HABERLER>ASTROLOJİ
22 Mayıs 2023 Pazartesi - 10:07

22 Mayıs Haftası burç yorumları

22 Mayıs haftası sabit burçlara yerleşen gezegenlerin birbirini zorlayacağı, bu sebepten de gerilimin yüksek olacağı bir hafta.

22 Mayıs Haftası burç yorumları

22 Mayıs Pazartesi haftaya Ay’ın Yengeç burcundaki seyri ile başlıyoruz. Güvenlik, aile ve ülkemizle ilgili konular daha fazla odağımızda olacak. Girişimde bulunma, aklımızdaki işleri bitirme konusunda motivasyonumuz yüksek.

23 Mayıs Salı Aslan burcunda ilerleyen Mars ile Jüpiter’in gerilimli açısı var. Eylemlerimizde, kendimizi ortaya koyma hallerinde iddialı olabilir, aşırıya kaçabiliriz. Önemli kararlar için temkinli olunması gereken bir gün. Para piyasalarında da beklenmedik hareketlilik olabilir.

24 Mayıs Çarşamba 12:10-17:35 arasında Ay boşlukta olacağından yeni bir işe başlamak ya da önemli bir görüşme yapmak için bu saat aralığını tercih etmemekte fayda var. Gün genelinde her zamankinden daha hassas hissetmek, ikili ilişkilerde incinmeye yatkın olmak mümkün. Alıngan ve kıskanç davranmamaya gayret edebiliriz.

25 Mayıs Perşembe öğle saatlerinde iletişimde inatçılık, kendi fikrini empoze etmeye çalışma durumları ile karşılaşılabilir. Fazla ısrarcı olmamaya çalışalım.

26 Mayıs Cuma yaratıcılığımız arttığı, ilham gerektiren konularda güzel sonuçlar alabileceğimiz bir gün. İkili ilişkilerde de beklenmedik güzel fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Hafta sonu Ay Başak burcunda ilerleyecek. Daha kontrolcü ve eleştirel bir yapıda olacağız. Güneş’in Satürn ile olan açısı otorite figürleri tarafından engellenme, kendini ifade etmede zorlanma ya da liderlerin yaşayacağı sorunlar olarak karşımıza çıkabilir. Sağlık olarak da ellere, kollara ve sindirim sistemine dikkat edilmeli.

22 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Pazartesi iletişiminizin kuvvetli olacağı, hareketli bir gün. Bu hafta harcamalarınızda, yatırımlarınızda risk almamaya gayret edin. Hafta sonu yakın çevrenizle ilgili konular ya da düşüncelerinizi rahat aktaramamak sizi rahatsız edebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında evinizle ya da ailenizle ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Fikir ayrılıklarını büyütmemeye gayret edin. Ev kazalarına karşı temkinli davranın. Yeni tanışmaların da olabileceği bu hafta harcamalar konusunda zorlanabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Kendinizi daha ön planda hissedeceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Beklemediğiniz bazı haberler alabilirsiniz. Maddi konularda daha rahat olacağınız bu hafta iş hayatınızda engellenmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Finansal konularda uzun zamandır aklınızda olan adımları hayata geçirerek haftaya başlayabilirsiniz. Başkalarının dolduruşu ile hayalci davranmamaya dikkat edin. Yurt dışı bağlantılı konularda aksamalar yaşanabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Haftaya gruplar içinde aktif olarak başlayacaksınız. İşinizle ilgili konularda fevri tepki vermemeye özen gösterin. Uzaklardan güzel haber alabilirsiniz. Hafta sonu ise arkadaşlarla gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Haftaya üstlendiğiniz sorumlulukları tamamlayarak başlamak isteyebilirsiniz. Rekabete, gizli düşmanlıklara karşı temkinli olun. Sosyal hayatın da keyifli geçeceği bu hafta ikili ilişkiler konusunda kısıtlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi hedeflerinizle ilgili girişimde bulunabileceğiniz bir gün. Gruplar içinde iddialı söylemlerden uzak durun. İşinizde ya da kazançlarınızda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ise fikirleriniz ciddiye alınmıyormuş gibi hissetmeniz mümkün.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında sizin için sorun teşkil eden konularda eyleme geçebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorumluluklar sebebiyle anlaşmazlık yaşanabilir. Seyahat planları yapacaksınız. Hafta sonu ise hesapta olmayan harcamalar sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN YAY

Pazartesi ikili ilişkilerinizde ya da ortaklı işlerinizde olayları toparlama şansı bulacaksınız. Uzaklarla ya da eğitimle ilgili konularda aksaklıklar yaşanabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir ödemeyi alabilirsiniz. Hafta sonu ise aile büyükleri ile gerginlikler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Günlük akışınızı ve harcamalarınızı düzene sokarak haftaya başlayacaksınız. Aşk hayatınızda kıskançlık, inatlaşma sebebiyle gerginlikler yaşanabilir. Bu konuları hafta sonu toparlayabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen gösterin.

YÜKSELEN KOVA

Pazartesi ikili ilişkileriniz için olumlu gelişmeler yaşanacak bir gün. Aile büyükleri ile fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Hafta sonunu evde geçirmeyi tercih edeceksiniz. Çocuklar için daha fazla harcama yapmanız gerekebilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında evinize ya da aile düzeninize dair girişimleriniz olacak. Yakın çevrenizle ilgili sağlık problemleri gündeme gelebilir. Yeni tanışmalar ya da aşk hayatında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise ebeveynlere karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. (Milliyet- Aslıhan Doktoroğlu)

 
Başkan Tugay'dan sandık çıkışı: Her oya sahip çıkacağız
 
Aydın'da yol çalışmaları devam ediyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1 Mayıs Haftası burç yorumları
1 Mayıs haftasının ve mayıs ayının öne çıkan gökyüzü olayı, Akrep burcunda ...
24 Nisan Haftası burç yorumları
24 Nisan haftası gökyüzünde geçen haftaya göre daha yumuşak etkiler var. ...
Mars Yengeç burcunda: Bizi neler bekliyor?
25 Mart Cumartesi 20 Ağustos’tan beri İkizler burcunda hareketine devam ...
 
6 Mart Haftası burç yorumları
6 Mart haftası, Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri gündemi ...
27 Şubat Haftası burç yorumları
Şubat ayını geride bırakıp yeni bir ayı karşılayacağımız bu hafta önemli ...
16 Ocak Haftası burç yorumları
Geçen hafta Mars retro hareketini bitirip ileri pozisyona geçmişti. Bu ...
 
2023'te hangi burcu, neler bekliyor?
2023, Mars ve Merkür retrosu ile başlayıp, yine Merkür retrosu ile bitireceğimiz ...
19-25 Aralık Haftası burç yorumları
Yeni haftayı, Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ve Oğlak Yeniayı şekillendirecek. ...
12-18 Aralık Haftası burç yorumları
12 Aralık haftası Merkür’ün ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva