HABERLER>POLİTİKA
26 Şubat 2019 Salı - 09:11

AK Partili Şengül’den Soyer’e sert sözler: En büyük projesi çamur atmak!

AKParti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, hükümetin İzmir’i tehdit ettiğine yönelik iddialarda bulunan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’e yanıt verdi.

AK Partili Şengül’den Soyer’e sert sözler: En büyük projesi çamur atmak!

Halkapınar-Otogar metrosuna ilişkin tüm gerçekleri, belgeleriyle birlikte açıklamalarına rağmen Soyer’in konuyu çarpıttığını söyleyen Şengül, “Adaylığının ilk günlerinde sevgi pıtırcığı olan Sayın Soyer, anlaşılan erkenden havaya girmiş. Sanki 40 bin nüfuslu Seferihisar’da çok iş yapmış gibi, daha seçim öncesinden CHP’nin tipik ‘hükümet bizi engelliyor’ söylemine sarılmaya başladı. Soyer’in ne olduğunu zaten Seferihisar’dan çok iyi biliyoruz. 31 Mart’tan sonra Sayın Aziz Kocaoğlu ile bol bol tavla oynar, emekliliğin tadını birlikte çıkarırlar” dedi.

Halkapınar-Otogar arasında yapılacak metro ile ilgili belirtilen 30 bin liralık tutarın tamamen sembolik olduğunu belirten Şengül, “İzmir’deki metro projesinin ihalesi henüz yapılmadı. Asıl ödenek, ihaleye çıkılınca geliyor. İstanbul, Ankara ve Konya’daki metro projelerinde de aynı durum söz konusu. Ankara’daki Esenboğa Havalimanı Raylı Sistem Hattı için ödenek 30 bin TL, İstanbul’daki Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı ile Konya’daki Hafif Raylı Sistem Hattı için de ödenek 20 bin TL görünüyor. Bunları daha önce de belirttik ama Sayın Soyer bir kere okumakla anlamıyor. Yatırımlar ile de pek alakası olmadığı için bu işleri bilmiyor” dedi.

EN BÜYÜK PROJESİ ÇAMUR ATMAK
Başkan Şengül, şöyle devam etti: “Sayın Soyer, anlamasa da bilmese de konuşuyor. Çünkü İzmir’in menfaati, geleceği onun umurunda bile değil. Tipik CHP söylemlerini sürdürüyor. Ondan farklı bir şey beklemek de yersiz. Şimdi hükümet İstanbul, Ankara ve Konya’yı sevmiyor mu? Bu şehirleri tehdit mi ediyor, engelliyor mu? Anlaşılan o ki, zaten kendisi bir proje olarak İzmir’e aday gösterilen Soyer’den çok bir şey beklememekte haklıyız. Onun en büyük projesi çamur atmak.”

 
İzmir’in aldığı pay hala tartışılıyor: Bakanlık rapor sundu, CHP’li vekil tepki gösterdi!
 
Kredi vadeleri resmen uzatıldı
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sen bittin 26 Şubat 2019 Salı 21:01

Bu performansla Reis seni çizer Şengül! Herkese kısmet olmaz konuştukça oyların azalması, tepkinin çoğalması! Bak, vekilleriniz akıllı çıktı, ortada görünmüyorlar hiç! Görürsen selam söyle onlara, dayak yemekten korkuyorlarsa, korkmasınlar, ittifak yaptığınız magandalardan değildir İzmirli! Yok, haftada bir yapılan benzin zamlarından ötürü utandıklarından çıkmıyorlarsa, iyiye işaret demektir, utanmayı öğrenmişler en azından! Utandıkları için de bir daha vekil olmaya falan kalkmazlar umarım! Sana gelince! Sen bence sırra kadem bas, hakkını yediler, sesin çıkmadı, çıkamadı, yok hükmündesin anlayacağın!

Yorumu oyla      7      5  
Merkez 26 Şubat 2019 Salı 19:41

Bunların hayatı çamur iftira ortakları da pkk.

Yorumu oyla      4      8  
Mister No 26 Şubat 2019 Salı 18:18

Yeter artik, eger hizmet almak icin Iktidar Partisine oy vermemiz gerekiyorsa secimlere ne gerek var ? O zaman hangi demokrasiden bahsedeceksin ? Birde CHP´liyim diye yaziyorsun ya , ayip. Bari dürüst ol yalan atma.

Yorumu oyla      11      5  
izmir 35 26 Şubat 2019 Salı 16:22

10 SENEDİR OTOGAR METROSUNU YAPMADINIZ. ÖYLE AHIM ŞAHIM BİR METRO DA DEĞİL. 4,5 KM LİK UFACIK BİR HAT. ONU BİLE YAPMADINIZ 10 SENEDİR. ŞİMDİ NEDEN SİZE OY VERELİM ? HADİ GÖSTERİN GÜCÜNÜZÜ YAPIN OTOGARA METROYU. YAPIN MENEMEN HALKAPINAR METRO HATTINI ELİNİZDEN TUTAN MI VAR. HEM BELKİ BU SAYEDE OYLARINIZ ARTAR. AMA NERDE. ANCA SİYASET YAPIYORSUNUZ.

Yorumu oyla      14      5  
Çokdafifi 26 Şubat 2019 Salı 15:51

Söyleyene bak.

Yorumu oyla      10      5  
istirham ediyorum 26 Şubat 2019 Salı 14:30

İl başkanı ve milletvekilleri sadece Sayın Zeybekci'nin yanında görüntü versinler konuşmasınlar çünkü onların İzmir'e birşey yapmadığını ve yapmayacağını bütün İzmir'li biliyor.

Yorumu oyla      17      6  
Ercan 26 Şubat 2019 Salı 13:48

Yeter artik rumuzlu arkadaş bu nasil anlayış bu nasik zihniyet.Ne yani tüm turkiye ne olduguna bakmadan iktidar adayini seçsin.Bu mu yani.Kul kole olacaksin hizmet almak istiyorsan.Iste bu zihniyet getirdi ulkeyi bu duruma.Sen ne izmirii ne de uzmirliyi tanıyabilmişsin tipki sayin şengül gibi..

Yorumu oyla      15      5  
Plancı 26 Şubat 2019 Salı 12:51

En büyük projen Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları o yüzden 10 yıldır bu iki ilçede Ak Parti seçmeni belediye seçimlerinde kendi partisine oy vermiyor. Çandarlı limanı ayrı bir hikaye

Yorumu oyla      16      5  
Yeter artık 26 Şubat 2019 Salı 12:06

Bunları CHP yönetiminden nefret eden bir CHP''li olarak yazíyorum. Dikkatinizi çekerim. -Genel seçimler yapıldı mı? Yapıldı. -2023''e kadar iktidar belilli mi? Belli(anormal bir durum olmazsa) - İzmir''in hizmete, yatırıma ihtiyacı var mı? Var. - Büyük ve exrta yatırımlar için devlet desteği lazım mı? Lazım. - İzmirimizin 5yıl daha kaybetme lüksü var mı? Yok. - Çok partili sistem bize bunu öğretti mi? Öğretti. - Hizmete yatırıma ihtiyacímız var ise yöntem belli mi? Belli. YASAMA VE YÜRÜTME YETKİSİ ELİNDE OLAN İKTİDAR PARTİSİNİN ADAYINA OY VERMEK... Yoksa biz hala Atamızın emaneti CHP''nin içindeki asalaklarla uğraşırken İzmir''imiz gerilemeye devam edecek.

Yorumu oyla      4      31  
öyle veya böyle 26 Şubat 2019 Salı 11:36

onlar bizim evlatlarımız ya siz ;sarayın!

Yorumu oyla      19      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in aldığı pay hala tartışılıyor: Bakanlık rapor sundu, CHP’li vekil tepki gösterdi!
Cumhurbaşkanlığı kararı ile 2019 Yılı Yatırım Programının Kabulü ve Uygulamasına ...
Zeybekci: Yirmi yıldan beri İzmir’in vaktini çaldılar!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, CHP yönetiminde ...
Mehmet KARABEL yazdı... Farkı verdiği Söz’de, gücü ‘terazi’de!
Mehmet KARABEL yazdı... Farkı verdiği Söz’de, gücü ‘terazi’de!
 
Seçim Kurulu’ndan flaş Çalkaya kararı: Adaylığına onay çıktı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında ...
İl Seçim Kurulu'ndan Burhanettin Kocamaz kararı
Mersin İl Seçim Kurulu, Burhanettin Kocamaz'ın Demokrat Parti'den (DP) ...
CHP Çiğli adayı Gümrükçü'den 'park' sözü
 2019 yerel seçim çalışmaları kapsamında, çalışmalarına devam eden CHP ...
 
Kılıçdaroğlu'dan krizden çıkma konusunda öneriler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomik krizinin sorumlusunun 17 ...
'Belgenizle ispatlayın adaylıktan çekileceğim'
MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, "Hakkımda isnatta ...
CHP'den Erdoğan ve Bahçeli hakkında suç duyurusu
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva