HABERLER>POLİTİKA
3 Temmuz 2021 Cumartesi - 18:34

CHP İzmir'i karıştıran toplantı!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2011-2016 yılları arasında görev yapan ve şu anda aktif görevi olmayan İzmir ilçe başkanları ve il yöneticileri kahvaltıda buluşarak örgütsel sorunları ve kaybedilen belediyelerle ilgili süreçler konuşuldu. Toplantıda İl Başkanı Deniz Yücel aleyhine eleştiriler yapıldığı iddia edildi. İl yönetimi adına açıklama yapan başkan yardımcısı Çetin Özdemir ise eleştirilere yanıt verdi.

CHP İzmir i karıştıran toplantı!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2011-2016 yılları arasında görev yapan ve şu anda aktif görevi bulunmayan İzmir il yöneticileri ve ilçe başkanları kahvaltıda buluştu.

Örgüt içinde barışın ve sevginin ön planda olması gereğinin vurgulandığı kahvaltıda; örgütsel sorunlara değinilerek,  kaybedilen belediyelerle ilgili süreçler görüşüldü.

İlerleyen süreçte, Danışma Kurulu toplantılarının yapılması ve bundan sonraki tüm aday belirleme süreçlerinde örgütün iradesine başvurulması gerekliliğinin vurgulandığı buluşmada, kongre takviminin normal sürecinde işletilmesi gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.

Pandemi süreciyle uzun süredir bir araya gelemeyen eski yöneticiler, kahvaltıda hasret gidererek, toplantıların genişletilerek tekrarlanmasına karar verdi.

YÖNETİM HEDEF ALINDI, İL YÖNETİCİSİ AÇIKLAMA YAPTI
Diğer yandan toplantıda mevcut il başkanı Deniz Yücel ile il yönetimine yönelik ağır eleştirilerin yapıldığı iddia edildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapana İl Başkan Yardımcısı Çetin Ödemir açıklama yaptı.

Özdemir'in açıklaması şöyle:
Bugün bazı internet sitelerinde çıkan, geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı yada il yöneticiliği yapan bazı arkadaşların kahvaltılı bir toplantıda buluştuğu ve toplantıda İl Başkanımız Deniz Yücel’i ve il yönetim kurulumuzu doğrudan hedef alan iddialarda bulunduklarına ilişkin haberi üzüntüyle takip ettik.

Her şeyden önce bilinmelidir ki, İl Başkanımız göreve geldiği günden itibaren örgütü toparlayıcı çalışmalarla, birlik ve beraberlik içinde hareket eden, partimizin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan, kimseye eğilmeden bükülmeden özgür ve bağımsız tavrı ve duruşuyla örnek bir İl başkanı olmuştur.

Kapalı kapılar ardında, bu tarz toplantılarla parti içi muhalefet yaratmaya çalışmak partiyi yıpratmaktan öte kimseye fayda sağlamaz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti içi kavga istemediğini her fırsatta dile getirmesine rağmen bazı yapıların ve eski parti yönetcilerinin ısrarla partimizi, kamuoyu önünde tartışmaya açmasına anlam veremiyoruz.

İl Başkanımız herkese eşit mesafede dururken ve her biri seçilerek göreve gelen il yönetim kurulumuzla birlikte parti çalışmalarında partimizin önde gelen isimleriyle sürekli fikir alışverişinde bulunurken “eskiler unutuldu” gibi ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu şekilde düşünen partililerimiz il başkanımıza veya il yönetim kurulumuza bir proje veya bir çalışma sundular da kabul edilmedi mi? Böyle bir projeyle şimdiye kadar gelen olmadı, herkesin bikmesini istiyorum.

Bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Partimizin iktidara yürüdüğü bu dönemde kişisel menfaatler uğruna ilmek ilmek örülmüş çalışmalar parti içi çatışmalarla heba edilmemelidir.

Tüm partililerimiz bilmelidir ki; bizim il yönetimi olarak hiçbir menfaat ve istikbal kaygımız yoktur. Bizim tek hedefimiz; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu öncülüğünde, Türkiye’yi içinde bulunduğu bu karanlık günlerden aydınlık yarınlara kavuşturmaktır.

Sonuç olarak kısır tartışmalara katılmayacağımızı, emeğimizi ve enerjimizi sadece ve sadece iktidar yolunda yürümek için harcayacağımızı buradan bir kez daha dile getiriyoruz.

 
Prof. Dr. Ceyhan ateş püskürdü!
 
Balıkesir kıyılarında müsilaj etkisini kaybetti
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
?????? 4 Temmuz 2021 Pazar 15:03

Z kuşağımı? güldürmeyin milleti alfabede harf bırakmadınız be kuşak filanla olmuyor bu işler

Yorumu oyla      2      3  
izmirli.... 4 Temmuz 2021 Pazar 08:30

CHP !! herkes her şeyi biliyor bilginiz olsun..büyükşehire bağlı birimler siyaset yüzünden çalışılamaz hale gelmiştir..o şucu,bu bucu diyerek insanlare tehdit ediliyor...izmir umarım sizlerden kurtulur başka şans yok gibi !!

Yorumu oyla      2      3  
İzmirli 3 Temmuz 2021 Cumartesi 20:48

Belediye başkanlarının çantasını taşıdığı için il yöneticisi olanlar, örgüte ve partiye emek verenlerin değerlendirmelerine laf söyleyemez.

Yorumu oyla      5      3  
Komedi 3 Temmuz 2021 Cumartesi 20:17

Z kuşağı gümbür gümbür geliyor

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
11 büyükşehir belediye başkanı Antalya'da buluştu: Erdoğan'a flaş çağrı!
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı, Antalya’da bir araya geldi. Pandemi ...
MHP Bornova'dan Başkan İduğ’a Pınarbaşı tepkisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu, “Bornova ...
AK Partili Sürekli'den Kemalpaşa mesajları: 2023 milad olacak, CHP’li Büyükşehir Belediyesinin sonu olacak
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kemalpaşa ziyaretinde CHP'li ...
 
'Faile değil, fiile bakarak karar verin'
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adli ve idari yargı adaylarının ödül töreninde, ...
Saat tartışması yeniden gündemde... Ölmüş babamı siyasete alet etti!
AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın Belediye Başkanı İsmail ...
Erdoğan'dan Tank Palet Fabrikası açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tank Palet Fabrikası'nın Katar'a satıldığı iddialarına ...
 
CHP'li Bakan'dan 'TÜPRAG bağışı' yorumu: Hassasiyet gösterdiğini düşünüyorum
Bayraklı Belediye Meclisi'nde kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt ...
Soyer ile diyaloğunu anlattı: Siyaset dışında bir ilişkim yok!
CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç ...
Nalbantoğlu’ndan AK Partili Kaya’ya: Beni babana sor!
CHP Parti Meclis Üyesi Rıfat Nalbantoğlu kendisi hakkında açıklamalarda ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva