HABERLER>ASTROLOJİ
19 Mayıs 2022 Perşembe - 13:29

Çok zor bir Ay tutulması

Bu dönemde önemli, riskli işlere girilmemesi doğru olacak

Çok zor bir Ay tutulması

16 Mayıs Pazartesi günü sabah erken saatlerde Akrep burcunda bir ay tutulması meydana geldi. Bu tutulma Amerika, Afrika ve Avrupa’dan izlenirken Ay’ın dünyaya ortalamadan daha yakın olması nedeni ile bir süperay olarak adlandırılmakta. Bildiğiniz gibi iki tutulma arasından geçiyoruz ve tutulma mevsiminin tam ortasında sayılırız. Astrolojik açıdan böyle zamanlar beklenmedik gelişmelerin olduğu, daha kontrolsüz, daha kadersel durumların gündeme gelebileceği zamanlardır. Sıklıkla astrologlar böyle zamanlarda önemli ya da riskli adımlar atılmaması önerisinde bulunurlar. Akrep burcundaki bu tutulma tam bir tutulma olduğu için, yoğunluğu ve gücü açısından da dikkat çekici görülüyor. Güney ay düğümü ile birleşmesi ve aynı zamanda Ay’ın düşük olduğu Akrep burcunda gerçekleşmesi daha sıkıntılı ve zor bir zaman diliminden geçmekte olduğumuzu anlatmakta.

Bu tutulma halka ait konulara zarar ve yıkıcı olabilecek unsurlar içerebilir. Tutulmanın aynı zamanda Satürn ile kare açıda olması, Mars/Plüton orta noktasının Satürn üzerinde olması şiddet, kazalar ve korku içerebilecek koşullara da işaret etmekte. 30 Mayıs’a kadar etkilerini daha fazla gösterebilecek olan bu tutulma altında riskli işlere girişmemek, esnek kalabilmek, ruhsal denge ve bütünlüğümüzü koruyacak bir tavır içinde olmak, olumsuz düşünce ve korkulara kapılmamak yönünde daha bilinçli bir çaba içerisinde olmalıyız. Tutulma sırasında İkizler burcunun yükselmekte olduğunu ancak Merkür’ün geri harekette olduğunu görmekteyiz. Ülkemiz açısından da bu dönemde gizli ya da yıkıcı faaliyetler, kimi kontrol dışı durumlar söz konusu olabilir. Satürn’ün tepe noktası ile birleşiyor olması, yöneticileri ilgilendiren konulara vurgu getirmekte. Bu dönemde sistem, düzen ya da fazladan sorumluluk içeren durumlara, engel ya da kısıtlama içeren olaylara işaretler var. Tutulma haritasında ışıkların 6.-12. evler arasında gerçekleşiyor olması da ayrıca halkın sağlığı, düzeni ya da koşulları açısından kısıtlayıcı bir dönemde olduğumuzu gösteriyor.

Yükselen burcunuza göre tutulmanın etkileri neler olabilir?

Daha spesifik olarak, eğer yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde kriz çıkaran durumlar, endişeler, finans konuları, gelirlerinizi, birikimlerinizi ilgilendiren konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Yakın çevreniz hareketli, kardeşler, görüşmeler ve ziyaretlerle ilgili konular da meşgul edici olabilir. Boğa ise bu dönemde ilişkileriniz, evlilik ve ortaklıklarla ilgili koşullar, olaylara bakış açınız sizi daha ciddi düşündürebilir. Karşıtlık içeren konulara ve maddi durumunuza daha dikkatli yaklaşmalısınız. İkizler ise bu dönemde sağlığınız, iş ve çalışma konuları, hizmet ve gayret gerektiren koşullara vurgu var. Şahsi alanda yenilikler yapabilirsiniz ancak eksikler üzerinde durmalısınız.  Yengeç ise bu dönemde aşk hayatınız, sevdikleriniz, çocuklarla ilgili konular, içerisinde risk taşıyan finansal konulara dikkat etmelisiniz. Bu dönemde kontrolsüz durumlar, gizli kalan şeyler, dedikodular daha fazla huzursuzluk kaynağı olabilir. Aslan ise bu dönemde gerek ailenizi, evinizi, gerekse işinizi, sorumlulukları ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi ve sabırlı olmalısınız. Önemli sonuçlar ve değerlendirmeler içindesiniz. Aynı zamanda gruplar, arkadaşlıklar ve gelecek beklentilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Başak ise bu dönemde yakın çevrenizde, düşüncelerinizde, kafanızda sizi uğraştıran iş konularında daha fazla gayret ve sorumluluk içinde olmanız mümkün. Özellikle iş hayatınızı ve unvanınızı ilgilendiren gelişmeler dikkat çekmekte.

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde para durumunuzu, kaynaklarınızı ve maddi desteklerinizi ilgilendiren konularda bazı engeller, sınırlamalar gündeme gelebilir. Finansal ve ortaklı işler dikkat çekiyor. Uzaklarla ilgili görüşmeler, yolculuklar, eğitim ya da yayıncılık, medya konuları da yeniden düşünmeyi gerektirebilir. Akrep ise bu dönemde olaylara bakış açınıza, sizin için önemli ve şahsi konulara, sağlığınıza ve aynı zamanda karşılıklı konulara, evlilik ya da ailenizi de içine alan konulara ciddiyet ve sorumluluk gelmekte. Bu dönemde zihinsel endişeler, borç, alacak ya da miraslı işlerde daha temkinli ve dikkatli olmalısınız. Yay ise bugünlerde sağlığınızı, iş koşullarınızı ve enerjinizi tüketebilecek durumlar gündeme gelebilir. Kontrol dışı durumlar, kimi zaman muhalefet ya da şansızlık yaratan olaylar söz konusu olabilir. Oğlak ise yakın çevrenizi, görüşmelerinizi, düşüncelerinizi ilgilendiren konularda belirli sonuçlar ve muhasebeler söz konusu. Uzaklarla ilgili konular, iş ortamınızı ilgilendiren değişiklikler daha çok dikkat çekebilir. Saka ise bu dönemde iş hayatınızı, statünüzü, evinizi ya da ailenizi, toprakla ilgili konuları ilgilendiren önemli sonuçlar ve sorumluluklar dikkat çekiyor. Kendinizi ifade etmek istediğiniz ya da sevdiklerinizle ilgili konularda daha fazla çaba sarf edeceğiniz günlerdesiniz. Balık ise uzaklarla ilgili gelişmeler, yabancılar ya da içerisinde medya ya da tanınma içeren durumlar daha dikkatli ve kontrollü olmayı gerektirmekte. Bu dönemde ev ya da aileniz açısından sizi bağlayan konular da dikkat çekebilir. (Milliyet)

 
Kılıçdaroğlu gençlerle Anıtkabir’e yürüdü
 
Kınık'ta Atatürk Sergisi'ne yoğun ilgi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
11-17 Nisan haftası burç yorumları
11 Nisan haftasına olayları algılama şeklimizi ve nasıl iletişim kurduğumuzu ...
4-10 Nisan haftası burç yorumları
4-10 Nisan haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi temalar ...
Değerlerimize odaklanıyoruz!
Bu hafta, Venüs, Ay düğümleri ile kare açıda kalırken, değer verdiğimiz ...
 
1 Nisan Koç Yeniayı: Acı mı, şifa mı?
1 Nisan Cuma, sabah saatlerinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. ...
28 Mart-3 Nisan 2022 haftası gökyüzü yorumları
28 Mart haftasına Kova etkisi ile başlıyoruz. Haftanın devamında ise Koç ...
21-27 Mart haftası gökyüzü yorumu
21 Mart haftasında Güneş’in Koç burcuna geçişi ile gökyüzündeki eksik ...
 
18 Mart Başak Dolunayı: Düzen ve karmaşa
18 Mart Cuma, Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatımızı düzenleme, ...
Bu hafta hangi temalar öne çıkıyor?
14 Mart haftası, Başak dolunayının etkilerini yoğun olarak hissedeceğimiz ...
Balık mevsimi başlıyor
Bu dönemde gündemimizde hangi konular öne çıkıyor?
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva