YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
kanal İstanbul 27 Aralık 2018 Perşembe 19:00

Kanal İstanbul için Ak Parti tabanı dahil referandum istiyor, kurusoğanın bile 5 tl nin üzerinde olduğu ülkede milletin mutfağında yangın var. Külliye bütçesi %233 artıyor, vıp jumbo jet alınıyor, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor birde kanal İstanbul. Allahın bize bahşettiği boğaz varken milleti kanal İstanbul yapıp döviz borcuna sokmayın. Kanal İstanbul yapmak isteyenler referandum yapsın ve sonucuna razı olsun madem vergiyi millet veriyor. Kanal İstanbul'a en büyük tepki Ak Parti tabanından isteyen referanduma götürsün

Yorumu oyla      14      5  
Mister No 27 Aralık 2018 Perşembe 17:50

Helal Sayin Sengül batmaya devam. Kiraz kimde ? AKP de. Ödemis kimde ? AKP de . Iki gündür Kocaoglu nerede ? Ödemisli, Kirazli üreticinin yaninda. Peki ayrimcilik nasil oluyor ? Rant yok diyemi ayrimci acaba ? Devam edin böyle. Kendinize güldürüyorsunuz haberiniz yok.

Yorumu oyla      14      5  
Gürkan 27 Aralık 2018 Perşembe 16:47

AKP 16 yıldır Buca'ya metro yaptı da yapmayın diyen mi oldu ? Bakanlık sizin elinizde değil mi? Diğer şehirlere metro yap, bize gelince oy yoksa metro da yok de. Cezaevini kaldırdınız da itiraz eden mi oldu? Ayrıca cezaevini kaldırmanın belediye ile ne ilgisi var? Buca Belediyesi cezaevinin yolu kapatan lojmanları için ne teklif etti, kabul niye edilmedi? Şu sahile yatırım var, diğer yerlere yok diyenleri de anlamak zor. İZBAN sahilden mi geçiyor ? Buca-otogar arası yapılan dev bulvar sahile mi yapılıyor ? Karabağlar'da yapılan bulvar sahilden mi geçiyor ? Onay için Ankara'ya 1,5 yıl önce gönderilen Buca metro hattı sahilden mi geçiyor? Sahilde düzenleme yapılır, vay efendim niye yapılıyor. Buca'da, Bornova'da, Çiğli'de de parklar yapıldı. Yapılmadı mı ? Altgeçitler yapılmadı? Şehircilik sorunu varmış. Olmayan şehir mi var ? İstanbul'a ihanet ettik diyen ben miyim ?

Yorumu oyla      17      5  
Oğuz Kaan 27 Aralık 2018 Perşembe 16:42

Aydın bu gidişle beni CHP militanı yapacak. Bu kadar gerçek dışı söylemlerin İzmir siyasetinde yeri yok.

Yorumu oyla      14      6  
plancı 27 Aralık 2018 Perşembe 16:12

İzmir'de kamu arazilerinin planını yıllardır yapan kim? Örnek Çandarlı limanı arazisi. Milleti salak yerine koymayın. Artık 16 yıldır dava diye destek verenleri de patlattınız.

Yorumu oyla      17      5  
hangi şehircilik 27 Aralık 2018 Perşembe 16:03

Sayın Şengül yapma Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını çizdin mesleğinde 'ŞEHİR PLANCISI' hal bu iki ilçenin sınırları insanların ve planlama kurallarına göre değişmedi. Bu iki ilçede Ak Parti ilçe sınırları yüzünden oy alamıyor. Şakamısınız?

Yorumu oyla      16      6  
ayrımcılık 27 Aralık 2018 Perşembe 15:59

Ak Partili büyükşehirlere hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazine yardım yapıyor İzmir'e 1 tl bile vermiyor bu ayrımcılık değil mi? Hani bir söz vardır 'KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ' ne olur doğruları söyleyin artık Ak Parti seçmeni bile sizi eleştiriyor İl Başkanı ve milletvekillerini

Yorumu oyla      18      6  
GAZİEMİR ÇARŞI 27 Aralık 2018 Perşembe 14:34

Bende inandım...........!!!!!!!!!!!!!hahahaha

Yorumu oyla      14      6  
TC misafir 27 Aralık 2018 Perşembe 13:21

Aydın Şengül, madem Bucayı çok düşünüyorsunuz şu metro projesini onaylayın iki dudak bir dilden ibaretsin be kardeşim. Buca Cezaevini yıllardır kaldırmayı planlıyorlar zaten, ama cezaevleri dolu olduğu için kaynaklardaki cezaevinin yetersiz kaldığını sizin bakanlığınız söyledi.Allah korusun bucayı alırsanız ne yapacağınız zaten belli. Cezaevi avm olur ilk iş, sonrasında ise daha önce gözünüzü diktiğiniz Seyfi Demirsoy Hastanesinin arkasında yer alan pazaryerini birilerine peşkeş çekersiniz aynen daha önce fetöye De Jongh köşkünü peşkeş çektiğiniz gibi.

Yorumu oyla      17      6  
Atilla Kamar 27 Aralık 2018 Perşembe 12:16

Cemil Şeboy AKP de değilmiydi. İnkar mı ediyorlar.

Yorumu oyla      16      6  
İzmirli 27 Aralık 2018 Perşembe 12:02

Almayalım kalsın.

Yorumu oyla      15      6  
ferdi 27 Aralık 2018 Perşembe 11:42

Gerçekten İzmirde hizmet sadece sahil şeridine yapılıyor. Arkalara girdikçe her yer çarpık yapılaşma, gecekondular, dar yollar.

Yorumu oyla      9      13  
Merkez 27 Aralık 2018 Perşembe 11:42

Aynen katılıyorum Karşıyaka sahile veya Mavişehir e git birde gel cumhuriyet mahallesine aradaki fark geceyle gündüz gibi.

Yorumu oyla      9      11  
ayrımcılık? 27 Aralık 2018 Perşembe 11:36

İzmire yaptığınız ayrımcılığı mı konuşalım? Hani şu 1 mt bile yapmadığınız metroyu? Kendi barınağına bağlatmadığınız gemileri? Getiremediğiniz su için yıllardır DSİye ödenen paraları? Şehircilik bakanınızın (Özhaseki)kaprisi ve kini yüzünden her yıl fazladan ödenecek üçbuçuk milyon avro faizi? Metro şantiye sahası için aldığınız kirayı? En iyisi tabii vatandaşın mezarı için belediyeden aldığınız paralar? Sayenizde 2 katlı mezarlara geçtik, mezardan bile rant sağladınız ya, valla helal olsun! Ayrımcılığı konuşalım tabii, önce bunların cevabını bir verin, sonra konuşuruz diğerlerini! Utanmanız da yok değil mi, Bucanın metro iznini bekletip dururken ayrımcılıktan söz etmeye utanır insan! Yüzün bile kızarmıyor ya da aslında sen CHP için çalışıyorsun! Çünkü bütün bu yaptıklarınız sağduyulu akplileri bile çıldırtıyor artık!

Yorumu oyla      19      5  
komedi 27 Aralık 2018 Perşembe 11:26

Adama sormazlar mı buca metrosunu kim bekletiyor diye? Salak mı Bucalılar? Eh, var biraz aralarında galiba :) Nasıl bir duygu Şengül, kendi yerine atananın elinden tutup çocuk gibi gezdirmek?

Yorumu oyla      16      5