HABERLER>POLİTİKA
16 Şubat 2018 Cuma - 19:32

Delican'dan o iddialara yanıt: Aklı evvel bir AK Parti düşmanıdır!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğunu Aydın Şengül’e devreden Bülent Delican, kendisine yönelik iddialara yazılı açıklama ile yanıt verdi.

Delican dan o iddialara yanıt: Aklı evvel bir AK Parti düşmanıdır!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini bugün törenle Aydın Şengül’e devreden Bülent Delican, bazı yayın organlarında çıkan kendisine yönelik iddialara ilişkin açıklamada bulundu.

İddiaları reddeden Delican, yazılı açıklamasında şunlara yer verdi:

İl Başkanlığı görevim süresince de kasti, asılsız haber ve değerlendirmeleri ile beni hedef almayı planlamış görünse de partimizin İzmir'deki itibarını zedeleyen bir internet gazetesi hızını alamamış görünüyor. Görevimi devrettiğim gün bir asılsız haber daha yaparak saldırısını sürdürmüş. İddiası o ki; görevimden ayrılmamak için rest çekmişim ve geri adım atmak zorunda kalmışım(!)

Biz; 'bizim davamız kişisel olamaz' dememize; hali hazırda partimiz usul ve erkanına tereddütsüz uymuş olmamıza rağmen; mecralarında fütursuzca mesnetsiz saldırılarını, iftiralarını sürdürmekte ısrarlı; hesapları her ne ise  peşini bırakmamakta kararlı görünüyorlar. Tekrar etmek istiyorum ki; hem partimde layık görüldüğüm görevler süresince ve bugün; hem de bir fani olarak alnım açıktır, gönlüm rahattır. Taş hangi elden, kimin kelamıyla gelirse gelsin; ne bana ne de partimin duruşuna ve yoluna değmesine izin vermedim, vermeyeceğim.

Haber kaynağı var mıdır bilmiyorum ancak hiç sanmıyorum. Ama olduğunu da iddia ederlerse ki açıklamalılar; o kaynak da itibara değmeyecek, aklıevvel bir AK Parti düşmanıdır! Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da adını geçirerek, hatta alet ederek; beni partimin ve davamın uzağına düşürmeye çalışan bu zatların kirli ne hesabı varsa elbette yargının karşısına çıkacaktır. Bu yalanın karşılığını bulması için hukuki süreci hızla başlatacağımın bilinmesini istiyorum. İddiaları külliyen yalandır ve unutulmamalıdır ki; ' Yalan ölümlü, doğru ebedidir'.

 
AK Partili Doğan’dan tramvay eleştirisi: Göstermelik tura çıkarıldı!
 
'Şeytan'a Samsun çelmesi!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sayın Delican 17 Şubat 2018 Cumartesi 19:08

Dürütsün,saygınsın,efendisin ama hatalısın.Ankara‘ya anlatmadın veya anlamadılar. 7 haziran listeleri açıklandıktan sonra başladı anılan site ve oradaki malum kişi sizin aleyhinizde yazmaya.Seçimlerden sonra yine aynı yerde aynı siyasetçi çıktı sizi ve il yönetimini başarısızlıkla eleştirdi.Aynı site her ay 3-4 kez haber sütununda veya malum yazarın yazılarında "Delican‘ın istifası istendi, istifa ediyor, görevden alınıyor yerine düşünülen 3-4 isim ama ilk sırada hep aynı isim yazılıyordu" inceleyin göreceksiniz.Ama siz bu tezgahı fark etmediniz yada yoğunluğunuzdan bakamadınız, sizin yerinize bakması gerekenlerde bakmadı.Örneğin sizin görevden alınacak iseniz yerinize eskilerden kimsenin istenmediği konusunda çok yazı bu sitede okudum.Üzüldüm zira Delican ismi siyaset sayesinde zenginleşmedi, siyaseti özel işine menfaat sağlamak için kullanmadı.Önümüzdeki günleri hep beraber göreceğiz.

Yorumu oyla      12      5  
2 ilçe 17 Şubat 2018 Cumartesi 18:03

Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları çizildiği günden beri kabullenmediği için Ak Partiye belediye seçimlerinde oy vermeyen büyük bir kesim var bunlara şimdi ne anlatılacak?

Yorumu oyla      12      5  
Neler oluyor 17 Şubat 2018 Cumartesi 17:38

İl kongresinde tek liste yerine isteyenin aday olmasının önünün açılmasını isteyenlerin sesleri duyuluyor.Bugüne kadar ilk keez isteniyor.Sayın Delican bunların müsebbibi siz değilsiniz.Sizin yerinize yeni biri atansaydı sanırım kabullenilirdi ama şu an ki durum farklı.İyi Parti vede özünden gelinen Saadet Partisini kimse hafife almamalı.Zira ben yaptım oldu artık rağbet görmüyor.

Yorumu oyla      12      5  
7 haziran 17 Şubat 2018 Cumartesi 00:52

Sayın Delican; görevden alınıyor, alınacak, istifası istendi, yerine gelecek muhtemel isimler (4-5 kişi) hep aynı isimler ilk sıradaki isim hep aynı isim ayda enaz 3 kez yazıldı YAZDIRANLAR ve YAZANLAR belli. 7 haziran seçimlerinden sonra basının karşısına geçip sizi eleştirenlerde belli. Bütün bunlar bilinirken sonuca ne demeli. Azim yararlıdır hırs zararlıdır.Teşekkürler Delican azimle çalıştığınız için, dürüstlüğünüz, efendiliğiniz,saygınlığınız için.

Yorumu oyla      13      5  
İzmirli 16 Şubat 2018 Cuma 20:50

Ak parti seni insan olarakta başkan olarakta çok arayacaktır sayın başkan bazılarının hesabı rakamlarla ilişkili senin oluşturduğun aurayı bir daha bulamazlar .

Yorumu oyla      12      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti, İzmir'de CHP'den oy alacak mı? Başkan Yücel'den flaş açıklama!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İYİ Parti’nin İzmir’de CHP’den oy alacağı ...
CHP'li Balbay'dan 'Fatih Projesi' çıkışı: Hurda yatırım!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Mustafa Ali ...
CHP'li Purçu'dan Roman çocuklarına şiddete tepki!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, “Çocuğa yönelik şiddet kabul edilemez. ...
 
Bakan açıkladı: İzmir'e teknoloji üssü için ayrıntılar belli oldu
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, kurulması planlanan İzmir ...
AK Parti İzmir’de devir-teslim zamanı: Şengül’ün ikinci dönemi resmen başladı!
İzmir İl Başkanı olarak atanan Şengül, “Artık bize uyumak yok. Enerjimizi ...
AK Partili Sürekli, SonSöz TV’ye konuk oldu: Kocaoğlu adaylığını Selçuk’ta ilan etti!
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, SonSöz Tv’de İzmir Büyükşehir ...
 
Nihal AŞKIN yazdı... Meral Akşener, İzmir teşkilatına neden kızdı?
Nihal AŞKIN yazdı... Meral Akşener, İzmir teşkilatına neden kızdı?
PM Üyesi Aksünger’den flaş açıklamalar: İzmir, baronlar kaynaklı kaybetti!
Kurultayda liste delerek PM’ye seçilen Aksünger, “İzmir PM seçimlerinde ...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu taburcu oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hastaneye yatarak idrar yollarıyla ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva