HABERLER>ASTROLOJİ
4 Nisan 2022 Pazartesi - 13:58

4-10 Nisan haftası burç yorumları

4-10 Nisan haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi temalar öne çıkıyor? Astrolog Aslıhan Doktoroğlu yorumladı.

4-10 Nisan haftası burç yorumları

4 Nisan haftasında Koç Yeniayının etkileri devam ederken Mars ve Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Astrolojide kötücül dediğimiz bu gezegenler 2 senede bir kavuşur. Geçen kavuşumları 31 Mart 2020’de Kova burcundaydı ve Uranüs de olayı zorluyordu. O dönemde pandeminin yaygınlaşmasını yaşamıştık. Bu hafta yine Kova burcunda bir araya gelecekler.

Bu kavuşumun etkisi o kadar sarsıcı olmasa da önümüze bazı sert olayları getirme potansiyelinde. Daha katı, inatçı ve isyankar olma doğası hakim olacak. Kazalara, hava olaylarına, uçaklarla ilgili sorunlara dikkat edilmesi gereken bir haftadayız.

4 Nisan Pazartesi düşüncelerimizde ısrarcı olma, bildiğimizi yapma isteği baskın. Akşamüstü saatlerinde kendimizi daha rahat hissedebiliriz.

5 Nisan Salı Mars-Satürn kavuşumu netleşiyor. Bu açı tüm haftayı etkileyecek. Olaylara sert tavırlarla yaklaşmamaya, kaza ihtimallerine karşı daha temkinli olmaya özen gösterebiliriz.

Aynı gün sevgi ifademizi temsil eden Venüs Balık burcuna geçecek. Venüs, 2 Mayıs’a kadar sürecek Balık yolculuğunda bizleri daha anlayışlı ve duyarlı olmaya yöneltecek. İlişkilerde romantikleşme eğilimimiz artabilir. Bu süreçte maddi konularda çok gerçekçi davranmama ihtimalimizden dolayı verdiğimiz kararları daha fazla sorgulamak gerekir.

6 Nisan Çarşamba iletişimin ön planda olduğu, kendimizi daha rahat ifade edebildiğimiz bir gün.

7 Nisan Perşembe önemli işleri, görüşmeleri 18:30’dan sonraya bırakmak tercih edilebilir. Mevcut fikirleri geliştirmek, eğitim konularında verimli sonuç almak mümkün. Gün genelinde hırsı kontrol altında tutmaya dikkat edilmeli.

8 Nisan Cuma gruplar içinde daha aktif olmak, toplumsal konularla ilgilenmek isteyebiliriz.

9 Nisan Cumartesi ise akşam üstü saatlerini evde ya da aile ortamlarında geçirmek iyi gelebilir. Maneviyatın daha ön planda olacağı bu saatlerde farkındalık çalışmaları da yapılabilir.

10 Nisan Pazar Merkür ve Plüton’un sert açısı sebebiyle kırıcı söylemlerden, güç gösterisi haline dönen tartışmalardan uzak durmaya gayret edilmeli.

4 Nisan haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Hafta genelinde gruplar içinde tartışmalardan uzak kalmaya dikkat edilmeli. İleri dönük planları geliştirmeye odaklanılabilir. Hafta sonu ise otorite figürleri ile konuşmalarda sabırsızlıktan ve ani çıkışlardan kaçınılmalı.

YÜKSELEN BOĞA

İş ortamında, kariyerle ilgili konularda sakin kalmaya dikkat edilmesi gereken bir hafta. Yarım kalan işleri tamamlayabilir, ilerlemeyen süreçlere fikir geliştirebilirsiniz. Hafta sonu ise gizli düşmanlıklara karşı temkinli olunmalı.

YÜKSELEN İKİZLER

Hukuki konularda ya da yurt dışı bağlantılı işlerde sorunlar yaşanabilir. Ön yargılı davranmamaya dikkat edilmeli. Arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak iyi gelebilir. Hafta sonu kıskançlık söylemlerinden uzak durulmalı.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta genelinde kriz yaratabilecek konulara karşı temkinli yaklaşılmalı. İş hayatında sonucu olumlu olacak fikirler geliştirilebilir. Hafta sonu ise diretmeler sebebiyle gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Bu hafta iş birliği içinde olunan alanlarda zorlanılabilir. İkili ilişkilerle ilgili farklı bakış açısı geliştirmek mümkün. Hafta sonu sağlıkla ilgili konularda ve uzun seyahatlerde dikkatli olunmalı.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta genelinde sağlığa ve çalışma arkadaşları ile olan diyaloglara dikkat edilmeli. Günlük düzeninizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu hiçbir konuda risk almamaya özen gösterilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Bu hafta aşk hayatında ya da çocuklarla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Olaylarda denge kurmaya yönelik fikirler geliştirmek size iyi gelecek. Hafta sonu ikili ilişkilerde baskıcı diyaloglardan uzak durmaya çalışın.

YÜKSELEN AKREP

Bu hafta ebeveynlerle ve gayrimenkullerle ilgili konularda pürüzler çıkabilir. Günlük alışkanlıklarınıza getireceğiniz bazı değişiklikler size daha rahat hissettirebilir. Hafta sonu sağlıkla ilgili hassasiyet olabilir.

YÜKSELEN YAY

Hafta genelinde yakın arkadaşlar ya da kardeşlerle ilgili sorunlar gündemde olabilir. Yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz. Hafta sonu ise harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK

Finansal konularda yaşanan sorunlarla uğraşmak gerekecek bir hafta. Aileyle olmak, evde vakit geçirmek size iyi gelebilir. Hafta sonu ise ev kazalarına karşı temkinli olunmalı.

YÜKSELEN KOVA

Hafta genelinde sağlığa dikkat edilmeli. Bireysel kararlarınızı savunmak zorunda da kalabilirsiniz. Yakın çevrenizden destek almanız mümkün. Hafta sonu trafikte temkinli olunmalı.

YÜKSELEN BALIK

Bu hafta gizli düşmanlıklar, bastırılmış korkular gündemde olabilir. Maddi konularda daha girişimci davranacaksınız. Hafta sonu gruplar içinde kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. (Milliyet)

 
DSP İzmir’de beş ilçede toplu istifa!
 
Çiğli 5 milyonluk arşivini dijitale taşıdı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Değerlerimize odaklanıyoruz!
Bu hafta, Venüs, Ay düğümleri ile kare açıda kalırken, değer verdiğimiz ...
1 Nisan Koç Yeniayı: Acı mı, şifa mı?
1 Nisan Cuma, sabah saatlerinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. ...
28 Mart-3 Nisan 2022 haftası gökyüzü yorumları
28 Mart haftasına Kova etkisi ile başlıyoruz. Haftanın devamında ise Koç ...
 
21-27 Mart haftası gökyüzü yorumu
21 Mart haftasında Güneş’in Koç burcuna geçişi ile gökyüzündeki eksik ...
18 Mart Başak Dolunayı: Düzen ve karmaşa
18 Mart Cuma, Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatımızı düzenleme, ...
Bu hafta hangi temalar öne çıkıyor?
14 Mart haftası, Başak dolunayının etkilerini yoğun olarak hissedeceğimiz ...
 
Balık mevsimi başlıyor
Bu dönemde gündemimizde hangi konular öne çıkıyor?
21-27 Şubat haftası gökyüzü yorumu
21 Şubat haftasında da, 7 Şubat’tan beri yan yana hareket eden Venüs ve ...
16 Şubat 2022 Aslan burcunda dolunay ve burçlara etkisi
Başardım, kazandım, eğlendim, yaşadım, yarattım, beğenildim, alkışlandım, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva