HABERLER>ASTROLOJİ
7 Haziran 2022 Salı - 12:07

Yaz aylarına astrolojik bakış

23 Ağustos sonrasında gittikçe hızlanan bir tempo içine giriyoruz.

Yaz aylarına astrolojik bakış

Sevgili okurlar, mevsim haritaları belirli bir dönemde ülkede gündeme gelen koşulları, öne çıkan olayları anlamak için kullanılan bir tekniktir. Özellikle ilkbaharın başlangıcına karşılık gelen Güneş’in Koç burcuna giriş haritası önemlidir. Diğer mevsimlerin giriş haritaları da bize bilgiler verebilir. Ankara’ya göre hesaplanan ilkbahar haritasında değişken Başak burcu yükselmekte ve Neptün de alçalan derecesine oldukça yakın durmakta idi. Bu dönemde yakın komşularla ilgili (ülkemiz haritasında 3. evde Başak burcu var) gelişmeler dikkat çekerken, belirsizlikler, başkalarına bağlı koşullar söz konusu idi. Şimdi yaz mevsimi haritasında da yine Başak burcunun yükseldiğini görüyoruz. Bu nedenle olayların istikrarlı olmadığı, sürekli değiştiği bir dönemde ilerlemeye devam edeceğiz. Sonbaharda (23 Eylül’den sonra) bu koşullar değişecek ve özellikle halkı ilgilendiren konular daha belirgin hale gelmeye başlayacak.

21 Haziran’dan itibaren öne çıkan yaz mevsimi haritasında da Neptün’ün alçalan noktasına yakın olması dışsal koşullara, diplomasi gerektiren konulara belirsiz ve karmaşa getirmekte. Yaz mevsimi haritasında Merkür yönetimi, hükümeti ve yöneticileri gösteren 10. Evde durmakta ve dolayısı ile dikkatlerin bu alana daha çok verileceğini göstermekte. Merkür oldukça hızlı durumda ve haritada Koç burcundaki Jüpiter ile de açı içinde görülmekte. Bu görünüm hızlanan koşullara, yeniliklere, özellikle hareketli ancak bir ölçüde kriz çıkaran gelişmelere işaret etmekte. Uluslararası konular, içerisinde yabancıların olduğu alanlarda gündemimizi meşgul eden olaylar gündeme geliyor. Halkı gösteren Ay’ın da Jüpiter ile birlikte Koç burcunda oluşu kimi yenilikleri, liderleri, fikir ve siyaset çerçevesinde daha hızlı ve canlı tutum ve istekleri açıklamakta. Ancak 8. evdeki bu birleşim tedirgin eden, bazı riskli ya da huzursuzluk ve heyecan içeren durumları da anlatıyor olabilir. Dolayısı ile bu dönemde koşullar çok değişken olmakla birlikte, sosyal açıdan daha odaklı, yeni söylem ve liderlik temalarının gündeme geldiği bir süreçten geçiyor olacağız. Yengeç burcunun 11. evde (11. ev meclis, gruplar, sosyal örgütler) olması ve içinde de Güneş’in olması bu hareketliliğin siyaseti gittikçe hızlandıracağını, bu neden seçimlerle ilgili süreci de hızlandırabileceğini söyleyebiliriz.

Diğer yandan, savaş gezegeni Mars’ın da 8. Evde görülmesi, yakın, sınırdaş komşuları anlatan 3. Evde de Akrep burcunun olması, bu alanlarla ilgili konularda krizler, anilikler ve gerginliklere işaret ediyor. Bu süreçte özellikle 29 Temmuz – 29 Ağustos döneminde gizli kalan, yıpratıcı olan düşmanlıklar yaratabilecek konulara dikkat edilmeli. 20 Ağustos tarihten itibaren Mars’ın İkizler burcuna girecek olması ve özellikle 30 Ekim’den sonra geri gidecek olması sözünü ettiğimiz endişeleri, gizli düşmanlıkları daha karmaşık hale getirebilir. Bu dönemde, Ağustos ve özellikle Eylül aylarında halk açısından endişe ve korku yaratabilecek olaylara dikkat edilmeli. Genel olarak bakıldığında, 13-28 Temmuz, 12-27 Ağustos, 8 -24 Kasım tarihleri arasındaki koşulların daha yorucu olabileceği görülmekte.

Temmuz sonundan başlayarak, yaz aylarında özellikle Ağustos sonu ile birlikte daha hızlı, temposu yüksek, liderlik ve siyaset içeren koşulların gittikçe ön plana çıktığını görebiliriz. (Milliyet - R. Hakan Kırkoğlu)

 
Göztepe’de Hüseyin Eroğlu sesleri!
 
Altay'ın B planı Mesut Toros
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Satürn retrosu: Telafi zamanı
Satürn bizim maddesel dünyada nasıl deneyimler kazanacağımızı, geliştirmemiz ...
Mars Koç burcunda: Hareket başlıyor
İrademizi ortaya nasıl koyduğumuzu ve mücadele şeklimizi etkileyen Mars, ...
Bu hafta gökyüzü rahat
23 Mayıs haftası sert etkilerin bir nebze ara verdiği, bize de biraz nefes ...
 
Çok zor bir Ay tutulması
Bu dönemde önemli, riskli işlere girilmemesi doğru olacak
11-17 Nisan haftası burç yorumları
11 Nisan haftasına olayları algılama şeklimizi ve nasıl iletişim kurduğumuzu ...
4-10 Nisan haftası burç yorumları
4-10 Nisan haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi temalar ...
 
Değerlerimize odaklanıyoruz!
Bu hafta, Venüs, Ay düğümleri ile kare açıda kalırken, değer verdiğimiz ...
1 Nisan Koç Yeniayı: Acı mı, şifa mı?
1 Nisan Cuma, sabah saatlerinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. ...
28 Mart-3 Nisan 2022 haftası gökyüzü yorumları
28 Mart haftasına Kova etkisi ile başlıyoruz. Haftanın devamında ise Koç ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva