HABERLER>POLİTİKA
3 Temmuz 2021 Cumartesi - 09:15

AK Partili Sürekli'den Kemalpaşa mesajları: 2023 milad olacak, CHP’li Büyükşehir Belediyesinin sonu olacak

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kemalpaşa ziyaretinde CHP'li yerel yönetimi hedef aldı. Sürekli açıklamasında "2023, bir milad olacak, trafik sorunu dururken, Karşıyaka yoluna koyulan dubalar için hizmet satın alan; aldığı yeni otobüsleri trafik sorununa çözüm diye sunan; su sorunu dururken, ihale açıp heykelleri saydıran; paçalarından borç, şaibe ve sorun akan CHP’li Büyükşehir Belediyesinin sonu olacak" dedi.

AK Partili Sürekli den Kemalpaşa mesajları: 2023 milad olacak, CHP’li Büyükşehir Belediyesinin sonu olacak

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, karınca modeli ilçe ziyaretleri kapsamında Kemaplaşa’daydı. İl ve ilçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte, 200 kişilik bir ekiple rekor sıcağa rağmen ziyaretlerini gerçekleştiren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin gündeminde ilçenin sorunları, 2023 seçimleri; hedefinde ise CHP’li Büyükşehir Belediyesi vardı. Kemalpaşa halkıyla uzun süre sohbet ederek sorunları dinleyen Sürekli; “2023, bir milad olacak, trafik sorunu dururken, Karşıyaka yoluna koyulan dubalar için hizmet satın alan; aldığı yeni otobüsleri trafik sorununa çözüm diye sunan; su sorunu dururken, ihale açıp heykelleri saydıran; paçalarından borç, şaibe ve sorun akan CHP’li Büyükşehir Belediyesinin sonu olacak. Okur Yazarlık Kursu gibi şişirilmiş projeleri arkadaşlarına servis etmek isteyen bu anlayışın ömrü uzun değil. Astarı yüzünden pahalı işlerle İzmir’i geriletiyorlar. Bu böyle devam edemez!” diye konuştu.

BU AŞKIN IZDIRABI İZMİRLİLERE DÜŞÜYOR…
Kemalpaşa ziyaretinde kendisiyle sohbet etmek için toplanan kalabalıkla bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; sözlerini şöyle sürdürdü; “Vatandaşlarımızın derdini 19 yıldır yerinde dinlediğimiz; aradaki engelleri kaldırıp onlarla samimiyetle bağ kurduğumuz için başarılı olduk. Şov için değil; her gün her an sokaktayız. Her gittiğimiz yerde yerel sorunlar dile geliyor. İstedikleri kadar kaçsınlar, istedikleri kılıfı uydursunlar; İzmir’in alt yapı, trafik ve su sorunu vatandaşın ilk gündem maddesi. Paçalarından, İzmir sokaklarına sorun, şaibe ve borç akıyor. Sorun ve kriz biriktiriyorlar. İzmir, yakın gelecekte tüm bunların altında kalacak. ‘Aşkla İzmir’ demekle olmuyor! 30 binden fazla çalışanınız varken; şehrinizdeki heykelleri saydırmak için 171 bin lira ödüyorsanız; 583 Bin TL verip trafik emniyet konisi dizdiriyorsanız;  238 Bin TL bütçeli Okur Yazarlık Kursu ihalesini gazeteci arkadaşınıza servis etmek istiyor, sonrada tepkiler üzerine iptal edip mahkemelik oluyorsanız; bu aşkın ızdırabı İzmirlilere düşer.”

“İzmir trafiği can çekişirken, alınan 364 otobüsle bunu çözeceğini iddia edene, milyonlarca insan içme suyu korkusu yaşarken, ‘bir bardak suda fırtına koparmayın’ dedikten iki gün sonra
‘alt yapı için kredi bulduk’ diyene kargalar bile güler.” diyen Başkan Sürekli, konuşmasında “Genel siyaset yapma eğilim ve heyecanları, hizmet aşklarından büyük! O zaman yanlış yerdeler demek ki! 2023’de taşlar yerine oturacak. 2024’te İzmir AK Belediyecilikle buluşacak.” ifadelerine yer verdi.

ESNAF TEMSİLCİLERİ UMUTLU…
Kemalpaşa’da girmedik sokak bırakmayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; ayrıca Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Şoförler ve Otomobilciler Esnafı Odası yöneticileri ile de bir araya geldi. Oda Başkanları pandemi dönemi desteklerinden duydukları memnuniyeti; normalleşme süreciyle birlikte daha umutlu olduklarını dile getirirken; Başkan Sürekli; her şartta üreticinin ve esnafın yanında olduklarını belirtti. Sürekli ayrıca, Ulucak’ta, Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Muhtarı Muhammet Çıtak’ı ziyaret etti. Vatandaşların Aile Sağlık Merkezi’nin yenilenmesine ilişkin taleplerini dinleyen Başkan Sürekli; İl Sağlık Müdürü’nü arayarak merkezin iyileştirilmesi ve doktor takviyesi ile ilgili beklentiyi ileterek, takip sözü verdi.

 
Gündem 'Buca Cezaevi'… AVM iddiasına Başkan Kılıç ne dedi?
 
'Elmalı’daki baba: Çocuklar bize verilmeli
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Otogar Metrosu ne oldu? 3 Temmuz 2021 Cumartesi 21:53

Dönüp aynaya bakıyor musunuz?

Yorumu oyla      4      3  
Poyraz 3 Temmuz 2021 Cumartesi 14:37

Akaryakıta zam yapılmayalı 1.5 ay oldu zammın eli kulağındadır. 1 Ağustos uygun tarih bence.

Yorumu oyla      6      3  
emekli emniyet mensubu 3 Temmuz 2021 Cumartesi 14:14

2023 gelsin kimi sonu olacak göreceksiniz o sandık bi kurulsun görüşeceğiz bu ülekede 5 maaş 10 maaş alanları da gördük hala utanmadan çıkıp konuşuyorsunuz 30 yıl çalışan da 1500 tl emekli maaşı bağlanan emekli de bunun hesabını soracak kimi sonu gelmiş ozaman göreceksiniz hodri meydan

Yorumu oyla      9      3  
3 Temmuz 2021 Cumartesi 14:01

Zam CEHAPE yüzünden geldi.

Yorumu oyla      7      3  
süleyman 3 Temmuz 2021 Cumartesi 13:06

2023 Yılında seçimler yapılacak o zaman hepberaber kimin sonu olucak görücez.Yolsuzluk yapanlar,kurum ve kuruluşlarımızı peşkeş çekenler,talancılar,avanta maaş alanlar bağımsız ve tarafsız yargı önüne çıkıcaklar.Kandırılanlar allah affetsinle kurtulamıyacak adalet önünde hesap vericek.Kerem Ali Sürekli allah ömür versin yaşayıp görücez.

Yorumu oyla      8      3  
Komedi 3 Temmuz 2021 Cumartesi 13:02

Zamlar "dış ataklar" yüzünden olmuş; öyle diyorlar.

Yorumu oyla      9      3  
Dinocan 3 Temmuz 2021 Cumartesi 12:26

Ankapark'ı CHP'li bir belediye yapsaydı çoktan soruşturma açılırdı. Ankaralı metro beklerken, bunların başkanı gitti "750 milyon doları" dinozorlara, robotlara, kapılara gömdü. 2021 yılında, Türkiye'nin başkentinin havaalanına metro yok. 25 sene yönettiniz, niye yapmadınız? Trafik felç. Gündüz o yollara girdin mi yandın.

Yorumu oyla      9      3  
sezarın hakkı sezara 3 Temmuz 2021 Cumartesi 12:01

Kimse şehirlere bakmıyor ki. Vatandaş olarak izmir çokta umrumda değil açıkçası. daha geçen gün elektriğe %15 . doğalgaza %12 zam yaptınız. Ülkede teknolojiyi ulaşılamaz şekilde pahalı bir hale getirdiniz. çok ağır vergiler alıyorsunuz. sonra gelip izmir şöyle izmir böyle . sen bırak izmiri ülkenin durumuna bak.

Yorumu oyla      9      3  
gazo 3 Temmuz 2021 Cumartesi 11:58

2023 te siz olmayacaksınız ki.Halka ne verdiniz ki 19 yılda hala kandırabileceğinizimi zannediyorsunuz.

Yorumu oyla      9      3  
Zagor 3 Temmuz 2021 Cumartesi 11:48

Iyi´de , 2023`de AKP diye bir parti kalacakmi ?

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Faile değil, fiile bakarak karar verin'
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adli ve idari yargı adaylarının ödül töreninde, ...
Saat tartışması yeniden gündemde... Ölmüş babamı siyasete alet etti!
AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın Belediye Başkanı İsmail ...
Erdoğan'dan Tank Palet Fabrikası açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tank Palet Fabrikası'nın Katar'a satıldığı iddialarına ...
 
CHP'li Bakan'dan 'TÜPRAG bağışı' yorumu: Hassasiyet gösterdiğini düşünüyorum
Bayraklı Belediye Meclisi'nde kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt ...
Soyer ile diyaloğunu anlattı: Siyaset dışında bir ilişkim yok!
CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç ...
Nalbantoğlu’ndan AK Partili Kaya’ya: Beni babana sor!
CHP Parti Meclis Üyesi Rıfat Nalbantoğlu kendisi hakkında açıklamalarda ...
 
AYM'den Ömer Faruk Gergerlioğlu kararı!
Anayasa Mahkemesi, vekilliği düşürülen Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun bireysel ...
Erdoğan açıkladı: Kadına şiddette 5 stratejik hedef
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem ...
AK Partili Sürekli: İzmirliler CHP’li yerel idareden memnun değil ve mutsuz!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Buca’da ‘Bölge Mahalle Başkanları ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva