Buse AÇIKALIN/EGEDESONSÖZ- Ege Bölgesi Sanayi Odası(EBSO) Eylül ayı meclis toplantısı meclis başkanı İbrahim Gökçüoğlu idaresinde gerçekleşti. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve meclis üyeleri katıldı.



GENEL SEKRETER KALYONCU'YA PLAKET!
Meclisin başlangıcında EBSO Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu'nun 53 yıl sonra EBSO'ya vedası sebebiyle bir ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde konuşan Kalyoncu, "Bugün çok heyecanlıyım ilk işe başladığım gibi. Hem bu bayrağını devretmenin rahatlığını hem de mutluluğunu yaşıyorum. Başkanımız hep söyler EBSO bir okuldur diye. 15 başkanla 5 genel sekreterim ile çalıştım. Sayın başkanım bizi mükemmeliyet yolculuğuna çıkardı. Ne mutlu bize bu günlere bu odayı getirdik. Bir toplantı salonuna adımı vererek en güzel hediyeyi bana vermiş oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Kalyoncu'ya EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu tarafından plaket takdim edildi.

IFrameGÖKÇÜOĞLU'NDAN DUYGUSAL VEDA!
EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, meclis açılışında yaptığı veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Gökçüoğlu EBSO'da geçirdiği 21 yıl boyunca ekip arkadaşlarına, ailesine teşekkür etti. Gökçüoğlu, "Başım dik, vicdanım ak, aktif EBSO yaşamına veda ederken kırdığım üzdüğüm arkadaşlarım varsa hakkını helal etsin. Herkese hakkımı helal ediyorum. Bu kürsüyü devralacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Trump’ın hamlesi petrolü yükseltti!
Trump’ın hamlesi petrolü yükseltti!
İçeriği Görüntüle