HABERLER>POLİTİKA
26 Şubat 2019 Salı - 10:14

Dadaşspor'dan Çiğli adayı Gümrükçü'ye destek

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, İzmir 1. Amatör Play-Off Final maçında, güçlü rakibi Yolspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 yenerek adını Süper Amatör Lige yazdıran Dadaşspor yönetimini ziyaret etti.

Dadaşspor dan Çiğli adayı Gümrükçü ye destek

Çiğli Balatçık Mahallesinde bulunan Dadaşspor tesislerini ziyaret eden CHP Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yönetim ve alt takımdaki sporcular ile sohbet etti.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ HEPİMİZİN GELECEĞİ
Dadaşspor yönetiminin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Utku Gümrükçü’ye, Dadaşspor yönetiminden tam destek geldi. 31 Mart seçimlerinde CHP ve Utku Gümrükçü adına oy kullanacaklarını dile getirdiler. Süper Amatör Lige çıkan Dadaşspor yönetimine ziyarette bulunan CHP’li Utku Gümrükçü: “Süper amatör lige çıkan Dadaşsporumuzu tebrik ediyorum.  Vatana, millete faydalı insanlar yetiştiriyorsunuz. 1 Nisan’dan itibaren spor kulüplerimize daha fazla destek olacağız. Spor kulübü olmayan mahalle kalmayacak. Çocuklarımızın geleceği, hepimizin geleceğiz”dedi.

“Belediye başkanlığım süresi içerisinde Çiğlinin kaderini değiştirecek işler yapacağız” diyen Gümrükçü Çiğli’nin turizmi, tarımı, sanayisi, denizi, hastanesi, hayvancılığı, üniversitesi var. Dolayısıyla burası  
5 yılda yapılacak değişiklerle İzmir’in yeni şehirleşme merkezi olabilecek bir yer” diye konuştu.

MAHALLE AYRIMI YAPMAYACAĞIZ
Belediye Başkanlığı süresince vatandaşlara hizmet konusunda ayrım yapmayacaklarının altını çizen Utku Gümrükçü “Çiğli’de ne kadar güçlü bir şekilde seçimi alırsak o kadar elimiz güçlü olacak. Çiğli’de bana  
oy veren mahalleler veya oy vermeyen mahalleler ayrımı yapmacağız. Siyasi parti ayrımı yapmayacağız. Sorunları çözmek için seferber olacağız. Biz hizmete açız. Benim işim size hizmet etmek. Hizmetin  
sağcısı solcusu olmaz. Sporun önemini bilen ve spor sevdalısı biri olarak, Dadaşspor’a da elimizden gelen desteğin fazlasını yapacağız” sözlerine yer verdi.

HARMANDALI’NA MÜJDELİ HABER
Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü  seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gümrükçü bir günde üç  mahallede seçim çalışması yaparak halkla buluştu.
Gümrükçü ilk olarak Cumhuriyet Mahallesindeki vatandaşlar ile buluştu.  Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Gümrükçü “Size müjdeli  haberler ile geldik. Büyükşehir Belediyemiz hukuk mücadelesini  kazandı. Harmandalı çöplüğü Yamanlar’a taşınacak” dedi.

Gümrükçü konu ile ilgili vatandaşlara bilgi vererek şunları söyledi:  “İzmir Büyükşehir Belediyemizin yıllardır verdiği hukuk mücadelesi  sonuçlandı. Yamanlar bölgesinde kurulması planlanan ‘Entegre Katı Atık  Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’ ile ilgili İdare Mahkemesi yer seçiminde hukuka aykırılık tespit etmedi. Dondurulan ÇED süreci  tamamlanarak proje artık hayata geçebilir. Bu şu demek; artık Çiğli’ye çöp gelmeyecek. Çöpler vahşi depolama ile değil ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılacak.  Mevcut çöplüğe yapılması planlanan elektrik üretim tesisi ile buradaki çöpten elektrik üretimine de başladı.  Böylece Çiğli’miz çöp kokusundan kurtulmaya bir adım daha yaklaşmış oldu” dedi.

Gümrükçü: “Harmandalı 30 yıldır çöp sorununu yaşıyor. Müjdeler olsun  ki bu sıkıntıdan kurtulacağız. Ben de Belediye Başkanı olduğum zaman  Harmandalı’yı Çiğli’nin ikinci şehir merkezi yapacağım. Harmandalı’nda  bundan sonra yüzler gülecek” dedi.

GÜMRÜKÇÜ’YE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
Cumhuriyet mahallesi, İnönü mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk mahallesinde vatandaşlarla temasta bulunan Gümrükçü gençlerin yoğun  ilgisi ile karşılaştı. Ulaşımdan sağlığa birçok farklı alanda şikâyetleri dinleyen Gümrükçü gençlere “18 yaşına yeni basan, ilk kez  oy kullanacak olan gençlerin oyuna özellikle talibim. Genç seçmene  genç başkan yakışır” diye konuştu.

Gümrükçü ile görüşen gençler futbol sahası ve sosyal alanlar istedi.  Özellikle spor alanlarının yoksunluğundan dem vuran gençler Utku  Gümrükçü’ye güvendiklerini söyleyerek oylarını CHP’ye vereceklerini  söylediler. Gümrükçü gençlerin yakalarına ‘Gülümseyen Çiğli’ rozeti takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
CHP'li Beko'dan 'okul kantinleri' çıkışı!
 
İzmir'de 'saç' davası... Mahkemelik oldular
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko'dan 'okul kantinleri' çıkışı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko, Hazine ve ...
Adaylığı düşürülmüştü: İl Seçim Kurulu Dikili kararını verdi!
Cumhur İttifakı'nın Dikili Belediye Başkan Adayı MHP'li Buğra Akın'ın ...
AK Parti Bayraklı adayı Aslan'dan spora destek sözü
Seçim çalışmaları kapsamında Bayraklı’daki amatör spor kulüpleri başkanlarını ...
 
CHP'li Serter'in torun mutluluğu
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter ve eşi İzmir İş ...
AK Partili Şengül’den Soyer’e sert sözler: En büyük projesi çamur atmak!
AKParti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, hükümetin İzmir’i tehdit ettiğine ...
İzmir’in aldığı pay hala tartışılıyor: Bakanlık rapor sundu, CHP’li vekil tepki gösterdi!
Cumhurbaşkanlığı kararı ile 2019 Yılı Yatırım Programının Kabulü ve Uygulamasına ...
 
Zeybekci: Yirmi yıldan beri İzmir’in vaktini çaldılar!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, CHP yönetiminde ...
Mehmet KARABEL yazdı... Farkı verdiği Söz’de, gücü ‘terazi’de!
Mehmet KARABEL yazdı... Farkı verdiği Söz’de, gücü ‘terazi’de!
Seçim Kurulu’ndan flaş Çalkaya kararı: Adaylığına onay çıktı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva