HABERLER>ASTROLOJİ
3 Ocak 2022 Pazartesi - 14:54

Yeni yıl yeniay ile başlıyor

Oğlak burcundaki yeni ay 2022 yılına hızlı bir başlangıç getiriyor.

Yeni yıl yeniay ile başlıyor

Yeniay 2 Ocak’ta Oğlak burcunun 12 derecesinde gerçekleşmekte ve bu derece Uranüs ile uyumlu görülmekte. Bu dönemde ciddiyet isteyen konular, sorumluluklar, disiplin ve kararlılık gerektiren konularda daha yenilikçi ve dinamik bir biçimde davranabiliriz. Oğlak devlete yönelik konuları, yönetsel işleri, gelenekleri olan ve kurulu düzeni temsil eden bir işarettir. Bu konularda daha fazla değişim, yenilenme ve hareketlilik söz konusu. Kendi gündelik hayatımızda kuralların ve düzenin olduğu alanlarda, sorumlu olduğumuz konularda yeni koşullara daha hızlı uyum göstermemiz mümkün.

Yeniay derecesi bir yandan da Mars/Uranüs, Mars/Satürn orta noktaları ile temas etmekte. Birbirine ters özellikler taşıyan bu orta noktalar kurallar ve sistem ile değişiklik arzusu arasında bir gerginliğin de söz konusu olduğunu gösteriyor. Bu durum hayatımıza gerginlik, sıkışıklık hissi ve ani adımlar atma isteği de getirmekte. Dolayısı ile bu dönemde bizi elektrikli kılan, ani tepkiler vermemize yol açabilecek bazı itilimler de hissedebiliriz. Diğer yandan artık Jüpiter Balık burcuna ilerledi. Jüpiter 11 Mayıs’a kadar olan dönemde, daha fazla anlayış, yaratıcı esin alacağımız fırsatlar ve evrensel konulara, insancıl temalara bir açıklık getiriyor.

Yeniay haritasında İstanbul’a göre Aslan burcu yükselirken, Ankara’ya göre Başak burcu yükselmekte. Ankara için bakıldığında düzen, pratik konular, uygulama içeren, somut konular, görev ve işler daha fazla vurgulanmakta. Ankara ve doğusunda yaşayanlar aynı zamanda Başak burcunun haritalarında hangi evde olduklarına daha fazla dikkat edebilirler.

Yükselen burcunuza göre yeniay

Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde görevlerinizi, iş hayatınızı ve sorumluluklarınızı ilgilendiren konulara daha odaklı ve aktif olduğunuzu görebilirsiniz. Yaratıcı alanda, kendinizi ortaya koymak konusunda hareketli bir dönemde olacaksınız. Boğa ise bu dönemde uzaklarla ilgili işler, düşünce ve inançlarınızı ilgilendiren konularda çabalar, akademik ve eğitsel işlerde canlılık görebilirsiniz. Aynı zamanda evinizi ve yerleşiminizi ilgilendiren konularda da hareketlilik, ailevi konuların dikkat çektiği durumlarla ilgilenebilirsiniz. İkizler ise bu dönemde mali işler, finansal konular, kimi zaman sizi bağlayan ortaklı koşullar içinde daha fazla çaba gerekebilir. Bu dönemde görüşmeler, konuşmalar ve yakın çevrenizdeki hareketlilik açısından da dikkat çekici değişiklikler var. Yengeç ise bu dönemde evlilikte, eşinizle ya da ortaklı işler alanında daha bilinçli davranmak ve değişiklikleri hesaba katmak durumundasınız. Bugünlerde para ve kaynaklarınızı, iş konularını ilgilendiren konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aslan ise çalışma ortamında hareketlilik, daha fazla iş ve görev dikkat çekmekte. Düzen ve sağlık konularına önem verebilirsiniz. Bu dönemde şahsi alanda atabileceğiniz pek çok adım söz konusu olabilir. Başak ise bugünlerde sizi yaratıcı kılan konulara, sevdiklerinize ve aşk hayatınızla ilgili gelişmelere odaklı olabilirsiniz. Ancak kimi zaman hassas kılan gelişmeler de var.

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde evinizde, ailevi konularda, toprak ve gayrimenkullerle ilgili işlerde bir hareketlilik gündeme gelebilir. Bu dönemde gelecek ümit ve beklentileriniz yönünde daha aktif davranabilirsiniz. Akrep ise bugünlerde yakın çevrelerinde görüşmeler, yazışmalar, işle ilgili değişikliklerle daha fazla meşgul olabilirler. Aynı zamanda mesleki açıdan onları öne çıkarabilecek bazı fırsatlar da görülmekte. Yay ise bu dönemde para ve iş açısından daha aktif ve girişimci davranabilir. Maddi alanda yapılabilecek çok şey var. Kendi fikir ve düşüncelerini daha fazla yayma çabası içinde olacaklar. Oğlak ise bugünlerde şahsi konulara, kendi niyet ve isteklerine daha çok zaman ayırabilirler. Bu dönemde onları bağlayan, hassas kılan bazı koşullar da söz konusu. Saka olanlar açısından bu dönemde henüz net olmayan ya da geri planda kalan, kimi zaman hazırlık gerektiren koşullar söz konusu. Kimi zaman karşıtlık içerebilecek durumlara, ilişkilere de dikkat edilmeli. Balık ise bu dönemde işle ilgili hedefler, gruplar ve sosyal konuları içine alan aktivitelerde daha mücadeleci olabilirler. Mesleki konular ve yeni bir iş konusunu gündeme getirebilecek koşullar dikkat çekiyor. (Hakan Kırkoğlu -  Milliyet)

 
Sigara ve alkole ÖTV zammı geldi!
 
Yoğun sis ve gizli buzlanma zincirleme kazayı getirdi: 31 yaralı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güneş tutulması başladı... Etkileri Aralık ayını kapsayacak
Bugün itibariyle 12 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ...
Tutulma öncesi sessizlik...
Hürriyet yazarı Dinçer Ayaz, köşe yazısında 29 Kasım haftasının astrolojisini yorumladı.
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkileri devam ediyor
Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulmasının etkilerinin devam ettiği 22-28 ...
 
19 Kasım ay tutulması: Dürtülerin sınavı
19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Haziran 2020’den ...
15-21 Kasım haftası gökyüzü
Bu haftanın öne çıkan en önemli gökyüzü görünümü Ay tutulması olacak. ...
Bu hafta beklentileri gerçekçi tutalım
25-31 Ekim haftası gökyüzü yorumlarına göre hangi gün hangi temalar öne ...
 
4-10 Ekim haftası gökyüzü hareketli
6 Ekim’de gerçekleşecek Terazi Yeniayının yoğun etkilerini taşıyan 4-10 ...
Bu hafta Merkür retrosu başlıyor
Balık dolunayının etkilerinin hissedilmeye devam ettiği 27 Eylül haftası ...
Bu hafta gökyüzü olumlu
Olumlu etkilerle başlayan 20-26 Eylül haftası Salı günü gerçekleşecek ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva