HABERLER>GÜNCEL
15 Haziran 2017 Perşembe - 09:25

Minik Ceylin'in son görüntüleri ortaya çıktı: 500 lira için öldürmüş!

Ceylin Atik'in katil zanlısı Ş.T. emniyetteki ifadesinde küçük kızı fidye için öldürdüğünü itiraf etti. Ş.T 500 TL’lik borcunu ödeyemediği için Ceylin’i kaçırıp, dedesinden fidye istemeyi planladığını anlattı. Küçük Ceylin, son görüntüleri bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Minik Ceylin in son görüntüleri ortaya çıktı: 500 lira için öldürmüş!

Ödemiş’te 10 Haziran’da kaybolduktan sonra komşularının evindeki sandıkta cansız bedeni bulunan Ceylin’i Türkiye günlerdir konuşuyor.

Annesi babası ayrıldığı için dedesinin evinde yaşayan küçük kızın katil zanlısı komşu kadın Ş.T’nin anlattıkları ise kan dondurucuydu. Gözaltına alındıktan sonra İzmir Emniyeti’ne götürülen ve Cinayet Masası’nda sorgulanan Ş.T küçük kızı 500 TL borcunu ödeyemediği için kandırıp kaçırdığını söyledi.

- MİNİK CEYLİN'İN SON GÖRÜNTÜLERi

Cinayet Bürosu'nda Ş.T, “Peki fidyeyi ne için isteyecektin” sorusuna şu yanıtı verdi: "Mağazalardan taksitli alışveriş yapmıştım. 500 lira borcum vardı. Ödeyecek durumum yoktu. Nasıl ödeyeceğimi bilemezken Ceylin'in dedesinin zengin olduğunu düşündüm. Kandırıp eve getirdim."

ÇOCUĞU O SIRADA YAN ODADAYMIŞ

Ş.T komşularının torunu Ceylin'i dedesinden fidye istemek için kendi çocuğuyla oynamak bahanesiyle kandırarak evlerine nasıl götürüp öldürdüğünü de anlattı. Ceylin'in önce yüzüne havlu bastırarak bayılttığını, küçük kızın bayılmasıyla paniğe kapıldığını, bunun üzerine kendini kaybettiğini, ne yaptığını bilmeden eline aldığı evdeki ahşap kasayla başına vurduğunu söyledi. Ş.T. daha sonra Ceylin’i sandığa koyduğunu bu sırada 3 yaşındaki çocuğunun ise yan odada olduğunu da ifadesinde kaydetti.

Minik Ceylinin neden öldürüldüğü ortaya çıktı
Ceylin'i katleden cani komşu Ş.T

ABLASININ SİM KARTINI ALMIŞ
Ş.T, Ceylin'in dedesinin telefonuna, ablası C.G'nin evinden çaldığı sim kartı eski telefonuna takarak mesaj attığını da itiraf etti. Ş.T ve gözaltındaki diğer 2 kişi 'iştirak halinde tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek, bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla çocuğa karşı kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMASINDAKİ DETAYLAR
Kamuoyunda infiale yol açan cinayetle ilgili Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin de yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, cinayete dair önemli ayrıntılar da ortaya çıktı.

Buna göre Ceylin'in kaybolduğuna ilişkin başvurudan sonra polis, minik kızın son görüldüğü yer olan Cumhuriyet Mahallesi Düzen Sokak üzerinde bulunan güvenlik kameraları inceledi. Kamera görüntülerinde, Ceylin'in yalnız olduğu görüldü. Gittiği yöndeki toplam 12 güvenlik kamerasına ait görüntülerde ise Ceylin'in geçişi görülmedi.

Bu arada Ceylin'in dedesi Mustafa Atik'e gönderilen mesaj da incelemeye alındı. Mesajın, İ.G.'nin kullandığı telefondan gönderildiği, telefon hattının da İ.G.'nin annesi, aynı zamanda katil zanlısı Ş.T.'nin ablası olan C.G. adına kayıtlı olduğu belirlendi. İ.G. ve C.G., polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi, İ.G. telefon hattını kendisinin kullandığını ancak bir süre önce kaybettiğini anlattı. Bunun yanı sıra C.G.'nin kardeşleri M.S. ve N.S.'nin evindeki aramalardan da sonuç alınamadı.

CEYLİN'İ 500 TL'LİK BORCU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Hürriyet'ten Banu Şen'in haberine göre yürütülen soruşturmada yeni ayrıntılarda ortaya çıktı. Katil zanlısı Ş.T.'nin, ev eşyası satan firmalara olan 500 TL'lik borcunu uzun süredir ödeyemediği için Ceylin'i kaçırma planı yaptığı belirlendi. 

Ceylin'i kaçıran Ş.T.'nin, dedesi Mustafa Atik'ten 500 TL para istemeyi planladığı, ancak Ceylin'in evine gitmek istemesi üzerine durdurmak için yüzüne havlu kapattığı saptandı. Bu sırada Ceylin'in baygın halde yere düşmesi üzerine makyaj kutusuyla vurup öldürdüğü tespit edildi. Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında Ceylin'i öldüren Ş.T.'nin, saat 17.00 sıralarında ailesinin onu aramaya çıktığını gördükten sonra, dedesi ile babaannesine, şüphe çekmemek için yakınlık gösterdiği öğrenildi. (DHA)

 
Yüzülebilir körfeze doğru: İzmir sularının can simitleri
 
Gaziemir'de şampiyonlardan muhteşem dans
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmir'li 15 Haziran 2017 Perşembe 21:44

Çocuk katillerine,tecavüzcülerine idam

Yorumu oyla      11      5  
15 Haziran 2017 Perşembe 14:20

Tip tam bir sayko. Bu ilk olmayabilir. Bu tiplerden her şey beklenir.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
O savcının avukat kardeşi gözaltında
Firari eski Ergenekon savcısı Fikret Seçen’in avukat kardeşi Faruk Seçen, ...
Bonzai'den sonra ev yapımı zehir kabusu!
Bonzai'den sonra bu kez de ev yapımı zehir kabusu! İstanbul, Ankara ve ...
İzmir'de uyuşturucudan 2 günde 2 ölüm!
İzmir'in Bayraklı ilçesinde uyuşturucu kullandığı öne sürülen İsmail K. ...
 
İşçiler kıdem tazminatı için iş bırakıyor: İzmir'de hangi birimlerde hizmet yok?
DİSK Ege Bölge Temsilcisi Sarı, kıdem tazminatındaki düzenlemeye tepki ...
YAŞ öncesi TSK'da çok kritik değişiklik
YAŞ Yönetmeliği’nin ardından Subay Sicil Yönetmeliği’nde de değişiklik ...
TIR devrildi, Çeşme Otoyolu kapandı!
İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR, yol ...
 
İzmir'de ayrılmak isteyen sevgilisini vuran zanlı için tutuklama
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi ...
İzmir'de korkunç ölüm: Biçerdöver sonları oldu!
 İzmir'in Ödemiş ilçesinde iki kişi biçerdöver makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti.
Şırnak’ta zırhlı araç devrildi: 1'i ağır 8 polis yaralı
Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde kirpi diye tabir edilen zırhlı aracın ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva