HABERLER>ASTROLOJİ
15 Mart 2022 Salı - 15:32

18 Mart Başak Dolunayı: Düzen ve karmaşa

18 Mart Cuma, Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatımızı düzenleme, netleştirme ve olayları yoluna koyma isteğinin hakim olduğu bir dolunay. Fakat Neptün’ün etkisi ile aklımız karışabilir, yanlış kararlar alabiliriz.

18 Mart Başak Dolunayı: Düzen ve karmaşa

Gökyüzündeki ateş elementinin eksikliği harekete geçme konusunda bizi oldukça zorlayacak.

Bir yandan karışıklığa son vermek isterken, diğer yandan da detaylara takılıp adım atamayabiliriz. Mümkün olduğunca kaygıların bizi engellemesine izin vermeyelim.

Duygusal davranmayıp, işin kolayına kaçmadan harekete geçenleri ise destekleyecek bir süreç olacak.

Mars ve Venüs’ün Uranüs ile stresli açısı ilişkilerde ani verilecek kararları, finansal konularda inişli çıkışlı süreçleri anlatıyor. Özellikle dolunay civarı günler kazalara ve gerilimli diyaloglara karşı daha dikkatli olmakta fayda var.

Çocuklar, gençler ve sahne önünü ilgilendiren durumlara dair bazı düzenlemeler gündeme gelebilir. Fakat bu düzenlemeler akıllarda pek çok soru da bırakacak gibi.

Dolunay sürecinde yaratıcı fikirler geliştirmek, farklı iletişim kanalları ile tanıtım gerçekleştirmek de mümkün olacak.

Tahıl ve diğer gıdalarla ilgili tedarik, maliyet konuları fazla konuşulacak. Türkiye’nin batı kısmında sağanak yağışlar görülebilir.

Doğum haritalarında değişken burçların (Başak-Yay-Balık-İkizler) 27 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 18-22 Eylül, 17-21 Aralık, 16-20 Mart, 16-20 Haziran doğumlular bu dolunaydan daha fazla etki alacaklar.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkilere de bir bakalım.

YÜKSELEN KOÇ

Günlük düzene, çalışma hayatına ve sağlıkla ilgili konulara odaklanılacak. Bu alanları elden geçirme isteği hakim. Gereksiz fedakarlıklardan uzak durmaya dikkat edilmeli. Gruplar içinde fevri tepkilerden de kaçınılmalı.

YÜKSELEN BOĞA

Aşk hayatında ya da çocuklarla ilgili konularda bazı kararlar alınabilir. Detaylara çok takılıp uzun vadede olayların gidebileceği noktayı gözden kaçırmamaya gayret edilmeli. Arkadaş çevresinde daha gerçekçi düşünülmesi gereken bu dönemde, iş hayatında da ani çıkışlardan uzak durulmalı.

YÜKSELEN İKİZLER

Gayrimenkullerle, aile hayatıyla ve ebeveynlerle ilgili bazı netleşmeler yaşanabilir. Aile hayatına odaklanıp iş konusundaki gelişmeleri kaçırmamaya dikkat edilmeli. Yurt dışını ilgilendiren konularda ya da düşüncelerin ifadesinde bazı kısıtlanmalar olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Yeni fikirleri, ticari konuları ve yakın çevre ilişkilerini yapılandırmaya odaklanılacak. Bu dönemde daha çok somut fikirlere odaklanmak, olaylara analitik yaklaşmak önemli. Finansal konularda temkinli davranıp, harcamalarda risk almamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

Daha değerli hissettirecek kararlar vermek istenen bir dönem. Bu sebeple kazançlarla ilgili bazı yapılanmalara gitmek istenebilir. Giderler konusunda hesaplamaları iyi yapmak önemli. İkili ilişkilerde de sert kararlar almamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BAŞAK

Bireysel konulara yeni bir düzen getirme isteği hakim olacak. Bu noktada ikili ilişkiler içindeki role daha çok odaklanılacak. Kendinizi acımasızca eleştirmemeye gayret edin. Günlük düzeninizde beklenmedik değişimler olabilir. Bu dönemde sağlığa daha fazla dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Bastırılmış duyguların, sonlandırılması gereken konuların gözden geçirilme zamanı.

Psikolojik olarak daha kararlı ve akılcı davranma hali baskın. Çalışma ortamında her duyulana inanmamaya dikkat edilmeli. Aşk hayatında kıskançlık sebebiyle olabilecek tartışmaları büyütmemeye gayret edin.

YÜKSELEN AKREP

Sosyal hayatı ve arkadaş ilişkilerini yeniden gözden geçirmek istenen bir dönem.

Uzun vadeli planlara da odaklanılabilir. Aşk hayatında ise yanılgılara kapılmamaya dikkat edilmeli. Aileyle ya da ebeveynlerle ilgili konular da bu süreçte zorlayabilir.

YÜKSELEN YAY

İş hayatında yeni düzenlemeleri hayata geçirmek isteyeceğiniz bir süreç. Daha fazla sorumluluk almaya aday olabilirsiniz. Aileyle ya da evle ilgili konularda gerçekçi davranmak önemli olacak. Trafikte ve iletişim konularında dikkatli olmaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Eğitimle ya da ticari konularla ilgili mevcut durumları düzenlemeye odaklanacaksınız. Düşünceleri hayata geçirirken detaylarda boğulmamaya gayret edin. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde daha sorgulayıcı olmak gereken bir dönem. Hesapta olmayan harcamalar da gündeme gelebilir.

YÜKSELEN KOVA

Finansal konularla ilgili yapılanmalar, sorunlu konuları çözümleme isteği baskın olacak.

Yapmak istediğiniz düzenlemelerin en temel amacı psikolojik olarak rahatlamak. Bu yüzden yeteneklerinizi göz ardı etmemeye çalışın. Ev kazalarına ve aile içi gerginliklere karşı daha temkinli davranın.

YÜKSELEN BALIK

İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda daha net bir tutum içinde olmak istenecek. Detaylara çok takılmamaya dikkat edilmeli. Ayrıca bu konularda karar verirken, bireysel istekleri de göz ardı etmemek önemli. Gizli kalmış bazı bilgiler bu dönemde ortaya çıkabilir. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 

 
İlber Ortaylı anlattı... 'Gavur İzmir' sözü nereden çıktı?
 
Müzakerelere devam: Zorlu bir tartışma sürüyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu hafta hangi temalar öne çıkıyor?
14 Mart haftası, Başak dolunayının etkilerini yoğun olarak hissedeceğimiz ...
Balık mevsimi başlıyor
Bu dönemde gündemimizde hangi konular öne çıkıyor?
21-27 Şubat haftası gökyüzü yorumu
21 Şubat haftasında da, 7 Şubat’tan beri yan yana hareket eden Venüs ve ...
 
16 Şubat 2022 Aslan burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Başardım, kazandım, eğlendim, yaşadım, yarattım, beğenildim, alkışlandım, ...
Yengeç burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Dolunaylar, Dünya’nın en kuytu köşelerinde olup bitenleri dahi açığa çıkaracak ...
Merkür retrosu ve burçlara etkisi
Ocak ayının ikinci yarısı Venüs ve Merkür retrolarının etkisi altında ...
 
2022: Sürprizlerin ve cesaretin yılı
Bu yıl gökyüzü hemen her konuda yenilik ve sürprizler içeriyor. 2020 yılında ...
Yeni yıl yeniay ile başlıyor
Oğlak burcundaki yeni ay 2022 yılına hızlı bir başlangıç getiriyor.
Güneş tutulması başladı... Etkileri Aralık ayını kapsayacak
Bugün itibariyle 12 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva