Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe coşkusu!
22 Ocak 2024 Pazartesi

Ligin ikinci devresine müthiş bir Sakaryaspor deplasman galibiyeti ile başlayan Göztepemiz son haftaların formda ekibi Ümraniyespor’u da rahat aşarak 2’de 2 yaptı. En yakın rakibi Kocaelispor ile arasındaki puan farkını tekrar 2‘ye yükselten sarı-kırmızılılar yine haftayı mağlubiyetle kapatan lider Eyüpspor’a biraz daha yaklaşmış oldu. 

Sakatlık ve hastalıklardan dolayı tam 7 futbolcusundan yoksun olmasına rağmen bahane aramayan Göz-Göz maça adeta fırtına gibi başladı. Stoilov’un en önemli dokunuşlarının başında gelen rakibe karşı ön alanda pres yapıp oyun kurmasını engelleme girişimi fazlasıyla karşılığını buldu. Helinton’un erken golü ve klas vuruşu güzel bir gecenin habercisi niteliğindeydi. Hız kesmeyen ve orta sahayı tamamen eline geçiren Göztepe  Ahmet Ildız’ın muhteşem asistini ustaca filelere yollayan Pascal'la rahatladı. Yalçın ile goller kaçıran takımımız ilk 45 dakika futboluyla taraftarının büyük beğenisini kazandı. 

İkinci yarıda daha durgun bir görüntü sergileyen, risk almayan ve Ümraniyespor’un üstümüze gelmesine imkan tanıyan oyuncularımız sabırla kontra atağa çıkmayı beklediler. İlk buldukları fırsatı da Doğan Erdoğan’la değerlendirip fişi erken çektiler. Defansımızın arkasına iyi sarkan kiralık oyuncumuz Uğur Kaan topu ağlarımıza yollasa da eleştirmekten dilimizde tüy bırakmayan Kubilay Kanatsızkuş, Traore’nin asistiyle hayatta olduğunun sinyallerini verdi. 

3 puanın keyfini yaşamak hepimizin hakkı olsa da Göztepe’de aksayan noktalar için mutlak 2-3 transferin şart olduğunu söylemek sanırım en doğru tespit olacaktır. Öncelikle güçlü, süratli ve bitirici bir golcü alınması olmazsa olmazımızdır. Tijaniç’in süpriz ayrılışı ve sol kanatta da İsmail’in oyun dinamiğinin biraz gerisinde kalması gözlerden kaçmamaktadır. Lütfen ve rica ediyoruz ki TFF 1.Lig’in üzerinde kaliteli ayakların tercih edilmesi şampiyonluğa giden yolda Göztepemize ciddi avantaj sağlayacaktır. Bu hafta inşallah klübümüzden memnun edici transfer haberlerini dört gözle bekliyoruz. 

Alay karşılaşması öncesi Çorum’dan da güzel bir sonuçla dönebilmek öncelikli hedefimizdir. Stanimir Stoilov Hoca’ya güvenimiz tamdır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Göz Gözlü 23 Ocak 2024 Salı 19:05

Hızlı hareketli vurucu santrfor şart

Yorumu oyla      2      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva