HABERLER>ASTROLOJİ
14 Ağustos 2023 Pazartesi - 13:35

Sarsıcı bir yeniay

16 Mayıs’ta Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniayın Uranüs’ün yenileyici ve sarsıcı özelliklerini gündeme getireceğini söyleyebiliriz. Ağustos’un ikinci yarısı boyunca güçlü bir gerginlik ve değişim isteği görebiliriz. Eğer bu dönemi daha yapıcı kullanmak istiyorsak, bizi alıkoyan, engelleyen konuları aşmak için cesaret gösterebiliriz. Yeniaylar yeni bir tohumun ekilmesi gibidir. Bu dönemde yeni ve farklı olan şeylere, yaratıcılığımızı daha şaşırtıcı ve ilginç yollardan ifade etmeye hazırız.

Sarsıcı bir yeniay

Aslan eril, otorite figürlerini, güçlü kişileri anlatan bir semboldür. Baba figürü ile de yakından ilişkilidir. Kendi gücümüzü, isteklerimizi ortaya koyarken otorite figürleri ile ilgili farklılıklar, gerginlikler ya da kopmalar da gündeme gelebilir. Uranüs bu dönemde pek çok gezegenle açı kurarken, değişim, yenilenme söz konusu ancak bu gerginlik pek çok açıdan dengesizlik, kimi zaman yıkıcı ve isyankar eğilimleri de güçlendirmekte. Bu dönemde parasal konular, harcamaları dengede tutma gereği ve değer verdiklerimizle ilgili bazı hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir.

Yeniay haritasında Akrep burcunun yükseliyor olması bugünlerde birikmiş olan enerjilerin, mücadele ve dönüşüm getiren temaların öne çıkabileceğini anlatıyor. Sabit burçların fazla olması kronikleşen durumlara, sıkışmalara işaret ettiği için bu dönemde esneklik ve uyum bulma konusunda daha bilinçli hareket etmeliyiz. Toptan bir değişim ve yenilenme arayabiliriz. Enerjimizi, kişisel gücümüzü ve içimizdeki fırtınaları olumlu bir yenilenme yönünde kullanmaya bakalım.

Yükselen burcunuz nelere işaret ediyor?

Ağustos’un ikinci yarısında, eğer yükselen burcunuz Koç ise kendinizi, yaratıcılığınızı gösterme konusunda daha dinamik ama aynı zamanda tartışmacı bir yön ortaya koyabilirsiniz. Parasal alanda, ortaklı konularda sizi değişikliklere iten koşullar olabilir. Boğa ise bu dönmde üzerinizde birikmiş olan güçlü enerjiler var. Karşıtlıklar artabilir. Bu dönemde evde ve işe yönelik konularda daha sakin kalmaya bakmalısınız. İkizler ise bu dönemde zihniniz, yakın çevreniz ve iletişim alanında yenilikler, anilikler ve değişim isteği vurgulanıyor. İş ve çalışma koşullarına daha kararlı yaklaşmaya bakmalısınız. Yeni fikirler içindesiniz. Yengeç ise bu dönemde parasal alanda, birikimlerinizi ilgilendiren konularda yenilikler, değişiklikler yapabilirsiniz. Harcamaları dengede tutmak gerekiyor. Tutkulu olduğunuz yönleri ortaya koyabilirsiniz. Aslan ise bugünlerde yeni başlangıçlar, sürprizler ve çoğu zaman başkaldıran enerjiler içindesiniz. Daha esnek olmaya çalışın. Ev, aileniz, ebeveyn konular hayatızı hareketlendirebilir. Esnek olmakta fayda var. Başak ise bu dönemde arka planda, gizlide olan şeyler sizi meşgul edebilir. İhmalkar davranmamalısınız. Zihninizde ve psikolojinizde hızlı değişiklikler var.Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde arkadaşlar, gruplar ve sosyal alanda bazı gerilimler ya da değişiklikler yaşanabilir. Parasal konular, ortaklı işlere ve harcamalarınıza daha fazla dikkat edebilirsiniz. Hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Eğer Akrep ise bu dönemde iş hayatınızda, sorumluluklar alanında ve ailenizi ilgilendiren konularda önemli değişiklikler gündeme gelebilir. Değişim yanlısı hareket edeceksiniz. Yay ise bugünlerde uzaklar, eğitim ya da medyaya ait konular sizi daha fazla meşgul ediyor olabilir. Ancak tam olarak kontrol edmediğiniz ya da sizi zorlayan durumları da hesaba katmak gerekiyor. Oğlak ise bu dönemde gururunuzu, başarı isteğinizi hassas kılan koşullar, değişimler ve kimi zaman kriz çıkaran durumlar mümkün. Bu dönemde düşüncelerinizde ve yakın çevrenizde daha dengeli olmaya bakın. Saka ise bu dönemde ev ve ailede önemli konular, eşiniz ya da ortaklı konularda anilikler gündeme gelebilir. Özel hayatınızda, yerleşime yönelik konularda pek çok yeni durum dikkat çekmekte. Balık ise bu dönemde çalışma ortamınızda, işle ilgili konularda yenilikler dikkat çekmekte. Çalışma ortamındaki kişiler de sizi yakından ilgilendirebilir. Hayatınıza yeni açılımlar getirebilirsiniz.(Milliyet - R. Hakan Kırkoğlu)

 
Baba oğluna ışık oldu!
 
FETÖ şüphelisi eski hakim tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
7 Ağustos Haftası burç yorumları
7 Ağustos haftası retro Venüs’ün açıları ön planda olacak. İkili ilişkiler ...
31 Temmuz Haftası burç yorumları
31 Temmuz haftasını şekillendiren gökyüzü görünümü, 1 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Kova Dolunayı.
Mars, Başak burcuna ilerliyor
10 Temmuz’dan itibaren savaş ve mücadele gezegeni Mars Başak burcuna ilerleyecek ...
 
5 Haziran Haftası burç yorumları
5 Haziran haftasında, Venüs’ün burç değişimi ve sert açısı gündemi şekillendirecek.
4 Haziran Yay Dolunayı: Bizi neler bekliyor?
4 Haziran Pazar İstanbul saatiyle 06:41’de Yay burcunda bir dolunay gerçekleşti. ...
Mars Aslan burcunda: Bizi neler bekliyor?
Girişimlerimizi ve irademizi ortaya koyma şeklimizi anlatan Mars, 20 Mayıs-10 ...
 
22 Mayıs Haftası burç yorumları
22 Mayıs haftası sabit burçlara yerleşen gezegenlerin birbirini zorlayacağı, ...
1 Mayıs Haftası burç yorumları
1 Mayıs haftasının ve mayıs ayının öne çıkan gökyüzü olayı, Akrep burcunda ...
24 Nisan Haftası burç yorumları
24 Nisan haftası gökyüzünde geçen haftaya göre daha yumuşak etkiler var. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva