HABERLER>POLİTİKA
4 Nisan 2022 Pazartesi - 20:45

Dağ'dan muhalefete 'siyasi ömür' yanıtı: 2032'de AK Parti yine iktidarda olacak!

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Vefa İftar' buluşmasında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Bu partiye ömür biçenler bugünlerde yine ömür biçmeye başladı. Biz bunları hep duyduk. Ömür biçenlerin dediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi. Ben İl Gençlik Kollar Başkanıydım, AK Parti ANAP gibi olacak diyorlardı. Yıl 2022 hala bir ömür biçmeye çalışıyorlar. Yıl 2032 olacak AK Parti yine iktidarda olacak ve hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu

Dağ dan muhalefete  siyasi ömür  yanıtı: 2032 de AK Parti yine iktidarda olacak!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Vefa iftar' buluşması yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

AK Parti İzmir İl Binası'nın bahçesinden düzenlenen iftar etkinliğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Menemen Belediyesi Başkanvekili Aydın Pehlivan, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ve çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı.

DAĞ:  AÇIĞI KAPATIP DAHA FAZLA EVE GİDECEĞİZ
Kürsüye çıkarak katılımcılara seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Bugün yeni bir ilki yaşıyoruz. Bugün bu iftara gelenler fark etmiştir. Biz siyasetçiler toplu sokaklarda iftar yapmaya alışkınız ancak 2 senedir bunları yapamamıştık. Bu sene de cumartesi pazar hafta sonuna geldi ve yapamadı. Bugün AK Gençlik toplu iftarları başlatarak yeniden bir ilki başlatmış oldu. Ramazan Ayı inşallah hepimizin birlik ve beraberlik içinde, hoşluk içinde değerlendirdiği, maneviyatını buram buram hissettiğimiz, bu maneviyat ile topluma yaklaştığımız ve insanların da beraberliğinin pekiştiği ayımız.  Bu yıl bu açığı kapatıp daha fazla eve gireceğiz. Benim 20'nci senem oldu. 21 yıldır partide olan ve hala bu sıralarda gençlik ile aramızda olanlar var. 18 yaşında partiye giren ve bugün 30'lu yaşlarda olan kardeşlerimiz var.  Bu hayatımızı başka bir yerde de geçirebilirdik. Hayatımızın bir bölümünü bu davanın bir yerinde geçirdiğimiz için rabbimize hamd ediyoruz. AK Parti yetiştirir, İzmir AK Parti yetiştirir derken burada güzel bir kültür oluştu. Her kardeşimiz bayrağı aldı ve güzel bir yerde bıraktı. Bu partiye ömür biçenler bugünlerde yine ömür biçmeye başladı. Biz bunları hep duyduk. Ömür biçenlerin dediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi. Ben İl Gençlik Kollar Başkanıydım, AK Parti ANAP gibi olacak diyorlardı. Yıl 2022 hala bir ömür biçmeye çalışıyorlar. Yıl 2032 olacak AK Parti yine iktidarda olacak ve hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

SÜREKLİ:  HEPSİ GURUR KAYNAĞIMIZ
Selamlama konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "AK gençlik yetiştirir diyorlar ancak İzmir AK Gençlik daha farklı yetiştiriyor. Ne mutlu İzmir teşkilatlarına, İzmir gençliğine. Gençlikten yetişen çoğu arkadaşlarımızın da bir çok önemli görevler adlığını görüyoruz. Hepsi gurur kaynağımız.  İnşallah 2023 ve 2024'te İzmir'de farklı bir tablo ile karşılayacağımızı dilerim" diye konuştu.

İNAN: DÜNE NAZARAN…
Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan ise, "Bugüne kadar İzmir AK Gençlik çok başarılı işlere imza attı. Bugün Türkiye'nin dört bir yanında İzmir gençlik kollarının çalışmaları örnek gösteriliyorsa, bunda hiç şüphesiz 2002'den bu yana görev yapan başkanlarımıza çok şey borçluyuz. 12 senemiz oldu. Bu süreçte buradaki herkes ile büyük bir aile olduk. Bu aile 2010'dan itibaren partimizin verdiği tüm görevlerden başarı ile ayrıldı. Şimdi İzmir AK Gençlik kadrosu, İzmir'de öğrendikleri ile genel merkezde çok önemli bir seçime doğru ilerliyor. Recep Tayyip Erdoğan her zaman gençlerin oyu ile girdiği sınavlardan birinci olarak ayrıldı. Şimdi İzmir AK Gençlik tecrübesi ile 2023'de tüm gençlik çalışmalarımı taçlandıracağız. 2023'te düne nazaran en fazla gençlerin oyunu aldığımız seçim olacak ve gençlerin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden başkan yapacağız. Bunu parken yaslandığımız hikaye sizlersiniz.  İstanbul'da gençlere yönelik çalışmaları gördüğümüzde İzmirli gençlik olarak üzülüyoruz. Cumhurbaşkanımızın Fatih de daha geçen hafta açtığı kütüphaneyi gezmenizi isteriz. İstanbul, Ankara, İzmir'de CHP'li belediyelerin bu memleketin geçlerine yönelik bir icraatlarını göremedik. Zaten son 10 yıldır İzmir'de gençler için ortaya koydukları bir şey yok" diye konuştu.

 
Eski Belediye Başkanı tutuklandı!
 
Muğla'da çeşitli suçlardan hükümlü 6 kişi yakalandı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SOKAK 5 Nisan 2022 Salı 08:54

Şaka yaptığını söyle Sayın DAĞ... Yoksa yüreğimize inme gelecek...

Yorumu oyla      5      3  
5 Nisan 2022 Salı 08:26

2032 mi? yav he he :))))))))

Yorumu oyla      4      3  
4 Nisan 2022 Pazartesi 23:57

Erdoğan bıraktığı an sizin hiçbir şansınız yok.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanlığı'nın elektriği kesildi
Fahiş elektrik zamlarını protesto etmek için faturaları ödememe kararı ...
CHP’li Kılıç’tan ‘Çeşme’ çıkışı: Bakan değil, tacir!
Çeşme Projesi’yle alakalı tartışmaları sürerken, projenin İzmir’e faydası ...
DSP İzmir’de beş ilçede toplu istifa!
DSP Konak, Bornova, Kemalpaşa, Menderes ve Buca ilçe başkanları ile yönetim ...
 
Dervişoğlu'ndan hükümete İzmir eleştirisi: Üvey evlat muamelesi yapıyor!
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 1 milyonluk dava!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ...
AK Partili Kaya'dan Soyer'e sert tepki: Sıra işe gelince ortada yok!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca'da gerçekleştirdiği ...
 
CHP'li Beko: Bakanlık işsizlik fonuna sahip çıkmalı!
İşsizlik Sigortası Fonu’nun siyasal iktidar tarafından amacı dışında kullanıldığını dile ...
Tayfun MARO yazdı... Yeni bir hikâye yazmak
Tayfun MARO yazdı... Yeni bir hikâye yazmak
CHP'li Polat'tan Pakdemirli'ye: Arkasından ağlayanı yok!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Parti Yüksek Disiplin Kurulu ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva