YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
19 Şubat 2018 Pazartesi 08:50

İzbandan bahseden yok. Şehir içindeki milletin hesabından 13.86 bulundurma zorunluluğu getirdiniz. İstifa edin gidin.

Yorumu oyla      15      6  
Siz Geenl Bşk. yardımcısısınız 18 Şubat 2018 Pazar 22:43

Ben İzmir'li olarak soruyorum: 1- Özel İdare Malları Belediyeden kaçırılıken ne yaptınız. 2-Söz verilen Otogar Metrosu için yıllardır ne yaptınız? 3-Narlıdere ve Buca Metroları için ne yaptınız? Metro kredisine niye taş koyuldu.4-İptal edilen Buca Banliyö Hattı Tramvay için verilmeyince ne yaptınız? 5-İBB yeni gemiler için korunak yapmak üzere yer istiyor. Siz bu konuda ne yaptınız?

Yorumu oyla      13      6  
Bırakın belediyeyi 18 Şubat 2018 Pazar 18:59

Genel başkan yardımcısısınız; seçmende çok büyük değişiklik var tek sebebi geçim sıkıntısı.Yazılanları dikkate almanızı isterim zira dost acı söyler kapıkulları gerçeği saklar.İzmir milletvekilleri siz,Sayın Kaya ve Sürekli görünüyorsunuz sizlerinde tek hedefi belediye.Diğer milletvekillerini Sayın Cumhurbaşkanımız veya Başbakanımız İzmir‘e gelince protokolde boy gösteriyorlar sonra İzmir‘de yoklar.İnsanlar Bayraklı ve Karabağlad ilçe sınırlarını kabul etmiyordu şimdi nasıl anlatılacak.İzmir‘e metro konusunda sözde değil özde destek verin.Çevrenizde İzmir için sizi yanıltanlar olabilir.İzmir Akdeniz‘li olmanın yanısıra Efe‘lik damarlarında olduğu için sesi gür çıkıyor duyulmaması imkansız.

Yorumu oyla      16      6  
Toplu ulaşım 18 Şubat 2018 Pazar 18:37

İzmir toplu ulaşımda ülkede açık ara önde.Daha güzeli elbette olur ama şimdi olan bu.Niye birileri İzmir toplu ulaşımını deşiyor.Önce İzdeniz grevi gayet mantıksızdı sendikacılar bile oyuna geldiğini kabul etti.Geriye iki varsayım kalıyor; diğer şehirlerde ki insanlar şehirlerinde pahalı olan ulaşım için İzmir‘i örnek gösteriyor.İkinci şık; rant olan özel halk otobüsü için birilerine İzmir için söz verildi ama Kocaoğlu yanaşmıyor.Sonuçta diğer şehirlere hafif raylı ve metro yatırımları için hazineden yapılan yardım İzmir‘e yapılmıyor.

Yorumu oyla      18      7  
Vatandaş Rıza 18 Şubat 2018 Pazar 18:31

Şu tramvaya yapılan yatırım boşa gitmez inşl 10 yıl sürmez iptal edilip sökülecek göreceksiniz Bostanlıdan Karşıyakaya 30-40 dakikada gelen ulaşıma emeklilerden başka kim binecek.

Yorumu oyla      14      11  
Yaşamak için 18 Şubat 2018 Pazar 18:26

Ya genel merkeze anlatılmıyor yada anlatılsa da dinlenmiyor.Ülke bütünlüğü ve terör gündemde olunca toplumun tamamı kenetleniyor burada sorun yok.Ama yaşamak için para gerekli.Yetişemiyoruz hayat şartları belimizi büktü, tedbir alınmıyor.15 yıldır kayıtsız şartsız Ak Parti‘ye destek verenler, siyaset sayesinde zenginleşmeyenler, kimse ile dirsek teması olmayanlar ekonomi nedeniyle artık soru soruyor, konuşuyor, eleştiriyor.İyi parti gündem oluşturuyordu, özden gelinen Saadet Partisid e son günlerde gündeme girmeye başladı.

Yorumu oyla      15      5  
Aynı hikaye 18 Şubat 2018 Pazar 18:13

Sayın Dağ hep aynı hikaye, konuşma başlıyor bitiyor Kocaoğlu siz il başkanı değilsiniz.Hayat pahalılığı canımıza okudu.İzmir için ne yaptınız onu anlatın.İl başkanı demişken İzmir‘de il başkanı sorunumuz yok illa ki Sayın Delican görevden alınacaksa eskilerden kimse istenmiyor yeni biri olsun denildi.O zaman İzmir il kongresinde müdahale edilmesin tek liste olmasın isteyen seçimde aday olsun.

Yorumu oyla      15      6  
şehirli 18 Şubat 2018 Pazar 17:12

seydiköylü köyde yasaya yasaya sehirden bi habersin. senin gibiler oldukca ulasım 10 tl yı görür. İzban istasyonları gitte kavgaları izle. Halk isyan ediyor. sen de azizi koru.

Yorumu oyla      15      15  
Seydiköylü 18 Şubat 2018 Pazar 14:35

Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımlar altında eziliyorlar, çıkış noktaları yok, işleri güçleri eleştirmek, takdir etmek yok, İzmir’li sevmez bu hareketleri, Allah Aziz başkanımıza zeval vermesin, hükümetin yapması gereken işleri bile Aziz Başkan yapıyor !

Yorumu oyla      22      10  
Vatandas 18 Şubat 2018 Pazar 14:03

Sayin Dag , siyasi takintiyi birakin Aziz beyin yaptiklarina bir bakin isterseniz. Adam Belediyenin kendi butcesi ile harikalar yaratiyor...devasa projeleri Belediye kendisi yapiyor Merkezi hukumete yaptirmiyor...

Yorumu oyla      21      10  
muhalif 18 Şubat 2018 Pazar 13:27

boş laflar bunlar......

Yorumu oyla      23      7  
filler tepişir çimenler ezilir 18 Şubat 2018 Pazar 13:23

Hep siyaset boş işler rant işleri vatandası düşünen yok. Buca ve Karabağlar trafiği felç. Hele Şirinyer Tınaztepe arası her gün çekilen eziyet. Akçay caddesi(Karabağlar) hakeza öyle. Ödeneğimiz yok deyipçeşitli ulaşım imkanlarının olduğu merkezde yapılan Tramvay bu güzergahlarda yapılsaydı fena mı olurdu? Neden bir yol kazılırken o güzergahtan geçmesi gereken kanal kablo boru vb birlikte yapılmıyor da her seferinde yap-boz o kadar kaynak heba ediliyor. Medeni kent diyoruz İzmirimize ama mimarlar şehir plancılarının dava açmaktan başka işi yok %65 ruhsatsız yapılaşması olan bir kentiz ama çok uygar ve medeniyiz. Sorulacak çok soru ve tespit var İzmir ile ilgili ancak şu siyasi ve ideolojik saplantılarımızı ve önyargılarımızı bir kenara bırakabilsek....

Yorumu oyla      14      14  
realist 18 Şubat 2018 Pazar 12:41

adam haklı agabey, aziz devamlı siyaset yapıyor. calısma diye bisey yok. siyaseti seviyorsa milletvekili olsun.

Yorumu oyla      15      15