HABERLER>ASTROLOJİ
5 Haziran 2023 Pazartesi - 13:48

4 Haziran Yay Dolunayı: Bizi neler bekliyor?

4 Haziran Pazar İstanbul saatiyle 06:41’de Yay burcunda bir dolunay gerçekleşti. İki hafta boyunca hayata bakış şeklimizi, inançlarımızı ve adaleti sorgulayabiliriz. Enerjimiz bu dönemde daha yüksek olacak. Olaylara iyimser yaklaşma eğilimi de baskın. Aynı zamanda 2022’nin Ekim-Kasım aylarında hayatımızda aniden ortaya çıkan olaylar tekrar gündeme gelebilir.

4 Haziran Yay Dolunayı: Bizi neler bekliyor?

Bu dönem maddi konularda gerçekçi değerlendirmelerden uzaklaşmamaya önem verilmeli. Alacağımız kararların uzun vadeli sonuçlarını Ekim ayında göreceğiz. Konuları netleştirme, tamamlama isteğimiz yoğun olacak. Abartılı davranma ya da önyargılı olduğumuz konularda ısrarcı olma hatasına düşmemeye çalışalım.

Bu dönemde spora, yeni bir eğitime başlamak, seyahat planlamak bize cazip gelecektir.

Göçmenler, farklı kültürden insanlar daha fazla konuşulabilir. Güvende hissetme, aidiyet, aile ve vatan kavramları önemli olacak. Sağlık olarak da karaciğer, mide hassasiyetleri artabilir.

Değişken burçların (Yay, İkizler, Başak, Balık) daha fazla etkileneceği bu dolunay, çalışma hayatı ve günlük düzenimizle ilgili konuları ön plana çıkaracak.

Dolunaydan herkes etkilenirken daha yoğun etkiyi 30 Kasım-10 Aralık, 27 Şubat-8 Mart, 30 Mayıs-9 Haziran, 1-11 Eylül doğumlular ile doğum haritalarında 13 derece Yay, Balık, İkizler, Başak burçlarında önemli vurguları olanlar alacaklar. 

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler:

YÜKSELEN KOÇ

Uzaklarla, eğitimle ya da hukuksal konularda mevcut süreçleri netleştireceğiniz bir dönemdesiniz. Özel hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir. Aile içinde ya da evinizde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Başkalarından gelen paralar ve finansal konularla ilgili yeni kararlar gündemde olacak. Ebeveynlerle ya da aileyle ilgili üstlendiğiniz sorumluluklar zorlanmanıza sebep olabilir. Kardeşlerinizden ya da yakın arkadaşlarınızdan destek almak size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER

İkili ilişkilerinizde ya da işbirliği yaptığınız alanlarda bazı netleşmeleri hayatınıza getirecek bir dolunay. İşinizle ilgili şaşırtıcı haberler gündeme gelebilir. Kazançlarınız  konusunda daha şanslı bir dönemdesiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Çalışma hayatıyla ya da sağlıkla ilgili konuların ön planda olacağı bir dönem. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. İnançlarınızı, düşüncelerinizi daha rahat ortaya koyacaksınız. Seyahat planları da yapabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Çocuklarınızla ya da özel hayatınızla ilgili bazı netleşmeler gündemde olacak. Aniden ortaya çıkan ve kriz yaratan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz kişilerden destek göreceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Aileyle ilgili durumların, gayrimenkullerle ilgili konuların öne çıkacağı dolunay döneminde ikili ilişkilerde de kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Gruplar içinde olmak, arkadaşlarla paylaşım yapmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN TERAZİ

Kardeşlerin, yakın arkadaşların gündemde olacağı bu dönemde yeni kararlar alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla gerginlik gündeme gelebilir. İşinizde daha verimli olacağınız bir süreçtesiniz.

YÜKSELEN AKREP

Finansal konularda bazı netleşmeler yaşayacağınız bir dolunay süreci olacak. İş hayatınızda planda olmayan gelişmeler gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili konularda daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN YAY

Sizleri daha fazla etkileyecek bu dolunay size önemli bireysel kararlar aldırabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde ya da hukuki konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ailenizle daha çok vakit geçirmek isteyeceğiniz bir dönem olacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Geriye attığınız konuların gündeme geleceği, bazı yüzleşmelerin yaşanacağı bir dönem. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde ve trafikte daha dikkatli olmaya çalışın. İkili ilişkilerde güzel gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN KOVA

Sosyal çevrenizle ve geleceğe dönük hedeflerinizle ilgili kararlar vereceğiniz bir dönem. İkili ilişkilerinizde ya da ortak yürütülen işlerde ani çıkışlardan uzak durun. Çalışma hayatınız, kazançlarınızla ilgili durumlar size iyi hissettirecek.

YÜKSELEN BALIK

İş hayatının, sorumlulukların gündemde olacağı bu dönemde sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Yeni biriyle tanışabilir, hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminizde fevri olmamaya gayret edin. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 

 
Vali Köşger'den Körfez özeleştirisi: Temiz tutamadık!
 
Kılıçdaroğlu'ndan hukukçulara çağrı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mars Aslan burcunda: Bizi neler bekliyor?
Girişimlerimizi ve irademizi ortaya koyma şeklimizi anlatan Mars, 20 Mayıs-10 ...
22 Mayıs Haftası burç yorumları
22 Mayıs haftası sabit burçlara yerleşen gezegenlerin birbirini zorlayacağı, ...
1 Mayıs Haftası burç yorumları
1 Mayıs haftasının ve mayıs ayının öne çıkan gökyüzü olayı, Akrep burcunda ...
 
24 Nisan Haftası burç yorumları
24 Nisan haftası gökyüzünde geçen haftaya göre daha yumuşak etkiler var. ...
Mars Yengeç burcunda: Bizi neler bekliyor?
25 Mart Cumartesi 20 Ağustos’tan beri İkizler burcunda hareketine devam ...
6 Mart Haftası burç yorumları
6 Mart haftası, Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri gündemi ...
 
27 Şubat Haftası burç yorumları
Şubat ayını geride bırakıp yeni bir ayı karşılayacağımız bu hafta önemli ...
16 Ocak Haftası burç yorumları
Geçen hafta Mars retro hareketini bitirip ileri pozisyona geçmişti. Bu ...
2023'te hangi burcu, neler bekliyor?
2023, Mars ve Merkür retrosu ile başlayıp, yine Merkür retrosu ile bitireceğimiz ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva