HABERLER>ASTROLOJİ
31 Temmuz 2023 Pazartesi - 14:41

31 Temmuz Haftası burç yorumları

31 Temmuz haftasını şekillendiren gökyüzü görünümü, 1 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Kova Dolunayı.

31 Temmuz Haftası burç yorumları

31 Temmuz Pazartesi Ay Oğlak burcunda olacak. Gün genelinde işimize ve sorumluluklarımıza odaklanacağız. Öğleden sonra baş ve diş ağrılarında artış olabilir. Akşam saatlerinde ise tamamlamak istediğimiz konulara kararlılıkla yaklaşacağız.

1 Ağustos Salı güne uykusuz ve gergin enerjilerle başlamış olabiliriz. Akşam saatlerinde Kova burcunda gerçekleşecek dolunay bizlere duygusal iniş çıkışlar yaşatarak egomuzu nasıl kullandığımızı sorgulatacak. Eşitlik, hak arayışı hassas konular olurken, yeni fikirleri, uygulamaları da hayata geçirmeye daha istekli olacağız.Kova Dolunayı özellikle 31 Temmuz- 4 Ağustos arasında bireysel ve sosyal anlamda çarpıcı olayların gündemde olabileceğini anlatıyor. Sabit burçlar (Aslan-Akrep-Kova-Boğa) dolunaydan daha yoğun etki alacaklar.

2 Ağustos Çarşamba otorite figürleri ile anlaşmazlıklar, fikirlerimizi ortaya koymada zorlanmalar yaşayabiliriz. Kendimizi kısıtlanıyormuş gibi hissedip daha karamsar olacağımız bir gün.

3 Ağustos Perşembe 06.05 sonrasında Ay Balık burcuna geçecek ve 2 gün burada ilerleyecek. Günün ikinci yarısında olaylara daha ciddiyetle yaklaşma eğiliminde olacağız. Bir yandan da baskı altında hissetme hissi devam edebilir. Kendimizi çaresiz görmekten kaçınalım.

4 Ağustos Cuma yine günün ilk yarısı daha gergin olabilir, tepkilerimizi kontrol edemeyebiliriz. Bu yüzden önemli konuşma ve görüşmeleri 16:00 sonrasına bırakmak bize iyi gelecektir. Akşam saatleri ise romantik gelişmeler yaşanabilir.

Hafta sonu Ay Koç burcunda ilerlerken enerjimizi, yaşam şevkimizi artıracak. Fiziksel aktivitelerimize öncelik vereceğiz. Pazar günü öğleden sonra sabırsızlıktan ve riskli hareketlerden uzak duralım. Akşam saatleri de sorunlu konuları çözüme ulaştırmak, yaratıcı faaliyetlerde bulunmak için uygun zaman.

31 Temmuz haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Arkadaşlarla olan ilişkilerin ön planda olacağı bu hafta harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Aşk hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda da fevri davranmazsanız güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

İş hayatınızın ön planda olacağı bir hafta. Hem işinizde hem de ailevi konularda önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Uzun vadeli planlarınızda gerçekçi olmaya gayret edin. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Eğitimin ve seyahatlerin gündemde olacağı bir hafta. Sizin dışınızda gelişen konulara çok takılmamaya gayret edin. Evinizde ya da aile içinde tamamlamak istediğiniz konuları netleştirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Maddi konuların, ödemelerin ön planda olacağı bu hafta arkadaş çevrenizle de bazı gerginlikler yaşanabilir. Olaylara ön yargılı yaklaşmamaya gayret edin. Yakın çevrenizin ya da kardeşlerinizin desteği size iyi gelecek.

YÜKSELEN ASLAN

İkili ilişkilerinizin ve iş hayatınızın birlikte gündem olacağı bir hafta. Egonuzu kontrol altında tutmaya ve sağlığınıza öncelik vermeye çalışın. Kazançlarınızı arttırmaya yönelik yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Çalışma şartlarınıza ve günlük akışınıza dair düzenlemeler yapacağınız bir hafta olacak.

İddialı söylemlerden ve ikili ilişkilerde gizli kapaklı işlerden kaçının. Daha çok kendinize odaklanıp bireysel isteklerinizi gerçekleştirme peşinde olacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİ

Aşk hayatınızın gündemde olacağı bu hafta harcamalarda aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

İş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalara bağlı gerginlikler yaşanabilir. Belirsiz kalan konuları netleştirmek için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin.

YÜKSELEN AKREP

Ebeveynlerle veya evinizle ilgili konuların ön planda olacağı bir hafta. İkili ilişkilerde de sorunlar karşısında ısrarcı olmamaya dikkat edin. Çocuklarla ilgili durumlar düşündüğünüzden farklı gelişebilir. Sosyal hayatınız hareketli olacak.

YÜKSELEN YAY

Yakın arkadaşların veya kardeşlerin gündemde olacağı bu hafta beslenmenize daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Evde suyla ilgili sorunlar yaşanabilir. İş hayatınızda da karşılaşacağınız olumlu gelişmeleri değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Kazançlarınızın ve değer verdiğiniz kişilerin ön planda olacağı bir hafta. Riskli kararlardan uzak durun. Ulaşımda veya teknolojik aletlerde aksaklıklar yaşanabilir. Keyif alacağınız seyahat planları yapabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hem ailenin hem de ikili ilişkilerin gündemde olacağı bir hafta. İkili ilişkilerde verilen değerin karşılığını alamamak hayal kırıklığı yaşatabilir. Evinizle ilgili aklınızdaki sorunlu konuları da çözümleyebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Kendinizi engellenmiş hissettiğiniz konuların ağırlıklı olarak gündemde olacağı bir hafta.

Özellikle yakın çevrenizle olan iletişimde aşırı tepkilerden uzak durun. İkili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. (Milliyet- Aslıhan Doktoroğlu)

 
Sofralık üzümün ihracat yolculuğu başladı
 
Sıcak havalarda rahat uyumak için 10 öneri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mars, Başak burcuna ilerliyor
10 Temmuz’dan itibaren savaş ve mücadele gezegeni Mars Başak burcuna ilerleyecek ...
5 Haziran Haftası burç yorumları
5 Haziran haftasında, Venüs’ün burç değişimi ve sert açısı gündemi şekillendirecek.
4 Haziran Yay Dolunayı: Bizi neler bekliyor?
4 Haziran Pazar İstanbul saatiyle 06:41’de Yay burcunda bir dolunay gerçekleşti. ...
 
Mars Aslan burcunda: Bizi neler bekliyor?
Girişimlerimizi ve irademizi ortaya koyma şeklimizi anlatan Mars, 20 Mayıs-10 ...
22 Mayıs Haftası burç yorumları
22 Mayıs haftası sabit burçlara yerleşen gezegenlerin birbirini zorlayacağı, ...
1 Mayıs Haftası burç yorumları
1 Mayıs haftasının ve mayıs ayının öne çıkan gökyüzü olayı, Akrep burcunda ...
 
24 Nisan Haftası burç yorumları
24 Nisan haftası gökyüzünde geçen haftaya göre daha yumuşak etkiler var. ...
Mars Yengeç burcunda: Bizi neler bekliyor?
25 Mart Cumartesi 20 Ağustos’tan beri İkizler burcunda hareketine devam ...
6 Mart Haftası burç yorumları
6 Mart haftası, Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri gündemi ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onun adı artık: İklim Cehennemi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Damlaya damlaya yok oluyor Damlacık!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva