Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe affetmez!
3 Mart 2024 Pazar

Göztepemiz emin adımlarla Süper Lig’e doğru tam gaz yol almayı sürdürüyor. Bodrumspor’un kaybettiği, Kocaelispor’un da berabere kaldığı haftayı 2-0 lık Boluspor zaferiyle taçlandıran sarı kırmızılılar kendisine inananları mahçup etmedi.

Billal'in karşılaşma öncesi beklenmedik sakatlığıyla kısa süreli şok yaşayan Göz-Göz’de forma şansını yakalayan Mamah sahada kaldığı 67 dakika boyunca beklediğimiz performanstan bir hayli uzaktı. Öncelikle gol yememe stratejisi üzerine maç planını belirleyen Boluspor’a karşı sürekli pres uygulayan, oyun kurmasını engelleyen ve rakibi ısrarla uzun topa zorlayan Göztepe bunda oldukça başarılı oldu. Ahmet Ildız, Yalçın, Romulo ve Taha ile girdiği pozisyonlarda bir türlü istediği gole kavuşamayan takımımız uzatma dakikalarında VAR’ın devreye girmesi sonucu penaltı kazandı. Helinton’un kafasında defansın koluyla müdahalesi Arda Kardeşlerin gözünden kaçmadı ve Romulo’nun golü soyunma odasına büyük bir moralle girmemizi sağladı. 
İkinci yarının hemen başında yine golcümüz Romulo sahne aldı ve hepimizi rahatlatan gole imzasını atarak fırsatçılığını konuşturdu. Stanimir Stoilov’un Boluspor’u ne kadar iyi analiz edip adeta nefes dahi aldırmadığı mücadelenin tartışmasız yıldızı Ahmet İldiz’di. Aldığı sorumluluk yanında ara pasları ve oyun zekası üst seviyedeydi. Her hafta üstüne koyarak formunu geliştiren ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Denis yine alkışı haketti. Helinton defansif hattın yıkılmaz duvarı olması yanında atak başlangıçlarındaki isabetli pas yüzdesiyle kalitesini ortaya koydu. Hemen parantez açmamız gerekirse İsmail Köybaşı ve Ogün’ün günü kurtaran performansları bu maç için kafi olsa da vitesi biraz daha yükseltmelerini bekliyoruz. Emeğini kritik 3 puana adayan tüm futbolcu kardeşlerimizi ve teknik ekibimizi gönülden kutluyorum. 

En yakın rakibiyle olan puan farkını 7 ye çıkartan Göztepemiz Şanlıurfa deplasmanı öncesinde kesinlikle ciddiyeti elden bırakmayacaktır. Kocaelispor maçına kadar kayıpsız ilerlemek psikolojik üstünlük açısından olmazsa olmazımızdır. 

“ HER ZAMAN VARDIK HEP YANINDAYDIK EN KÖTÜ GÜNÜNDE SANA İNANDIK “

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alen doğu gencer 6 Mart 2024 Çarşamba 17:29

sevgili yarenler kardeşim. fanatiklik gözünü kör etmiş ama bari furbol bilgin olsun . o pozisyonda bolu lu futbolcu kolları açık ve önde bir şekilde topa zıplıyor. göztepeli futbolcu topa kafa ile vurduğunda rakip takımın koluna çarpıyor ve kaleye giden topun yönü değişiyor. eğer ceza sahası içinde elle müdahalede kaleye giden topun yönü değişiyor ise %100 penaltıdır kapiş ? birde ne TFF ziyarreti yahu? 5 milyonluk şehrin %70i muhalif . gürsel aksel bile yapılırken rönesans iflasa sürükleniyor diye stadın bir kısmını yönetim cebinden verdi. 5 milyonluk şehir 2032 de stadı yok diye yer almıyor bile. sen tutmuş muhalif şehrin takımına ayrıcalık yapıyorlar diyorsun . hey yavrum hey. beyinde bedava ama allah sana dağıtırken es geçmiş.

Yorumu oyla      6      0  
Yarenler 6 Mart 2024 Çarşamba 15:32

müslüm kardeş çok içme şu zıkkımı. Altay da der Ksk de deriz. İzmir in büyükleri bunlar. daha yeni danimarkaya satıldınız ne ara haddini bilecek falan lafları yapmaya başladınız.

Yorumu oyla      0      4  
Müslüm inceler 4 Mart 2024 Pazartesi 13:09

YAREN kardeş sen Altay diye bağırırsan bir dahakine kafasına gelse penaltı çalarlar ona göre herkes haddini bilecek.

Yorumu oyla      1      1  
Yarenler 4 Mart 2024 Pazartesi 11:48

omuza gelen toptan uyduruk penaltı aldınız. tff ziyaretleri işe yaramış

Yorumu oyla      1      5  
ÖnerŞeviker 4 Mart 2024 Pazartesi 07:40

Ağzına ve düşüncelerine kurban olsunlar sevgili OYTUN kardeşim.Aynen düşünce ve isteklerine gönülden katılıyorum.İnşallah bir sakatlıkta yaşamadan yarışın sonunda mutlusona ulaşacağız Saygılarımla.

Yorumu oyla      3      0  
Davud yalman 3 Mart 2024 Pazar 21:49

Taraftarın sesi olmuşsun yine kardeşim helal olsun sana

Yorumu oyla      6      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva