HABERLER>POLİTİKA
18 Şubat 2018 Pazar - 12:19

AK Partili Dağ'dan Kocaoğlu'na: Siyaseti bırak, kente bak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştirdi. Dağ, “Yaptığı gündem değiştirmek ve konuları siyasete bulaştırmaktan başka bir şey değil. Tramvaya, trafik çilesine, altyapıya baksın” dedi.

AK Partili Dağ dan Kocaoğlu na: Siyaseti bırak, kente bak!

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İZBETON Tesisleri açılış törenindeki açıklamalarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ’dan yanıt geldi.

Açılışta konuşan Kocaoğlu’nun, “İzmir'e 'sümüklü', diyenler bugün 'İzmir bizim gözbebeğimiz' diyorlar. İzmir'e kim, ne yatırım yapmıştır? İzmir'i kalkındırmak için hangi kurumlar, hangi felsefe ve inançla, hangi vatan sevgisi ve şehir aşkıyla yapmıştır? Bunlar 'eli yüzü sümüklü' demekle olmaz. 'İtikadı zayıf' demekle olmaz, 'gavur İzmir' demekle olmaz. Bunlar aşk ile çalışmakla olur. Bunlar insan ayırmadan, inancına, etnik kökenine bakmadan olur. Bunlar insan sevgisiyle olur. Başka türlü hesaplarla olmaz” sözlerinin doğru olmadığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Dağ, gündemin bilerek değiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

RAKAMLAR ORTADA
Dağ, “Belediye başkanı kısa süre önce de İzmir’in statlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hükümeti eleştirdi. Yine zaman zaman çıkıp ‘İzmir verdiğinin karşılığını alamıyor’ gibi söylemlere giriyor. Rakamlar, hizmetler, yapılanlar ortadadır. Hükümetimizin İzmir’e yaptığı yatırımları defalarca açıklamamıza, izah etmemize rağmen ne yazık ki söylemlerine siyaset bulaştırmaktadır. Belediye başkanı önce kente baksın. Kentin altyapı sorunları var. Yağmur yağdığında her yeri sel alıyor. Bugün en büyük sorunların başında trafik çilesi var. Tramvay çalışmaları nedeniyle insanlar aylardır perişan oldu. İZBAN’daki yeni uygulanmaya başlanan trafik sistemi ve artı para uygulamasının getirdiği sorunları herkes görüyor. Bunun çözümünü ortaya koymak ve bu konuda önerilerde bulunmak yerine ne yazık ki gündem değiştirmeyi tercih ediyor. İzmir’in gündemi, beklentileri bellidir ama bu Kocaoğlu’nun sözlerini ifade ettiği, belli belirsiz zamanlarda ortaya attığı konular değildir” ifadelerini kullandı.

 
İzmirliler kuyruğa girdi: Sakız Adası'na festival akını!
 
Zırhlı araç sele kapıldı: 2 asker kayıp
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
19 Şubat 2018 Pazartesi 08:50

İzbandan bahseden yok. Şehir içindeki milletin hesabından 13.86 bulundurma zorunluluğu getirdiniz. İstifa edin gidin.

Yorumu oyla      15      6  
Siz Geenl Bşk. yardımcısısınız 18 Şubat 2018 Pazar 22:43

Ben İzmir'li olarak soruyorum: 1- Özel İdare Malları Belediyeden kaçırılıken ne yaptınız. 2-Söz verilen Otogar Metrosu için yıllardır ne yaptınız? 3-Narlıdere ve Buca Metroları için ne yaptınız? Metro kredisine niye taş koyuldu.4-İptal edilen Buca Banliyö Hattı Tramvay için verilmeyince ne yaptınız? 5-İBB yeni gemiler için korunak yapmak üzere yer istiyor. Siz bu konuda ne yaptınız?

Yorumu oyla      13      6  
Bırakın belediyeyi 18 Şubat 2018 Pazar 18:59

Genel başkan yardımcısısınız; seçmende çok büyük değişiklik var tek sebebi geçim sıkıntısı.Yazılanları dikkate almanızı isterim zira dost acı söyler kapıkulları gerçeği saklar.İzmir milletvekilleri siz,Sayın Kaya ve Sürekli görünüyorsunuz sizlerinde tek hedefi belediye.Diğer milletvekillerini Sayın Cumhurbaşkanımız veya Başbakanımız İzmir‘e gelince protokolde boy gösteriyorlar sonra İzmir‘de yoklar.İnsanlar Bayraklı ve Karabağlad ilçe sınırlarını kabul etmiyordu şimdi nasıl anlatılacak.İzmir‘e metro konusunda sözde değil özde destek verin.Çevrenizde İzmir için sizi yanıltanlar olabilir.İzmir Akdeniz‘li olmanın yanısıra Efe‘lik damarlarında olduğu için sesi gür çıkıyor duyulmaması imkansız.

Yorumu oyla      16      6  
Toplu ulaşım 18 Şubat 2018 Pazar 18:37

İzmir toplu ulaşımda ülkede açık ara önde.Daha güzeli elbette olur ama şimdi olan bu.Niye birileri İzmir toplu ulaşımını deşiyor.Önce İzdeniz grevi gayet mantıksızdı sendikacılar bile oyuna geldiğini kabul etti.Geriye iki varsayım kalıyor; diğer şehirlerde ki insanlar şehirlerinde pahalı olan ulaşım için İzmir‘i örnek gösteriyor.İkinci şık; rant olan özel halk otobüsü için birilerine İzmir için söz verildi ama Kocaoğlu yanaşmıyor.Sonuçta diğer şehirlere hafif raylı ve metro yatırımları için hazineden yapılan yardım İzmir‘e yapılmıyor.

Yorumu oyla      18      7  
Vatandaş Rıza 18 Şubat 2018 Pazar 18:31

Şu tramvaya yapılan yatırım boşa gitmez inşl 10 yıl sürmez iptal edilip sökülecek göreceksiniz Bostanlıdan Karşıyakaya 30-40 dakikada gelen ulaşıma emeklilerden başka kim binecek.

Yorumu oyla      14      11  
Yaşamak için 18 Şubat 2018 Pazar 18:26

Ya genel merkeze anlatılmıyor yada anlatılsa da dinlenmiyor.Ülke bütünlüğü ve terör gündemde olunca toplumun tamamı kenetleniyor burada sorun yok.Ama yaşamak için para gerekli.Yetişemiyoruz hayat şartları belimizi büktü, tedbir alınmıyor.15 yıldır kayıtsız şartsız Ak Parti‘ye destek verenler, siyaset sayesinde zenginleşmeyenler, kimse ile dirsek teması olmayanlar ekonomi nedeniyle artık soru soruyor, konuşuyor, eleştiriyor.İyi parti gündem oluşturuyordu, özden gelinen Saadet Partisid e son günlerde gündeme girmeye başladı.

Yorumu oyla      15      5  
Aynı hikaye 18 Şubat 2018 Pazar 18:13

Sayın Dağ hep aynı hikaye, konuşma başlıyor bitiyor Kocaoğlu siz il başkanı değilsiniz.Hayat pahalılığı canımıza okudu.İzmir için ne yaptınız onu anlatın.İl başkanı demişken İzmir‘de il başkanı sorunumuz yok illa ki Sayın Delican görevden alınacaksa eskilerden kimse istenmiyor yeni biri olsun denildi.O zaman İzmir il kongresinde müdahale edilmesin tek liste olmasın isteyen seçimde aday olsun.

Yorumu oyla      15      6  
şehirli 18 Şubat 2018 Pazar 17:12

seydiköylü köyde yasaya yasaya sehirden bi habersin. senin gibiler oldukca ulasım 10 tl yı görür. İzban istasyonları gitte kavgaları izle. Halk isyan ediyor. sen de azizi koru.

Yorumu oyla      15      15  
Seydiköylü 18 Şubat 2018 Pazar 14:35

Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımlar altında eziliyorlar, çıkış noktaları yok, işleri güçleri eleştirmek, takdir etmek yok, İzmir’li sevmez bu hareketleri, Allah Aziz başkanımıza zeval vermesin, hükümetin yapması gereken işleri bile Aziz Başkan yapıyor !

Yorumu oyla      22      10  
Vatandas 18 Şubat 2018 Pazar 14:03

Sayin Dag , siyasi takintiyi birakin Aziz beyin yaptiklarina bir bakin isterseniz. Adam Belediyenin kendi butcesi ile harikalar yaratiyor...devasa projeleri Belediye kendisi yapiyor Merkezi hukumete yaptirmiyor...

Yorumu oyla      21      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sındır'dan Bornova çıkarması!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova Çamdibi’nde esnafla ...
CHP'den 'beyin göçü' için meclis araştırması talebi
CHP, temelinde gelecek ve güvenlik kaygısı yatan beyin göçünün tüm nedenlerinin ...
AK Parti İzmir’in yeni patronu Şengül hızlı başladı: Kongreler süreci için düğmeye bastı!
İl Başkanlığı görevini Bülent Delican’dan devralan Aydın Şengül, çalışmalarına ...
 
AB'den Türkiye'ye vize için tek şart
AB dışişleri bakanları Sofya'da düzenlenen Avrupa Birliği (AB) Gayrıresmi ...
Hollanda Maslahatgüzarı, Bakanlığa çağrıldı!
Hollanda parlamentosunun, 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanımaya hazırlandığı ...
Erdoğan: Her geçen gün zafere yaklaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da yaptığı konuşmada ...
 
Foça'da AK Parti’ye yeni katılımlar
Foça'da ticaret ve tarımla uğraşan kişiler toplu şekilde Foça Ak Partiye katıldı.
İYİ Parti Lideri Akşener: İzmir bize iyi geliyor, biz İzmir'e iyi geliyoruz, mutluyum!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmir il binası açılışıyla başladığı ...
Delican'dan o iddialara yanıt: Aklı evvel bir AK Parti düşmanıdır!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğunu Aydın Şengül’e devreden Bülent ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva