HABERLER>POLİTİKA
27 Aralık 2018 Perşembe - 11:11

AK Parti İzmir'den yerel yönetime hizmet eleştirisi: Ayrımcılığı kaldıracağız!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret etmek için gittiği Buca’da, önemli mesajlar verdi. İlçe merkezinde bulunan Buca Cezaevi’ni kaldıracaklarını söyleyen Başkan Şengül, mevcut yerde yeşil alan, park, eğlence ve aktivite merkezi oluşturacaklarını müjdeledi. Buca’nın bugüne kadar hak ettiği hizmeti almadığını ve dışarıda bırakıldığını vurgulayan Şengül, “Sürekli başkasını suçlayan, vatandaş arasında ayrım yapan belediye başkanlarından Buca da İzmir de yoruldu. Bunlar, Alsancak ile Buca’yı, Karşıyaka’nın sahiliyle arka mahalleyi ayırıyor" dedi.

AK Parti İzmir den yerel yönetime hizmet eleştirisi: Ayrımcılığı kaldıracağız!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci ile birlikte Buca’daki partililerle bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, teşkilatın istek ve kararlılığından da büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Buca’nın sorunlarının çözümü için de uzun süredir çalışma yaptıklarını dile getiren Şengül, hayata geçirecekleri projeler ile ilçeye farklı bir soluk getireceklerini belirtti.

GELİŞMİŞLİK VE ŞEHİRCİLİK SIKINTISI VAR
Başkan Şengül, “İzmir, Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri. Ama gelişmişlik ve şehircilik açısından inanılmaz sıkıntıları var. Bu problemlerin en çok yaşandığı ilçelerden biri de Buca. Artık buna ‘dur’ deme zamanı geldi. Buca, hak ettiği hizmeti bir türlü alamadı. Çünkü İzmir’de vatandaş arasında hizmet ayrımı yapılıyor. Alsancak ile Buca’yı, Karşıyaka’nın sahiliyle arka mahalleyi ayırıyorlar. Bunların kafasında ayrımcılık var. 31 Mart’ta artık bu ayrımcılığı ortadan kaldıracağız. AK Parti olarak, sadece belli bölgelere değil, herkese hizmet edeceğiz. İlçemizdeki spor alanlarının, gençlik merkezlerinin sayısını arttıracağız. İnsanlara dokunan projeler yapacağız. Buca’nın inanılmaz trafik sorunu var ama bunu da çözeceğiz” dedi.

ARTIK ZAMANI GELDİ
Başkan Şengül, şöyle devam etti: “Yıllardır şehrin merkezinde olan Buca Cezaevi’ni kaldırmanın zamanı geldi. Buraya parklar, eğlence merkezleri yapacağız. Burada, geniş yeşil alanlar oluşturacağız. Her yaştan vatandaşımız buraya gelerek, gönlünce vakit geçirecek. Bu sayede ilçeye de farklı bir soluk getirmiş olacağız. Buca’da yeteri kadar sosyal alan yok. Bunun eksikliği çok net hissediliyor. Bu duruma kayıtsız kalmayacağız.”

 
İzmir'de yılbaşı öncesi 3 örgüte birden operasyon!
 
CHP’li Aday Adayı Doğan: Millet İttifakı milletin refahı olacak
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kanal İstanbul 27 Aralık 2018 Perşembe 19:00

Kanal İstanbul için Ak Parti tabanı dahil referandum istiyor, kurusoğanın bile 5 tl nin üzerinde olduğu ülkede milletin mutfağında yangın var. Külliye bütçesi %233 artıyor, vıp jumbo jet alınıyor, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor birde kanal İstanbul. Allahın bize bahşettiği boğaz varken milleti kanal İstanbul yapıp döviz borcuna sokmayın. Kanal İstanbul yapmak isteyenler referandum yapsın ve sonucuna razı olsun madem vergiyi millet veriyor. Kanal İstanbul'a en büyük tepki Ak Parti tabanından isteyen referanduma götürsün

Yorumu oyla      14      5  
Mister No 27 Aralık 2018 Perşembe 17:50

Helal Sayin Sengül batmaya devam. Kiraz kimde ? AKP de. Ödemis kimde ? AKP de . Iki gündür Kocaoglu nerede ? Ödemisli, Kirazli üreticinin yaninda. Peki ayrimcilik nasil oluyor ? Rant yok diyemi ayrimci acaba ? Devam edin böyle. Kendinize güldürüyorsunuz haberiniz yok.

Yorumu oyla      14      5  
Gürkan 27 Aralık 2018 Perşembe 16:47

AKP 16 yıldır Buca'ya metro yaptı da yapmayın diyen mi oldu ? Bakanlık sizin elinizde değil mi? Diğer şehirlere metro yap, bize gelince oy yoksa metro da yok de. Cezaevini kaldırdınız da itiraz eden mi oldu? Ayrıca cezaevini kaldırmanın belediye ile ne ilgisi var? Buca Belediyesi cezaevinin yolu kapatan lojmanları için ne teklif etti, kabul niye edilmedi? Şu sahile yatırım var, diğer yerlere yok diyenleri de anlamak zor. İZBAN sahilden mi geçiyor ? Buca-otogar arası yapılan dev bulvar sahile mi yapılıyor ? Karabağlar'da yapılan bulvar sahilden mi geçiyor ? Onay için Ankara'ya 1,5 yıl önce gönderilen Buca metro hattı sahilden mi geçiyor? Sahilde düzenleme yapılır, vay efendim niye yapılıyor. Buca'da, Bornova'da, Çiğli'de de parklar yapıldı. Yapılmadı mı ? Altgeçitler yapılmadı? Şehircilik sorunu varmış. Olmayan şehir mi var ? İstanbul'a ihanet ettik diyen ben miyim ?

Yorumu oyla      17      5  
Oğuz Kaan 27 Aralık 2018 Perşembe 16:42

Aydın bu gidişle beni CHP militanı yapacak. Bu kadar gerçek dışı söylemlerin İzmir siyasetinde yeri yok.

Yorumu oyla      14      6  
plancı 27 Aralık 2018 Perşembe 16:12

İzmir'de kamu arazilerinin planını yıllardır yapan kim? Örnek Çandarlı limanı arazisi. Milleti salak yerine koymayın. Artık 16 yıldır dava diye destek verenleri de patlattınız.

Yorumu oyla      17      5  
hangi şehircilik 27 Aralık 2018 Perşembe 16:03

Sayın Şengül yapma Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını çizdin mesleğinde 'ŞEHİR PLANCISI' hal bu iki ilçenin sınırları insanların ve planlama kurallarına göre değişmedi. Bu iki ilçede Ak Parti ilçe sınırları yüzünden oy alamıyor. Şakamısınız?

Yorumu oyla      16      6  
ayrımcılık 27 Aralık 2018 Perşembe 15:59

Ak Partili büyükşehirlere hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazine yardım yapıyor İzmir'e 1 tl bile vermiyor bu ayrımcılık değil mi? Hani bir söz vardır 'KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ' ne olur doğruları söyleyin artık Ak Parti seçmeni bile sizi eleştiriyor İl Başkanı ve milletvekillerini

Yorumu oyla      18      6  
GAZİEMİR ÇARŞI 27 Aralık 2018 Perşembe 14:34

Bende inandım...........!!!!!!!!!!!!!hahahaha

Yorumu oyla      14      6  
TC misafir 27 Aralık 2018 Perşembe 13:21

Aydın Şengül, madem Bucayı çok düşünüyorsunuz şu metro projesini onaylayın iki dudak bir dilden ibaretsin be kardeşim. Buca Cezaevini yıllardır kaldırmayı planlıyorlar zaten, ama cezaevleri dolu olduğu için kaynaklardaki cezaevinin yetersiz kaldığını sizin bakanlığınız söyledi.Allah korusun bucayı alırsanız ne yapacağınız zaten belli. Cezaevi avm olur ilk iş, sonrasında ise daha önce gözünüzü diktiğiniz Seyfi Demirsoy Hastanesinin arkasında yer alan pazaryerini birilerine peşkeş çekersiniz aynen daha önce fetöye De Jongh köşkünü peşkeş çektiğiniz gibi.

Yorumu oyla      17      6  
Atilla Kamar 27 Aralık 2018 Perşembe 12:16

Cemil Şeboy AKP de değilmiydi. İnkar mı ediyorlar.

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu: İzmir’le ilgili alınmış bir karar yok!
İzmir’de CHP’nin Büyükşehir adayı belli olmamasına rağmen Millet İttifakı ...
Akşener: AK Parti seçmeni bu kez kulak çekecek!
İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçimlerle ilgili ‘umutsuzluğu’ ...
Bahçeli anlatmıştı: Akar'ın odasında görüntülendi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" ...
 
CHP Büyükşehir aday adayı Yüksel: İzmir’deki heyecandan mutluluk duyuyoruz
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Alaattin Yüksel, Cumhuriyet ...
Mehmet KARABEL yazdı... ‘1 Nisan’da meydanlardayım!’
Mehmet KARABEL yazdı... ‘1 Nisan’da meydanlardayım!’
AK Parti-MHP ittifakında sürpriz karar: 'Çemberli Efe' feda mı edildi?
İttifak kararının ardından İzmir’de görüşmelerini yoğunlaştıran AK Parti ...
 
CHP'li Özgür Özel'den Hulusi Akar açıklaması
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Bence Devlet Bahçeli, Hulusi Akar'ı ...
'Ahtopot, komutanlığa yapılan saldırıyı engelledi'
Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ...
Etiyopya asıllı öğretmenden, MHP'ye üyelik başvurusu
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, özel okulda İngilizce öğretmenliği yapan ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva