HABERLER>ASTROLOJİ
28 Kasım 2021 Pazar - 10:55

Tutulma öncesi sessizlik...

Hürriyet yazarı Dinçer Ayaz, köşe yazısında 29 Kasım haftasının astrolojisini yorumladı.

Tutulma öncesi sessizlik...

Astrolog Dinçer Ayaz'ın yorumları şu şekilde:

Önümüzdeki cumartesi, yılın son tutulması meydana gelecek ama ondan önce oldukça sakin ve yumuşak bir haftaya giriyoruz. Adeta fırtına öncesi sessizlik gibi... Hafta arası sevgi, aşk, tutku gibi konular öne çıkarken, hafta sonu başımıza gelenleri abartma ve saldırganlaşma eğiliminde olabiliriz.

Pazartesi günü Ay sabah saatleri itibariyle tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Estetik operasyon yaptırmak ve diyetisyene gitmek için uygun bir gün.İlişki ve ortaklık kurmak için de ideal… Yaşamımızda huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacı artabilir, yüksek ses rahatsız edebilir. Sanatsal konularla ilgilenmek için güzeldir, ilham perileri etrafımızdadır. Kararsız kalmak bizleri zora sokar, ne istediğimizi bilmek zorundayız, yoksa fırsatları kaçırabiliriz.

Salı günüyse Venüs ile Neptün arasında güzel bir etkileşim olacak. Romantik anlar yaratmak için harika bir gün. Bugün itibariyle başlayan ilişkiler çok romantik ve çok sevgi dolu olacak. Bağışlamak, kabul etmek ve bir şeyleri sevgiyle tedavi etmek için de çok uygun. Bu etkileşim hayal gücünün yüksekliğine işaret eder ve yardımlaşma temasının ne kadar önemli olduğunu vurgular. Tiyatro, resim, fotoğrafçılık gibi kurslara yazılmak için çok uygun bir dönem. Yalnız olanların bu birkaç gün içinde gerçekten sevip sevilebilecekleri romantik ilişkileri başlayabilir.

Çarşamba, Güneş ile Satürn arasında destekleyici bir etkileşim olacak. Bugünlerde her sorumluluğun üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Hayatınızın gidişatını ele alabilirsiniz. Yeni iş girişimleriniz olacaksa bugün başlayabilirsiniz. Ciddiyet gerektiren konulara odaklanmak için de ideal. Hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşırsınız. Eğer terfi konuşması yapacaksanız bugün ve sonrasını kullanın derim.

Perşembe, Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Ay Akrep günlerinde psişik radarımız açık olur; çevremizdeki kişilerin duygu ve ruh hallerini algılayabiliriz. Siz de bu avantajı kullanarak hem kendinizin hem yakın çevrenizdekilerin çözüm bekleyen sorunlarını paylaşabilirsiniz. Akrep paylaşmakla alakalıdır. Sevgiyi, aşkı, tutkuyu, parayı ve elbette kalpten sevdiklerinizin acılarını… Tutkulu, yekvücut olmayı temsil eden Akrep ile tensel zevklere dalabilirsiniz. Cinsel enerjisi yüksek bir gün olacak. Sırlarınızı paylaşmak, gizemli durumları açığa çıkarmak, bu tür kitaplar okumak, filmler seyretmek ve uzun uzun sohbet etmek için uygun bir gün.

Cuma günü Ay 7.20-14.12 arasında Akrep burcunda boşlukta olacak, akabinde Yay burcuna geçecek. Bugün insanlara güvenmek bizim için daha zor. Tutku ön planda olacak, hırslarımızı kontrol altına almalıyız. Gizli-saklı kalmış konulara eğilim artar, bizden gizlenmiş konular önümüze düşer. Cinsel konulara yönelimimiz artabilir. Sezgilerin çok güçlü olabileceği bir gündeyiz. Bugün içinize bir şeyler sinmiyorsa yapmayın! Kıskançlık yüzünden sıkıntılar oluşabilir. Gerçekte ne olduğunu anlamadan arıza çıkarmayın lütfen.

Cumartesi, 12 derece Yay burcunda Merküryen Güneş tutulması meydana gelecek. Etki süresi 1 ay. Tutulma süresince; elimizdeki işleri büyütmek için daha azimli olabiliriz. Yeni şeyler keşfetmeye, yeni mekânlar tanımaya, yeni insanlarla tanışmaya daha hevesli oluruz. Her türlü yeniliğe açık olabileceğimiz bir zaman... Başımıza gelen olayları abartmaya eğilimli oluruz. İşin içinde Merkür olduğu için; bu dönem ağzımızdan çıkanlara ekstra dikkat etmeliyiz. Espri yaparken dozu aşabiliriz. Seyahatler organize etmek, yeni yerler görmek ve keşfetmek, yabancı dil eğitimine başlamak için de harika zamandır.

Pazar günü Mars ve Plüton etkileşimi hâkim olacak. Hayatınızda büyük değişimler yapmaya zorlanabileceğiniz bir transittir. Fiziksel olarak güçlü olabilirsiniz. Seksapeliniz artar. Karizmatik ama saldırgan bir imaj sergileyebilirsiniz. Herhangi bir muhalefetle karşılaşırsanız, karşınızdakini her anlamda devirip geçebilecek güce sahip olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kendi çıkarlarınız ve arzularınız herkesinkinden önce gelir. Kişilik çatışmalarına girebilir, şiddet olaylarına maruz kalabilirsiniz. Yaşadıklarınıza güçlü bir biçimde karşı koyma gücüne sahip olabilirsiniz.

RUHA DOKUNAN BİR EŞ...
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Size iyi gelen konulara yönelebilirsiniz. Yardımlaşma temaları ön plana çıkabilir. İhtiyacı olanlara maddi destek verebilirsiniz. Sezgileriniz çok kuvvetli olabilir. Yalnızsanız ruhunuza dokunacak bir partneri hayatınıza çekebilirsiniz.

FEDAKÂRLIK YAPMAK GEREKEBİLİR
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Manevi tarafı güçlü, mistik işlerle ilgilenen kişilerle bir araya gelebilir, destek alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız; yardımsever, yaratıcı biriyle tanışabilir, onunla flört etmeye başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da partneriniz için bazı fedakârlıklar yapmanız gerekebilir. 

İŞTE YARDIM ALACAKSINIZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Kariyer alanında muazzam bir yardımlaşma haftası olacak. Siz de iş hayatınızda önemli yardımlar alabilirsiniz. İşiniz yaratıcılık gerektiren bir işse harika eserler ortaya çıkarabilirsiniz. Tüm hafta boyunca manevi huzur ve psikolojik tatmin hissedeceksiniz.

ROMANTİK BİR İLİŞKİ BAŞLIYOR
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Spiritüel çalışmalar yapmak, psikolojik destek almak için şahane bir hafta. İşiniz yaratıcılık içeriyorsa bu hafta teklifler alabilirsiniz. İşte bir süredir sizi sıkan koşullar rahatlamaya başlıyor. Yalnızsanız hassas ve romantik bir partnerle karşılaşabilirsiniz.

BORÇLAR RAHATÇA ÖDENİYOR
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Ev arayışı içindeyseniz güzel destekler alabilir, tam da kriterlerinizi karşılayan bir ev bulabilirsiniz. Ailenizden rahatlıkla yardım görebileceksiniz, onları ikna etmek çok daha kolay olacak. Borçlar ve kredi ödemelerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz. 

YOLCULUKTA TANIŞMAK MÜMKÜN
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Sizi geliştirecek bir eğitime katılabilirsiniz ya da alanında uzman kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmeler imzalamak için de gökyüzü oldukça destekleyici olacaktır. Yalnızsanız yolculukta tanışacağınız biriyle duygusal olarak yakınlaşabilirsiniz. 

ZEHİRLENME TEHLİKESİ VAR!
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu hafta birilerine yardım etmeniz gerekebilir. Maddi anlamda genel olarak iyicil etkiler devrede olmakla beraber sağlık için biraz harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle yedikleriniz içtikleriniz konusunda dikkatli olun, zehirlenmeyin. 

CAZİBENİZ YÜKSELİŞE GEÇİYOR
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Oldukça romantik, ruhsal yönü kuvvetli biriyle yakınlaşabilirsiniz. Hafta boyunca çok güzel işler ortaya koyabilirsiniz. Ya da size iyi gelebilecek, ihtiyacınız olan ufak bir tatil kaçamağı da yapabilirsiniz. Cinsel cazibeniz yükselişte, istediğiniz kişiyi elde edebilirsiniz.

İÇİNİZE DÖNME HAFTASI
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelebilirsiniz; yürüyüşlere çıkabilir, kitap okuyabilir, meditasyon yapabilir ya da bol bol dua edebilirsiniz. Rüyalarınız çok enteresan mesajlar içerebilir, dikkat edin. Bu hafta yalnız kalma, içe dönme haftası...

DOSTLARLA SEYAHATE ÇIKABİLİRSİNİZ
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Dostlarınızla bir arada kalma ve birbirinize manevi destek olma haftası olacak sizler için. Hep beraber deniz kenarına bir yere gidebilirsiniz. Seyahate çıkmak için harika bir hafta. Sevdiklerinizle beraber yaratıcı projeler yapmaya da başlayabilirsiniz.

TERFİ İÇİN KOŞULLAR UYGUN
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Hem kariyer hem de finansal anlamda sizi mutlu edecek gelişmeler meydana gelebilir. Terfi gibi bir hayaliniz varsa koşullar uygun görünüyor. Şartları çok daha iyi olan bir iş teklifi gelirse değerlendirmelisiniz. Üstlerinizden övgüler, hediyeler alabilirsiniz. 

RESMİ İŞLER HALLOLUYOR
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Size iyi gelecek kişilerle bir araya gelebilir, yeni teknikler öğrenebilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Hepsi tamamen sizin ruhunuza, psikolojinize, bilinçaltınıza iyi gelecektir. Yurtdışı kaynaklı resmi işlerinizi bu hafta sorunsuz bir şekilde halledebileceksiniz. 

 
Korona salgınında tehlike sürüyor... Yeni pik kapıda mı?
 
İzmir bir değerini daha kaybetti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkileri devam ediyor
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkilerinin devam ettiği 22-28 ...
19 Kasım ay tutulması: Dürtülerin sınavı
19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Haziran 2020’den ...
15-21 Kasım haftası gökyüzü
Bu haftanın öne çıkan en önemli gökyüzü görünümü Ay tutulması olacak. ...
 
Bu hafta beklentileri gerçekçi tutalım
25-31 Ekim haftası gökyüzü yorumlarına göre hangi gün hangi temalar öne ...
4-10 Ekim haftası gökyüzü hareketli
6 Ekim’de gerçekleşecek Terazi Yeniayının yoğun etkilerini taşıyan 4-10 ...
Bu hafta Merkür retrosu başlıyor
Balık dolunayının etkilerinin hissedilmeye devam ettiği 27 Eylül haftası ...
 
Bu hafta gökyüzü olumlu
Olumlu etkilerle başlayan 20-26 Eylül haftası Salı günü gerçekleşecek ...
Bu hafta her konuda temkinli olmalıyız
13-19 Eylül haftası gökyüzü yorumlarına göre hangi gün hangi temalar öne ...
Bu hafta gökyüzü gergin
Gergin açıların hakim olduğu 30 Ağustos-5 Eylül haftası gökyüzü yorumlarına ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva