HABERLER>POLİTİKA
3 Ocak 2014 Cuma - 13:52

Bulut'tan Ekonomi Üniversitesi'nde seçim ve operasyon mesajları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, “AKP hükümetinin devlet algısı şuurundan yoksun politikaları ülkemizi yıkıma doğru götürüyor” dedi. AKP hükümetinin hatalarının farkında olsa dahi, durumu telafi ve tamir edebilecek devlet şuuruna sahip olmadığını belirten Bulut, “Devlet yönetmek, bir esnaf kabulü olan ‘Usta’ sıfatlandırmalarından çok daha fazla kemal ister. Ne yazık ki Erdoğan hükümeti bu olgunluğu gösterememiş ve hiçbir şeye hakim olamadığını açıkça ortaya koymuştur. Usta sanılan çırak çıkmıştır. Biz, bakan evlatları için değil İzmir’in evlatları için çok çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da 30 Martta MHP diyeceğine eminiz” diye konuştu.

Bulut tan Ekonomi Üniversitesi nde seçim ve operasyon mesajları

İZMİR - İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü’nün davetlisi olarak “Yerel Seçimler Öncesi Muhalefet ve Gençlik Politikaları” konulu söyleşiye katılan MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, partisinin yerel seçimler öncesi çalışmaları hakkında bilgi verdi. İEÜ’nün çeşitli bölümlerinden öğrencilerin katıldığı toplantıda, dünyada gençler üzerine kurulup başarıya ulaşan tek siyasi partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu vurgulayan Bulut, partisinin gençler üzerine tesis edildiğine dikkat çekti. MHP’nin bu sebeple de dünyada emsali olmayan bir siyasi hareket olduğunu sözlerine ekleyen Bulut, “Merhum liderimiz Alparslan Türkeş, siyaset yapmaya karar verdiğinde ilk adımı, bir gençlik teşkilatı olan Ülkü Ocaklarını kurmak olmuştur. Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi de Ülkü Ocaklarımızın banileri arasındadır. Tüm bu nedenlerle gençlik, MHP ve Türk Milliyetçiliği hareketinde özel bir yere sahiptir. İzmir’de açıkladığımız Belediye Başkan adaylarımız da bu noktada birer gençlik bayrağıdır. Hiç kimse Türk gençliğini oy pazarına düşmüş bir ürün olarak göremez. Bu planları yapanlar gençliğimizin geleceğini karartan zihniyetlerdir” dedi.
 
“YARA DERİNLEŞİYOR”
Son dönemde kamuoyunda geniş yankı uyandıran yolsuzluk operasyonlarına ilişkin soruları yanıtlayan Bulut, “Devletimizin düştüğü durum son derece vahimdir, Türk devleti tarihinde hiçbir dönem bu kadar zaaf içinde olmamıştır. Usta diye sıfatlandırılan Başbakan Erdoğan, çırak çıkmıştır. Başbakanın yönettiği hükümete, kabine üyelerine ve arkadaşlarına hâkim olamadığı görülmüştür. Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonuna karşı yapılan görevden almalar, görev engellemeler ve aklama çabaları yarayı derinleştirmektedir” şeklinde konuştu.
 
DÜNYANIN MERKEZİ TÜRKİYE
MHP İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, dünyada 450 Milyonu aşkın insanın Türkçe konuştuğunun altını çizdi. Türk Milletinin yedi bağımsız devleti olduğunu, Avrupa ortalarından Japon Denizine kadartek geçerli dilin Türkçe olduğunu ve Türk Kültürünün çok büyük bir coğrafyayı etkisi altında tuttuğunu sözlerine ekleyen Bulut, şöyle devam etti; “Gençliğimiz bunun farkında olmalıdır. Gençlik sadece heyecan ve dinamizm çağı değil aynı zamanda bir şuurdur. Büyük Türk-İslam coğrafyasının merkezi Türkiye’dir. Gençliğimiz bu imkânı iyi değerlendirecektir, değerlendirmelidir”.
 “İzmir’in çilesini bitireceğiz”
 
İzmir’e oy deposu, çantada keklik, kale,‘zaten bizim’ gözüyle bakanlar ve İzmir’i hesaplaşma alanı olarak görenlerin İzmir’i viraneye çevirdiğini bildiren Bulut, sözlerine şöyle son verdi; “Biz İzmir’in geleneklerine, coğrafyasına, dokusuna, estetiğine ve insanımızın hizmet beklentilerine uygun bir şehircilik anlayışıyla yola çıktık. Çile bitecek, İzmir hak ettiği şekilde yönetilecek ve ‘Üretken Belediyecilik’ İzmir’in çehresini değiştirecek”.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yüksel Bakan Yazıcı’ya ‘radyoaktif atıkları’ sordu
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati ...
AKP-MHP arasında Erdoğan mitingi kapışması
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa kent merkezindeki mitingine 63 ...
Flaş! İzmir’i karıştıran skandal: Kocaoğlu’na tele-kumpas!
Başkan Kocaoğlu aleyhine düzenlenecek miting öncesi tele-skandal yaşandı! ...
 
Dolmabahçe’de kritik randevu: Erdoğan-Feyzioğlu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin ...
Kavakçı'dan Gül ve Erdoğan'lı türban anıları
Başörtüsüyle geldiği için Meclis'te yemin edemeyen Merve Kavakçı o döneme ...
Çiçek uyardı: Böyle giderse 2015'te fırtına olur
Meclis Başkanı Cemil Çiçek, tutuklu vekillerle ilgili yasaları değiştirelim ...
 
Arınç’tan kritik açıklamalar: Af, kumpas ve TIR!
Başbakan Yardımcısı gündemi değerlendirdi, önemli açıklamalarda bulundu.
Baykal’dan sürpriz temaslar: Köşk’e çıkıyor
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelen Milletvekili Deniz Baykal, ...
Başbakan Erdoğan’dan 7.5 saatlik seçim toplantısı
İstanbul'da bulunan Başbakan Erdoğan, il başkanlığı binasında, Yalçın ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva