HABERLER>ASTROLOJİ
2 Mayıs 2023 Salı - 10:43

1 Mayıs Haftası burç yorumları

1 Mayıs haftasının ve mayıs ayının öne çıkan gökyüzü olayı, Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması. Hafta genelinde ani gelişen olaylara şahit olacağız.

1 Mayıs Haftası burç yorumları

1 Mayıs Pazartesi Ay Başak burcunda ilerleyecek. Öğlene kadar daha verimli çalışabilir, işlerimizi organize edebiliriz. Akşam saatlerinde ise fazla eleştirel davranmamaya gayret edelim.

2 Mayıs Salı sabahı gördüğümüz rüyaların etkisinde güne başlayacağız. Sezgilerimizin açık olduğu bir gün. Sabah saatlerinde ilişkiler içinde kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Uzun zamandır söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi dile getirebiliriz.

3 Mayıs Çarşamba adalet aramak, hakkımızı korumaya çalışmak ön planda olacak. Hızlı gelişen durumlar karşısında dengeyi korumakta ve karar verme konusunda zorlanabiliriz.

4 Mayıs Perşembe sürpriz gelişen fırsatlar konusunda acele etmeden karar verilmeye dikkat edilmeli. Özellikle ikili ilişkilerde perşembe ve cuma yanılgıya açık günler. Fakat bir yandan da güzel gelişmeler, romantik durumlar yaşayabiliriz.

5 Mayıs Cuma ise Akrep burcunda gerçekleşecek yarı gölgeli Ay tutulması yaşayacağız. Kasım ayından beri gündemimizde olan, işlevini yitirmiş, bitmesi gereken konuların ani tamamlanışına şahit olacağız. Bu dönemde saklı kalmış konuların ortaya çıkması, gizli düşmanlıkların gündeme gelmesi artacak. Bağımlılıklarımızdan kurtulmamız gerektiğini fark edeceğimiz durumlarla yüzleşeceğiz. Takıntı ve hırs yapmadan vereceğimiz kararlar uzun vadede bize güzel fırsatlar getirebilir.

6 Mayıs Cumartesi önemli konuşmalarımızı ve işlerimizi 17:37’ye kadar tamamlamaya gayret edelim. Akşam saatlerinde ise hiçbir konuda abartıya kaçmamaya çalışalım.

7 Mayıs Pazar sevgi lisanımızı anlatan Venüs, 5 Haziran’a kadar ilerleyeceği Yengeç burcuna geçecek. İletişimin ön planda olduğu ve flörtözlüğün arttığı İkizler seyrinden sonra 5 Haziran’a kadar olan süreçte sevgi ifademiz daha hassas ve koruyucu olacak. İlişkiye bakışımız bu dönemde biraz gelenekselleşebilir. Başkalarına karşı duyarlı ve verici olmaya yatkınlaşacağız.

1 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Finansal konuların ağırlıklı gündemde olacağı bu hafta daha çok kriz yaratan durumlara çözüm arayacaksınız. Yanıltıcı haberlerin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Yakın çevrenizden, kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

İkili ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bu hafta sağlığınıza özen gösterin. Beklemediğiniz bir kazanç gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla maddi konularla ilgili de gerginlik yaşamanız mümkün.

YÜKSELEN İKİZLER

İş hayatınızın, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin gündeme geleceği bir hafta. Yanlış anlaşılmalar gerginliklere sebep olabilir. Sosyal hayatta ise daha aktif olacak, kendinizi gruplar içinde daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Aşk hayatınızın ya da çocuklarınızın ön planda olacağı bu hafta işinizde beklediğiniz bir gelişme sizi mutlu edecek. Uzaklarla ya da yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili aksilikler de gündeme gelebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Ailevi konuların gündemde olacağı bu hafta iş hayatınızda da beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. İleri dönük planlarınızla ilgili güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Maddi konularda gerçekçi davranmaya dikkat edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Yakın arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle olan ilişkilerinize odaklanacağınız bu hafta adalet arayışı sizin için önemli olacak. Üstlendiğiniz sorumlulukların olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. İkili ilişkilerde de hayal kırıklığına düşmemek için hayalci davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Maddi konuların gündemde olacağı bu hafta planda olmayan harcamalarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde romantik gelişmeler olabilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz de ya da eğitim konularında aksaklıklar yaşanabilir.

YÜKSELEN AKREP

İkili ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabileceğiniz bu hafta önemli kararlar da almanız gerekebilir. Çalışma hayatınızda daha rahat etmenize sebep olacak yardımlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda riskli kararlardan uzak durmaya dikkat edin.

YÜKSELEN YAY

Sağlıkla ya da çalışma hayatınızla ilgili konuların gündemde olacağı bu hafta aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ebeveynlerle ya da evinizle ilgili durumlar da planladığınız gibi gerçekleşmeyebilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerin gündemde olacağı bu hafta çocuklarınızla da daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizle ilgili yapmak istediğiniz düzenlemeleri gerçekleştirebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

İş hayatınıza odaklanacağınız bu hafta aile içinde de sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Kısa seyahatlerde ya da keyifli ortamlarda bulunacaksınız. Gelmesini beklediğiniz paralarla ilgili aksamalar yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Hukuki konular ya da uzaklarla ilgili gelişmelerin gündemde olacağı bu hafta yakın çevre ilişkilerinde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Maddi konularda güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. Aile ilişkilerinde gerginlikten uzak durmaya dikkat edilmeli. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
'Millî Görüş'ü yeniden meclise taşıyacağız'
 
Avrupa Cimnastik Şampiyonasına Egeli sporcular damga vurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
24 Nisan Haftası burç yorumları
24 Nisan haftası gökyüzünde geçen haftaya göre daha yumuşak etkiler var. ...
Mars Yengeç burcunda: Bizi neler bekliyor?
25 Mart Cumartesi 20 Ağustos’tan beri İkizler burcunda hareketine devam ...
6 Mart Haftası burç yorumları
6 Mart haftası, Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri gündemi ...
 
27 Şubat Haftası burç yorumları
Şubat ayını geride bırakıp yeni bir ayı karşılayacağımız bu hafta önemli ...
16 Ocak Haftası burç yorumları
Geçen hafta Mars retro hareketini bitirip ileri pozisyona geçmişti. Bu ...
2023'te hangi burcu, neler bekliyor?
2023, Mars ve Merkür retrosu ile başlayıp, yine Merkür retrosu ile bitireceğimiz ...
 
19-25 Aralık Haftası burç yorumları
Yeni haftayı, Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ve Oğlak Yeniayı şekillendirecek. ...
12-18 Aralık Haftası burç yorumları
12 Aralık haftası Merkür’ün ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ...
28 Kasım-4 Aralık Haftası burç yorumları
28 Kasım haftası Yay Yeniayı vurgularını hissetmeye devam edeceğiz. Hafta ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva