HABERLER>POLİTİKA
8 Ekim 2016 Cumartesi - 10:13

İzmir'de Kılıçdaroğlu günü: 6 ilçede mesaj yağmuru!

CHP Lideri Balçova'da "Kavgadan bıktık" mesajı verirken, Bornova'daki stat açılışında Başbakan'a seslendi, Karşıyaka'da metro göndermesi yaptı ve operasyon sürecini eleştirdi, Çiğli'de ve Menemen'de de anlamlı bir açılışlara katıldı ve finali Bergama'da yaptı.

İzmir de Kılıçdaroğlu günü: 6 ilçede mesaj yağmuru!

Onur DENİZ - Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu partili belediyelerin çok sayıda temel atma ve açılış törenine katılacağı yoğun mesaiden bir gün önce gece geç saatlerde kente geldi.

- FOTO GALERİ: İZMİR'DE KILIÇDAROĞLU GÜNÜ... 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Adnan Menderes Havalimanı’nda CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP İzmir Milletvekilleri,  ilçe belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer karşıladı. Kılıçdaroğlu havaalanından direkt olarak konaklayacağı İnciraltı’ndaki Wyndham Grand İzmir Otel’e geçerek dinlenmeye çekildi.



İLK DURAK BALÇOVA: KAVGADAN BIKTIK! 
CHP Lideri Cumartesi gününün açılışını Balçova'da yaptı. Balçova Belediyespor Tesisleri içindeki kurulan alanda düzenlenen toplu açılış töreninde Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP İzmir Örgütü de tam kadro yerini aldı. Kılıçdaroğlu burada Balçova’da futbol sahasının 5 milyona mal edilen 2 bin kişilik tribününün yanı sıra altında yer alan Engelli Rehabilitasyon Merkezi ile Down Cafe’nin ve ilçe tarihine ait belge, eşya ve fotoğrafların sergilendiği Kent Belleği Merkezi’nin açılışını yaptı.



Törende konuşan Kılıçdaroğlu, "Nerede bir CHP'li bir belediye varsa amacımız orada mutlu insanların yaşamasını sağlamaktır. Biz Balçova'da yapılanın tümünü Türkiye'de yapmak istiyoruz" dedi. CHP Lideri ayrıca, "Kavgadan, ayrışmadan, bölünmeden ve bu politikalardan bıktık” ifadelerini kullandı. 

- KILIÇDAROĞLU BALÇOVA'DAN TÜRKİYE'YE SESLENDİ... 

SAHAYA İNDİ, YILDIRIM’A SESLENDİ!
CHP Genel Başkanı Balçova'dan Bornova'ya geçti ve geride kalan hafta oynanan Göztepe-Elazığspor maçıyla ilk kez bir resmi karşılaşmaya ev sahipliği yapan Doğanlar Stadı'nın açılışını yaparken kentteki stat krizi konusunda çok önemli mesajlar verdi. 

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, "İzmir'i sadece Türkiye'de değil dünya için de önemli kent haline geldi. Sayın Başbakan Binali Yıldırım'la ilk görüşmede söyleyeceğim. Allah aşkına İzmir'i bırakın, stat yapmayı da bırakın! 'Kim yapacak' diye sorduğunda 'İzmir Büyükşehir belediyesi yapacak. Hem de senin bütçen azalmayacak' diyeceğim" dedi. 

- KILIÇDAROĞLU BORNOVA’NIN YENİ STADINI AÇTI, BAŞBAKAN SESLENDİ!

KARŞIYAKA'DA HÜKÜMETE SALVO! 
CHP Lideri Karşıyaka’da 5 projenin temelini atarken, 10 tesisin de açılışını yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında "Ankara’da bütün kaynaklar daha fazla. Kendi metrolarını yapamadılar. Açtıkları tüneller kara delik olarak kaldı” dedi. Kılıçdaroğlu 15 Temmuz sonrası operasyonları da eleştirdi.

- KILIÇDAROĞLU'NDAN KARŞIYAKA'DA HÜKÜMETE YAYLIM ATEŞİ!




ÇİĞLİ'DE CUMHURİYET MESAJI 
 
Kılıçdaroğlu, daha sonra Çiğli Belediyesince yaptırılan okul öncesi eğtim merkezi, spor tesislerinin açılış törenine katıldı. Evka 2’de İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çiğli Belediyesi ile birlikte yapılan Pelikan Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen törende geçtiğimiz günlerde yitirdiğimiz büyük sanatçı Tarık Akan’ın adının verildiği park da hizmete alındı.

"Cumhuriyet vazgeçilmezimizdir, Atatürk elbette vazgeçilmezimizdir, insanımız vazgeçilmezidir" diyen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet'in kurucu değerlerini sahiplendiklerini, bunlardan uzaklaşıldığında sorunlar yaşandığını söyledi.

Darbeyi, dikta yönetimini yaşamamak için tek seçeneğin demokratik, özgürlükçü bir Türkiye olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle bunun arkasında durulması gerektiğini belirtti.

Kimlik, inanç, yaşam tarzı üzerinden siyaset yapılamayacağını kaydeden Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:
"İnsan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır ve benim başımın tacıdır. Türkiyenin huzura, birlikte yaşamaya, barış içinde yaşamaya, özgürlüğe ihtiyacı var. Ve dolayısıyla Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var. Hiçbir ayrım yapmadan, kimsenin ekmeğiyle oynamadan bu ülkede herkese hizmet etmek istiyoruz. Ailelerin iki derdi var, çocuğunu askere gönderirken can sağlığı, yaşı geldiğinde iş bulup bulamayacağı... İkisini de çözeceğiz iktidara geldiğimizde. Bu ülkede ayrımcı dil kullanmayacağız, kimseyle kavga etmeyeceğiz. Yeter ki Cumhuriyet'ten, demokrasiden, üretmekten, aştan işten yana olsun."



CHP Lideri yoğun programı nedeniyle Eylül ayı başında yapılan açılışına katılamadığı Gölpark’ı programına Menemen'i de dahil ederek ziyaret etti. Kılıçdaroğlu Menemen'de ilçe belediyesinin kendi kaynaklarıyla yapılan vizyon projesi Gölpark'ın içinde yer alan ve 15 Temmuz kahramanı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in adının verildiği spor salonunun açılışını yaptı.


Kılıçdaroğlu Menemen'de yaptığı konuşmada, "Başkan söz verdi sadece bir çay içeceğiz dedi. Başkanım bu çay içmek mi? Binali Bey’e söyleyeceğim bir Kanun Hükmünde Kararname’ye ihtiyaç var hepinizi içeri atacağım” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyet, Atatürk ve insanımız vazgeçilmezdir. Cumhuriyeti ve kurucu değerlerini sahipleniyoruz, onlardan uzaklaşınca Türkiye yeni sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Aynı sorunları, darbe olayını, baskıcı düzeni, bir dikta yönetimini yaşamak için yapacağımıztek şey var; demokratik, özgürlükçü, tek Türkiye. Bu Türkiye’nin arkasında hepimiz kapı gibi durmalıyız. Kadın, erkek, yaşlı hep birlikte... Bütün Türkiye’yi bayrağımı sevdiğim gibi, Atatürk’ü vatanımı sevdiğim gibi seviyorum. Cumhuriyetin kurucu değerlerine sonuna kadar aşığım ve sonuna kadar savunuyorum. Kimlik üzerinden siyaset yapılmaz, inanç, yaşama tarzı üzerinden siyaset yapılmaz. İnsan Allahın yarattığı en değerli varlıktır başımın üstünde yeri var. Türkiye’nin huzura, birlikte yaşamaya, barış içinde yaşamaya, özgürlüğe, huzura ve dolayısıyla CHP’ye ihtiyacı var. Hiçbir ayrım yapmadan hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadan bu ülkede herkese hizmet etmek istiyorum.Annelerin 2 temel derdi var. Birincisi askere gönderirken ne zaman sağlıklı evine dönecek diye düşünüyor, ikincisi yaşı geldi iş arıyor ve bulamıyor. 2 temel sorunu annelere söz veriyorum CHP iktidarın kesinlikle çözeceğim. Bu ülkeye barışı, huzuru getireceğim. Ayrımcı dil kullanmayacağım, kimseyle kavga etmeyeceğim. Yeter ki cumhuriyetten, demokrasiden, üretmekten yana olsun, aştan işten yana olsun. Hiçbir ayrımcı dili kullanmayacağız, özen göstereceğiz” diye konuştu. 



'DÜNYA ÇAPINDA SİYASETÇİMİZ YOK!'
CHP Lideri 6 ilçeye yayılan açılış maratonunu Bergama’da sonlandırırken burada yaptığı konuşmada, “Her alandan yetişmiş insanımız var ama aramızda bir sır; dünya çapında siyasetçimiz yok. Türkiye’nin en ciddi sorunlarından biri insan sevgisinin egemen olduğu bir siyaset anlayışımız yok” dedi.

- KILIÇDAROĞLU FİNALİ BERGAMA'DA YAPTI: DÜNYA ÇAPINDA SİYASETÇİMİZ YOK!... 

 
Almanya'dan flaş iddia: 3 diplomat irtica talep etti
 
Başkent'te dehşet: 2 canlı bomba kendini patlattı!
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
10 Ekim 2016 Pazartesi 00:21

Tüp geçit projesi 2006' da açıklandı. 😃😄😀

Yorumu oyla      11      5  
Barıs Aykul 9 Ekim 2016 Pazar 16:34

Kemal bey,izmirdeki belediyecilikten memnun kaldıysanız sizi tebrik ederim.İzmir tarihinde böyle bir rezillik savurganlık ve işbilmezlik yaşamadı...

Yorumu oyla      11      5  
ETHEM EVLENSE 9 Ekim 2016 Pazar 13:58

Sayın Genel Başkanımız liderliğinde C.H.P. Cumhuriyetin tek güvencesidir.Allah kendisine güç,kuvvet ve sağlık versin.

Yorumu oyla      11      5  
ETHEM EVLENSE 9 Ekim 2016 Pazar 13:43

SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ GÜNDE 20 SAAT ÇALIŞIYOR.KENDİSİNİ TEBRİK EDERİM. İL,İLÇE BAŞKANLARI, BELEDİYE BAŞKANLARI VE ÖRGÜT KENDİSİNDEN ÖRNEK ALARAK ÇALIŞMASI GEREKMEKTEDİR.

Yorumu oyla      11      5  
engin 9 Ekim 2016 Pazar 12:35

Hasan Gürsel Altuğ yine elmayla armutu karıştırıyorsunuz.Ulaştırma bakanlığının bütçesi ile izmir büyükşehirin bütçesimi aynımı ki Avrasya tünelini örnek veriyorsun.Gözle görünür hizmet diyorsan yeni fuar alanına bir araştır derim.Dünyada ilk defa devlet yerine bir belediye fuar alanı yapmıştır.Bu ayıpta size yeter zaten.

Yorumu oyla      11      5  
Private35 8 Ekim 2016 Cumartesi 21:18

Ulastirma bakanliginin yaptigini izmire de yapsinlar. Bskanligin elini tutanmi var. Tup gecit yapmak istedilerde izmirlimi karsi cikti.

Yorumu oyla      11      5  
8 Ekim 2016 Cumartesi 20:56

Metro 20 yılda 20 km olarak yapıldı ama sorsan sanki 200 km yapıldı gibi anlatıyorlar. yüzde 40 keşif artışı yapılmış metro ile de İstanbul'a yapılan metroları bir tutmayın. Birisi hafif raylı sistem diğeri ağır metro. Aynı şey değil. Bu arada İstanbul'da yeni bir metro hattı daha açılmak üzere. bizde daha 7 km'lik Narlıdere Hattı'nı bekleyip duralım. Buca zaten 10 yıldan aşağı bitmez. Narlıdere de NATM olursa en az 7 yılda biter.

Yorumu oyla      11      5  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 8 Ekim 2016 Cumartesi 19:56

Adam İstanbul'da yerin altından tüp geçitle Avrasya Tünelini açıyor ,bunlar İzmir'de park bahçe açıyor. Arkadaş biraz daha göze görünür bir hizmet yapın artık. Her hizmetiniz fasa fiso.

Yorumu oyla      11      5  
Can çiler 8 Ekim 2016 Cumartesi 19:11

Kim bu memlekete bir çivi çakıyorsa Allah bin kez razı olsun.Yetim hakkı yemeden, reklam koymadan, hakkıyla yapılan iş ise. ...

Yorumu oyla      11      5  
8 Ekim 2016 Cumartesi 14:22

Adama sormazlar mı 20 yıldır bu şehri kim yönetiyor, niye yapmadı diye ? Diğer taraftan AKP' de yıllardır ülkeyi tek başına yönetiyor. Koskoca Spor Bakanlığı yıllardır İzmir' de yaptığı tek stat yatırımı Atatürk Stadı'nı onarmak oldu. 😀😄😃 😏😔

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’de Siyaset Akademisi kapılarını açtı: İlk ders Hotar’dan
AK Parti AR-GE Başkanlığınca İzmir'de düzenlenen 17. Dönem Siyaset Akademisi, ...
Bozdağ: Türk yargısı ilk defa FETÖ'nün köpeklerine...
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İlk defa Türk yargısı aziz milletimiz gibi ...
Darbe komisyonunda 'nane ruhu-tuz ruhu' tartışması!
Komisyonda CHP’li Aytun Çıray, "Başkanlık divan seçiminde Yenikapı ruhunu ...
 
Delican: Darp değil darbe girişimine destek!
AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, "Yargının kararına saygılıyız ama bu ...
CHP Ankara katliamı kurbanlarını unutmadı...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Ankara Tren Garı önünde meydana gelen ...
HDP'li 6 milletvekili ifadeye çağrıldı
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, HDP milletvekilleri Zana, Tan, ...
 
Yıldırım'dan sert mesaj: Asker piknik yapmaz!
Yıldırım, Irak Başbakanı İbadi'nin 'Türk askeri kendini piknikte sanmasın' ...
Ve Yüksel sessizliğini bozdu: Şok istifanın tüm detayları
İzmir İl eski Başkanı Yüksel istifasının ardından suskunluğunu bozdu. ...
Dağ’dan Kocaoğlu’na ‘dosya numaralı’ yanıt ve mutabakat çağrısı!
Başkan’ın “Ortada çekecek dava yok” sözlerine İdari Mahkeme ve Danıştay’daki ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva