HABERLER>POLİTİKA
1 Temmuz 2021 Perşembe - 14:35

AK Partili Sürekli: İzmirliler CHP’li yerel idareden memnun değil ve mutsuz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Buca’da ‘Bölge Mahalle Başkanları Toplantısı’ gerçekleştirdi. Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni hedef alan Başkan Sürekli, " İzmirliler, CHP’li yerel idareden memnun değil; hizmetten yoksun, mutsuz. Bunu hepimiz görüyoruz ve şahit oluyoruz. İzmir tercihlerinde bir kırılma noktasına yaklaşıyor. Bunu sesle isyanla dile getirmeye başladılar. Sinerjimizi kaybetmeden, hedeflerimizden sapmadan bu geçiş dönemini sırtlanmalıyız. 2023’te yapılacak seçimlerde İzmir’in her bir köşesini AK Belediyecilikle buluşturmalıyız" dedi.

AK Partili Sürekli: İzmirliler CHP’li yerel idareden memnun değil ve mutsuz!

Konak, Karabağlar, Buca, Narlıdere, Bornova Mahalle Başkanları ile bir araya gelen Başkan Sürekli’nin gündeminde, 2023 ve 2024 seçimleri vardı.  Parti organizasyonunda Mahalle Başkanlığının önemini vurgulayan Sürekli; “Sizler; milletle buluşmamızın, davamızın en güçlü köprülerisiniz. Performansınız çok önemli. Ülkemizin ve şehrimizin kaderini belirleyecek 2023, 2024 seçimlerinde, başarıya gidecek yolun sorumluluğu hepimizin omuzlarınızda. Bizler, söz konusu millet ve memleketse gözümüzü kırpmadık. 19 yıllık istikrarlı yolculuğumuzun sırrı budur.  Bu nedenle 7-24 uyanık olmaya devam! Dokunun, Dinleyin, Çözün! Halka dokunun, onları dinleyin, sorunlarını çözün!“ diye konuştu.

SONUÇ ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ
30 ilçede yürüttükleri eş zamanlı saha çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini söyleyen Başkan Sürekli; her şeye rağmen İzmir’e hizmet ve yatırım yapma gayreti içinde olduklarını belirtti. AK Parti’nin tutum, yaklaşım ve hizmetlerinin halka doğru anlatılması; gölge düşürmek, aksi algı yaratmak isteyenlere prim verilmemesi için teşkilatların tüm kademelerine büyük görev düştüğünü vurgulayan Sürekli; sözlerini şöyle sürdürdü, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; birilerinin yalanı, yanlışı peşinden sürüklenmeyeceğiz, başkalarının peşinden gitmeyeceğiz, kendi gündemimizi yaratacağız. O gündem de milletin gündemidir. İzmir’in gündemidir. İzmir’in caddelerinin, sokaklarının, evlerinin gündemidir. Hemşerilerimizin iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya devam. Sonuç odaklı iletişimi esas alacağız. Sağlamasını yapacağız. Şimdiye kadar olduğu gibi, partisini, kimliğini, inancını sorgulamadan herkesi kucaklayacağız.”

İZMİR BİR KIRILMA NOKTASINA YAKLAŞIYOR
Siyasette teşkilat içi uyum ve başarının alana da olumlu yansıyacağını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Biz kendi içimizde ne kadar uyumlu olursak, milletimizle de güvenli ve verimli bir ilişki içinde oluruz. Bizim uyum ve başarımız, halka da yansır. ‘Ben’ değil, ‘biz’ diyen, birilerinin ötekileştirdiğini kucaklayan, ihmal ettiğine elini uzatan olmalıyız. İzmirliler, CHP’li yerel idareden memnun değil; hizmetten yoksun, mutsuz. Bunu hepimiz görüyoruz ve şahit oluyoruz. İzmir tercihlerinde bir kırılma noktasına yaklaşıyor. Bunu sesle isyanla dile getirmeye başladılar. Sinerjimizi kaybetmeden, hedeflerimizden sapmadan bu geçiş dönemini sırtlanmalıyız. 2023’te yapılacak seçimlerde İzmir’in her bir köşesini AK Belediyecilikle buluşturmalıyız. Yerel hizmetteki farkımızı da göstermeliyiz. Burada, bizlere düşen birliğimize, dirliğimize sahip çıkmak”

BİZ YOLUMUZA BAKACAĞIZ
Bölge Mahalle başkanlarının da söz alarak, tespit ve önerilerini dile getirdiği toplantı büyük bir coşkuyla geçerken; İl Başkanı Kerem Ali Sürekli muhalefetin erken seçim çağrılarını da değerlendirerek; teşkilata ‘yolunuza bakın’ uyarısında bulundu. Sürekli konuya ilişkin şunları söyledi; “Erken seçim isteyenler, gittikleri her sandıkta mağlubiyet yaşayanlardır. Ders almaya doymayanlardır. Biz oralı olmayacağız. Onlar isteyedursun, biz yolumuza bakacağız. Çünkü, bizi farklı yapan bu. Önceliğimizin millet olması, hizmet olması. Rüyalar âleminde değil, gerçekler âleminde yaşıyor olmamız. Yalana, haksızlığa kayıtsız kalmadan; halkımıza doğrusunu anlatarak, kendi işimize bakacağız. AK Parti; tüm kademeleri ile gönül insanlarının, dava insanlarının çatısıdır. Bu çatıyı güçlendirmek için çalışmaya devam”

 
DSÖ uyardı: 10 haftalık düşüş sona erdi!
 
TFF duyurdu: Maçlara ne kadar seyirci alınacak?
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ha ha ha ha ... 1 Temmuz 2021 Perşembe 19:59

fotoğrafta el işareti yapanların alayı oğluna, kızına iş umuduyla partili değilse bende bir şey bilmiyorum.

Yorumu oyla      2      3  
Lannn bırak! 1 Temmuz 2021 Perşembe 16:29

Yahu daha dün akşam elektrik ve doğalgaza yüklü zam yaptınız ama hâlâ daha konuşabiliyorsunuz.

Yorumu oyla      7      3  
1 Temmuz 2021 Perşembe 14:59

Sen o ak belediyeciliği bi unut önce Kermciğim

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den Elmalı davası açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik, Elmalı davası sürecini yakından takip ettiklerini ...
AK Parti'den hayvan hakları yasası teklifi
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, hayvan hakları yasa tasarısına ...
CHP’li kadınlar: İstanbul sözleşmesi yeniden yürürlüğe girecek
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığının, İstanbul sözleşmesi ...
 
CHP'li Sertel: Göreve gelenlerin hiçbiri denizci değil!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi ...
20 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis'te: İzmir'den hangi vekiller var?
20 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyası Meclis Başkanlığı'na sunuldu. ...
Buca Cezaevi'nde tartışma büyüyor... CHP’den bakanlığa 6 kritik soru!
Yıkılması kararlaştırılan Buca Cezaevi ile ilgili planlama sürecinde sona ...
 
HDP'li üyeler Kadına Şiddet Komisyonu'ndan çekildi
TBMM'de kadına yönelik şiddetin araştırılması amacıyla kurulan komisyonun ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ...
Bakan Çavuşoğlu ve Lavrov'dan ortak açıklama
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Rus mevkidaşı Lavrov, ortak açıklamada bulunuyor.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva