etkileri Aralık ayını kapsayacak
Bugün itibariyle 12 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ...
Tutulma öncesi sessizlik...
Hürriyet yazarı Dinçer Ayaz, köşe yazısında 29 Kasım haftasının astrolojisini yorumladı.
 
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkileri devam ediyor
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkilerinin devam ettiği 22-28 ...
19 Kasım ay tutulması: Dürtülerin sınavı
19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Haziran 2020’den ...
15-21 Kasım haftası gökyüzü
Bu haftanın öne çıkan en önemli gökyüzü görünümü Ay tutulması olacak. ...
 
Bu hafta beklentileri gerçekçi tutalım
25-31 Ekim haftası gökyüzü yorumlarına göre hangi gün hangi temalar öne ...
4-10 Ekim haftası gökyüzü hareketli
6 Ekim’de gerçekleşecek Terazi Yeniayının yoğun etkilerini taşıyan 4-10 ...
Bu hafta Merkür retrosu başlıyor
Balık dolunayının etkilerinin hissedilmeye devam ettiği 27 Eylül haftası ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva