HABERLER>POLİTİKA
3 Ocak 2014 Cuma - 12:27

Flaş! İzmir’i karıştıran skandal: Kocaoğlu’na tele-kumpas!

Başkan Kocaoğlu aleyhine düzenlenecek miting öncesi tele-skandal yaşandı! Mitingi organize eden grubun belediyelerin iletişim telefonlarını ele geçirerek ‘Katılın’ çağrısı gönderdiği ortaya çıktı. Bu arada CHP Örgütü ‘kara-propaganda’ya karşı önlem aldı. İlçelere gönderdiği yazıda provokatif eylemlere karşı önlem talimatı gönderdi.

Flaş! İzmir’i karıştıran skandal: Kocaoğlu’na tele-kumpas!

Fatih YAPAR / EGEDESONSÖZ – Kendilerini ‘Gezi Gençliği’ olarak tanımlayan grubun da içinde bulunduğu bazı yapılanmalar tarafından yarın (Cumartesi) Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek miting büyük bir skandala yol açtı.

Büyükşehir Belediye Başkanı’na karşı düzenlenen ‘Aziz Kocaoğlu’nu istemiyoruz’ miting öncesi ilçelerde mesaj karmaşası yaşandı.

İl Başkanlığı’ndan gelen yazı üzerine tüm ilçe başkanlıklarından üyelere “Miting ile alakamız yoktur” yazısı gönderildi. Üyeler cep telefonlarına gelen mesajlarla bilgilendirildi.

İLETİŞİM NUMARALARI ELE Mİ GEÇİRİLDİ?
Öte yandan Balçova, Narlıdere, Kemalpaşa gibi belediyelerin faaliyetlerini duyurduğu iletişim numaralarından vatandaşlara “mitinge katılın” çağrısı gitti. Başkanlık sabit santral numaralarından giden çağrılar kafaları karıştırdı. 

KOCAOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA
Bu arada Başkan Kocaoğlu’ndan mitingle ve belediye santrallerinden yapılan korsan çağrıyla ilgili olarak Egedesonsöz’e flaş bir açıklamada bulundu. Kocaoğlu, “Bu bir protestoysa saygı duyarım. Herkesin protesto yapma hakkı vardır. İzmir halkı benim adaylığımı protesto edenleri de bizi de ayrı ayrı değerlendirecektir. Bu olayda belediye santrallerinin bile kullanılmış olması düşündürücüdür. Kimilerine göre bu şifre kırarak yapılabiliyor ya da içeriden birilerinin yardımıyla yapılabiliyor. Farklı ihtimaller de akla geliyor. Nihayetinde benim aday olmam kimin işine gelmiyorsa, kimin önünü kestiyse, bu işleri organize edenler de onlardır diye düşünüyorum. Bu bir gizli örgüt müdür açık örgüt müdür zaman içinde görülecektir diye düşünüyorum” diye konuştu.
 


Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya yaptığı açıklamada, “Belediye başkanlık makamı özel kalemine ait sabit telefon numarasından vatandaşlara ‘eyleme katılın’ içeriği ile mesajlar gittiğini tespit ettik. Zaten vatandaşlarımız tepki göstererek anında bize iletti. Biz de tüm mesaj sistemimizdeki numaralara ‘böyle bir etkinlikle alakamız yoktur’ mesajı gönderdik. İzmirlinin bu çirkin oyunlara gereken cevabı vereceğine inanıyorum” dedi.

BATUR: İNADINA KOCAOĞLU
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur da ilçede bulunanlara mesajlar geldiğini ifade etti. Sadece Narlıdere değil birçok ilçeden haberler aldıklarını belirten Batur, “İlçe başkanlığımız gereken mesajı gönderdi. Tüm üyelerin ve vatandaşların Güzelbahçe’deki açılışa katılmasını istedik. Nereden numaraları buldular bilmiyorum. Mesaj gönderilen numarayı aradığımızda kimseye ulaşamıyoruz” dedi.  Batur, partililerin inadına Kocaoğlu diyerek gereken mesajı da vereceğini söyledi.
 
CHP’DEN ‘KARŞI EYLEM’ EMRİ!
Öte yandan yerel seçim öncesinde muhalefet partileri ile karşı karşıya gelecek olan CHP parti içi muhalefet için düğmeye bastı. Parti içi sorunların en çok dışa vurulduğu, gündeme geldiği partilerin başında gelen CHP’de İzmir İl Başkanlığı konuyla ilgili önlem alma kararı aldı. İl Başkanlığı tüm ilçelere gönderdiği resmi yazıda parti ve adayların aleyhinde açıklamalarda bulunan, faaliyet ve toplantılara katılan isimlerin kendilerine bildirilmesini istedi.
 
Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel imzalı gönderilen yazıda, “Ülkemizin içine düşürüldüğü durumda yurttaşlarımızın tek ümidi haline gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir’de ki tartışmasız tek seçenek olduğunu hazmedemeyen yeminli CHP düşmanlarının arka planında yer aldığı provokatif eylemlere CHP’nin değerli üyelerinin itibar etmeyeceğine inancımız tamdır. Ancak kendi çıkarlarını parti ve ülke çıkarları üzerinde gören ve sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen söz konusu eylemler içerisinde yer alan parti üyeleriyle ilgili gerekli disiplin işlemlerini en katı şekilde uygulayacağımızdan da kimsenin şüphesi olmaması gerekir.
 
Yukarıda sözü edilen Cumhuriyet Halk Partisi’ni kamuoyu nezdinde yıpratmaya yönelik eylemleri organize eden, içinde yer alan parti üyelerinin ivedilikle tarafımıza bildirilmesini rica ederim” ifadelerine yer verildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 42 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC Partizan 4 Ocak 2014 Cumartesi 14:12

BU MU BAŞARILI...10 YILDA BİTMEYEN METRO MU, İZMİRİ SEYYAR SATICILAR KENTİ YAPMASIMI KALDIRIM İŞGALLERİNDE TÜRKİYENİN LİDER KENTİ YAPMASIMI, İZMİRİN EN ESKİ CADDESİSİ İKİÇEŞMELİĞİN YÜREKLER ACISI HALİ İZMİRE GÖZLE GÖRÜLÜR HİÇ BİR HİZMETİN YAPILMAMASI ..AYRICA CHP YE RAĞMEN AKİL ADAM OLUP DİYARBAKIR ZİYARETLERİ BÜYÜK ŞEHİR DAVASI SÜRECİNDE TAYYİBE, ABDULLAH GÜLE SONSUZ TEŞEKKÜR VE MİNNATTAR KALMASI CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ SUSAMLA KAVGASI ÇALIŞAN PERSONELİYLE BİTMEYEN KAVGALARI DAHA NELE R NELER BU MU BAŞARI ..CHP YE EVET.AZİZ KOCAOĞLUNA HAYIR..

Yorumu oyla      21      10  
Murat Asi 4 Ocak 2014 Cumartesi 13:17

Hey 'kişilerle uğraşan insanlar'hakkında istemeyük dediğiniz insanın son on yılda İzmirde yapyığı yatırımları biliyormusunuz?Unutmayalım 2004 yılında göreve gelir gelmez Türkiyede ilk defa düzenlenen Üniversiada Olimpiyatlarını başarıyla tamamlayan ve Dünya Olimpiyat komitesinden övgü ve ödül alan bu insan değilmiydi,1999 yılı öncesini hatırlayalım en ufak bir yağmurda yollarımız nehir haline gelmiyormuydu,bugün çevremizdeki tüm dereler bu insan döneminde islah edilip sel taşkınlarından kurtulmadıkmı,körfez koku içindeyken bugün yüzülecek hale gelmedimi,Türkiyenin en fazla arıtma tesisileri olan kent haline bu insan döneminde gelmedimi,ülkemizin en ucuz ve konforlu ulaşımı bu dönemde yaşanmadımı,8 km.lik raylı sistem 98 km ye bu dönemde çıkarılmadımı,Kadifekale,Ballıkuyu,Yeşildere gibi heyelan bölgeleri bu dönemde islah edilmedimi,kentimizin en büyük tarihi bölgesi Agora belediye imkanları ile ortaya çıkarılmadımı,kentimizin su şebekeleri bu dönemde yenilenmedimi,her semte çok amaçlı salonlar bu insan zamanında yapılmadımı,Adnan Saygun,Arena gibi kültür merkezleri bu dönemde yapılmadımı,15 yıl hiç bir kazma dahi vurulmaya cesaret edilemeyen Üçyol-F.Altay metro hattı inşaatını başlatan ve bir ay içinde açılışını sağlayacak olan bu insan değilmi,Avrupanın en büyük fuar alanını belediye olarak yapımına bu dönemde başlanmadımı,en önemlisi köylere ulaşım hizmeti götürerek kentle entegre eden bu insan değilmi,köylünün tarım arazileri yollarını asfaltlayan bu insan değilmiydi,kentin kuzey güney akslarındaki kesintisiz ulaşımı alt ve üst geçitlerini kim yaptı,belediyeyi borçlu alıp sıfır borçlu haline getirerek dünya kredilibite derecesini devletin üstüne çıkaran bu insan değilmiydi,tüm bu hizmetler ve hatırlayamadığım diğer hizmetler için merkezi idareden ne katkı verildi,bu hizmetleri nasıl yaparsın deyip 400 yıl hapis cezası istenilen bu insan içinmi istemeyük diyeceksiniz,Türkiyede taşerona karşıyım deyip tüm taşeron işçilerini belediye şirketlerine aldığı içinmi istemeyük diyeceksiniz?Tüm bunlara rağmen katılanlara el insaf diyorum.

Yorumu oyla      19      11  
Chpye evet azize hayır 4 Ocak 2014 Cumartesi 11:25

Bügun saat 14:00 orada olacağız.sadece bukadar tepkiye rahmen aziz dayatmasına karşı CHPYE EVET. aziz e HAYIR

Yorumu oyla      18      14  
EGE POLAT 4 Ocak 2014 Cumartesi 10:24

İzmirlinin bu çirkin oyunlara gereken cevabı vereceğine inanıyorum” dedi.

Yorumu oyla      21      12  
EGE POLAT 4 Ocak 2014 Cumartesi 10:24

İZMİR İNADINA KOCAOĞLU

Yorumu oyla      21      17  
taş üstüne taş koyamayan AZİZ 4 Ocak 2014 Cumartesi 01:18

azizle kaybederiz

Yorumu oyla      24      22  
erdem BEY 4 Ocak 2014 Cumartesi 00:58

izmir e demokrasi fazla geliyor genel başkanlığa faks mail telefon yapmuruna tutun ankaraya ekip çıkartın yada başka bişey yok chp lilermişte akp li değillermişte gezicilermişte geçin efendm parti içi aday parti içinde tartışılır İZMİRİN GÖBEĞİNDE EYLEM YAP CHP Yİ küçük düşür rakibine karşı bak istemeyen çok kişi var havalarına yat son ben chp liyim AZİZ Kocaoğlu 3 aydır konuşuluo 3 ay önce yap napıcaksan seçime 3 ay kala yaparsan iyi niyet görülmez

Yorumu oyla      20      13  
Hasan B. 3 Ocak 2014 Cuma 23:45

CHP liyiz deyip, ama diye söze devam eden zavallıların CHP li olmadığını anlamak için fazla zorlanmaya gerek yok sanırım. Partili isen gider partinin organlarında platformlarında siyasetini yaparsın. Bayrağın altıok sa çıkar seçimi kazanır bayrağını diker sonra iç hesaplaşmanı yaparsın. Şu an yapılan gevezelikten öte gitmez sadece parti zarar görür. Onun için İZMİR AZİZ'dir AZİZ KALACAK!

Yorumu oyla      21      14  
vefasizlar 3 Ocak 2014 Cuma 23:09

ayıp ayıp izmirin köylerini dolaşın halka sorun bakalım azız başkana tapıyorlar fakiri köytlünün yanında mütevazi daha ne istiyorsunuz....

Yorumu oyla      24      16  
senay 3 Ocak 2014 Cuma 22:49

oyun ak parti ye hodri meydan

Yorumu oyla      18      17  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolmabahçe’de kritik randevu: Erdoğan-Feyzioğlu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin ...
Kavakçı'dan Gül ve Erdoğan'lı türban anıları
Başörtüsüyle geldiği için Meclis'te yemin edemeyen Merve Kavakçı o döneme ...
Çiçek uyardı: Böyle giderse 2015'te fırtına olur
Meclis Başkanı Cemil Çiçek, tutuklu vekillerle ilgili yasaları değiştirelim ...
 
Arınç’tan kritik açıklamalar: Af, kumpas ve TIR!
Başbakan Yardımcısı gündemi değerlendirdi, önemli açıklamalarda bulundu.
Baykal’dan sürpriz temaslar: Köşk’e çıkıyor
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelen Milletvekili Deniz Baykal, ...
Başbakan Erdoğan’dan 7.5 saatlik seçim toplantısı
İstanbul'da bulunan Başbakan Erdoğan, il başkanlığı binasında, Yalçın ...
 
Çıray’dan Babacan’a şok soru: Zarrab’ın Uçağı…
CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ...
Başbakan'ın müsteşarı kim olacak: Sürpriz aday
Seçim sürecinde kısa süreli Adalet Bakanlığı da yapan Adalet Bakanlığı ...
Reza Zarrab'ın özel uçağıyla ailecek Umre'ye!
İşadamı Reza Zarrab, Büyük Rüşvet Operasyonu’nda kendisiyle birlikte tutuklanan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Konserve bamyadan zehirlendi suikast zannetti!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Elgin Mermerleri!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ah Alaçatı vah Alaçatı!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva