HABERLER>ASTROLOJİ
29 Mart 2022 Salı - 13:48

1 Nisan Koç Yeniayı: Acı mı, şifa mı?

1 Nisan Cuma, sabah saatlerinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeniaylar her zaman başlatma enerjileri taşırlar. Koç burcunun girişimci doğası ile bu yeniay, bizlere pek çok alanda yeni adım atma isteği verecek. Hepimiz daha hareketli ve aktif olacağız.

1 Nisan Koç Yeniayı: Acı mı, şifa mı?

Yeniaya eşlik eden Merkür ve Chiron, bu dönemde duyduklarımızın, söylediklerimizin daha sonrası için önemli olacağını ifade ediyor.

Astrolojide Chiron yaralı şifacıdır. Hem acıyı hem de acıya çare olmayı ifade eder. Yaralarımızın etrafında dolaşacağımız bu dönemde zihnimiz oldukça aktif olacak.

Galeyana gelip aklımıza ilk geleni mi söyleyeceğiz, yoksa gerçek sorunla yüzleşme cesaretinde mi olacağız? İşte bu, yeniayın kilit noktası.

Canımız yanıyor diye saldırgan davranma potansiyelimiz var. Ama içimizdeki o ateşli enerjiyi esas sorunu çözmek için kullanmayı seçmemiz gerekiyor.

Güvende hissetmek için uğraştığımız konularda bazı fırsatlarla karşılaşmak ya da farkındalıklar geliştirmemiz mümkün. Aklımızdakini, kalbimizdeki ortaya koymaya istekliyiz.

Koç’un gölgesi olan sabırsızlık ve bencilliğe yenik düşmemenin önemli olacağı 2 haftadayız. Aynı zamanda Koç burcu ateşi, patlamaları, tartışmaları da ifade eder. Çevremizdeki gerilimi yüksek tonda hissedebiliriz. Enerjimizi mümkün olduğunca somut bir değer kazanmaya odaklamak bize iyi gelecek.

Bu dönemde baş bölgesi ile ilgili sorunlar, baş ağrıları artabilir.

Yeniayda sert ifadelerden, fevri çıkışlardan uzak durmaya özen gösterelim ki 16 Nisan’daki Terazi Dolunayında, bu dönem attığımız adımların olumlu sonuçlarını alalım.

Koç Yeniayı 29 Mart-5 Nisan, 30 Haziran-6 Temmuz, 1-8 Ekim, 30 Aralık-5 Ocak doğumluları ve öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) 11 derece civarında önemli vurguları olanları daha fazla etkileyecek.

Yeniayın yükselen burçlara göre etkileri ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Sizin için kişisel olarak önemli olan konularda daha aktif olacaksınız. Fiziksel yaralanmalara dikkat edilmeli. Arkadaş çevresinde gerginlikler yaşanabilir. Sezgileriniz sizi destekleyeceğinden iç sesinizi duymaya çalışın.

YÜKSELEN BOĞA

Enerjinizi, engellendiğinizi düşündüğünüz alanlara yönelteceksiniz. Geçmiş konulara takılı kalmamaya dikkat edin. İş hayatında da bazı pürüzlerle uğraşmanız gerekebilir. Bu dönemde arkadaşlarınız, sosyal hayat içinde bulunmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Sosyal hayatta daha aktif olacağınız bir dönem. İnançlarınız için mücadele vermeniz gerekebilir. Yine de gruplar içinde sert söylemlerde bulunmamaya dikkat edilmeli. Bu süreçte işinizle ilgili yarım kalmış konuları bitirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Meslek hayatında daha mücadeleci olunacak bir dönem. Stresi kontrol altında tutmaya ve sağlığa dikkat etmeye önem verilmeli. Harcamaları da düzenlemek gerekebilir. Arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak iyi gelecek.

YÜKSELEN ASLAN

Yurt dışı bağlantılı işlerde, eğitim ya da tanıtım konularında yeni adımlar atmak isteyeceğiniz bir dönem. Korkularınızla yüzleşeceğiniz olaylar gündemde olabilir. İkili ilişkilerde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Finansal olarak olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Bu yeniayda risk alma konusunda daha istekli olacaksınız. Arkadaş çevresinde kriz yaratabilecek diyaloglardan uzak durun. Sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde şanslı olacağınız bir dönem.

YÜKSELEN TERAZİ

İkili ilişkilerde veya ortaklıklarla ilgili konularda yeni bir adım atmak isteyeceksiniz. Girişimlerinizde, yükleneceğiniz sorumlulukları iyi hesap etmeye gayret edin. Çocuklarla ilgili konularda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Çalışma ortamında olumlu gelişmelerin yaşandığı bir dönem olacak.

YÜKSELEN AKREP

Gündelik hayatın hızlanıp, sağlık konularının gündemde olacağı bir yeniay. Bu alanlarda yeni girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. Bir yandan da ebeveynlerle ve ailevi konularla ilgileneceksiniz. Yaratıcılığın ve aşkın desteklendiği bir dönem olacak.

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkilerde ve çocuklarla ilgili konularda sorunları çözme motivasyonunuz yüksek olacak. Özellikle kriz yaratan durumları sonlandırmak isteyeceksiniz. Bu dönemde iletişim konusunda zorlanabilirsiniz. Ailenizden destek almak size iyi gelecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Evinizle, ailenizle ilgili yeni kararlar vereceğiniz bir yeniay süreci. Dengenin bozulduğu noktaları çözümlemek isteyeceksiniz. Maddi konular sizi baskı altında hissettirebilir. Yaratıcı fikirler üretebileceğiniz, iletişimi etkin kullanabileceğiniz bir dönemdesiniz.

YÜKSELEN KOVA

Yakın çevreyle olan iletişimin ya da eğitim konularının ön planda olacağı bir dönem. Bu alanlarda yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz. Üstlendiğiniz sorumlulukların size fazla geldiğini hissedebilirsiniz. Kazançlarınızı geliştirecek bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Yeniayla birlikte maddi konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Girişimlerinizde risk almamaya dikkat edin. Sürüncemede kalmış konular size sıkıntı verebilir. Yakın çevrenizden alacağınız destek size iyi gelecek. (Milliyet -  Aslıhan Doktoroğlu)

 
8 aylık kızını boğmaya çalıştı... Serbest bırakıldı
 
Tayfun MARO yazdı... Geleceği inşa etmek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
28 Mart-3 Nisan 2022 haftası gökyüzü yorumları
28 Mart haftasına Kova etkisi ile başlıyoruz. Haftanın devamında ise Koç ...
21-27 Mart haftası gökyüzü yorumu
21 Mart haftasında Güneş’in Koç burcuna geçişi ile gökyüzündeki eksik ...
18 Mart Başak Dolunayı: Düzen ve karmaşa
18 Mart Cuma, Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatımızı düzenleme, ...
 
Bu hafta hangi temalar öne çıkıyor?
14 Mart haftası, Başak dolunayının etkilerini yoğun olarak hissedeceğimiz ...
Balık mevsimi başlıyor
Bu dönemde gündemimizde hangi konular öne çıkıyor?
21-27 Şubat haftası gökyüzü yorumu
21 Şubat haftasında da, 7 Şubat’tan beri yan yana hareket eden Venüs ve ...
 
16 Şubat 2022 Aslan burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Başardım, kazandım, eğlendim, yaşadım, yarattım, beğenildim, alkışlandım, ...
Yengeç burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Dolunaylar, Dünya’nın en kuytu köşelerinde olup bitenleri dahi açığa çıkaracak ...
Merkür retrosu ve burçlara etkisi
Ocak ayının ikinci yarısı Venüs ve Merkür retrolarının etkisi altında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva