EGEDESONSÖZ- Teşkilat yapılanmasında köklü bir değişikliğe giden İZSU yönetimi, üst yönetiminde de değişime gitme kararı aldı.

Genel müdür yardımcılığı görevinde bulunan ve Strateji Geliştirme Dairesi, Bilgi İşlem Dairesi, Mali Hizmetler Dairesi, İnsan Kaynakları Dairesi, Destek Hizmetleri Dairesi, Ticari İşler Dairesi ile Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Dairesi gibi kritik birimlerden sorumlu olan Özgür Akkavak görevden alındı.

Özgür Akkavak’ın yerine Abone İşleri Daire Başkanı Ayten Başaran genel müdür yardımcısı olurken Akkavak için henüz bir görevlendirme yapılmadığı öğrenildi.

Buca’da iki yeni taziye evi için geri sayım!
Buca’da iki yeni taziye evi için geri sayım!
İçeriği Görüntüle

Özgür Akkavak

İZSU TEŞKİLATINDA YENİDEN İNŞA SÜRECİ
İZSU, geçtiğimiz günlerde teşkilat yapılanmasında önemli değişikliğe gitmişti. Yönetmelik değişikliği kapsamında bazı daire başkanlıkları kapatılırken yeni daire başkanlıkları oluşturuldu. Daire başkanlığı sayısı 21’den 23’e yükseltildi. Daire başkanlıklarının alt birimlerinde de önemli değişikliklere gidilirken, bazı şube müdürlükleri kuruldu, bazılarının isimleri değiştirildi, bazı birimler ise tamamen kapatıldı. Düzenleme kapsamında çok sayıda yönetici ve personelin görev yeri de değişmişti.