HABERLER>ASTROLOJİ
24 Nisan 2023 Pazartesi - 10:18

24 Nisan Haftası burç yorumları

24 Nisan haftası gökyüzünde geçen haftaya göre daha yumuşak etkiler var. Fırsatları değerlendirmenin önemli olduğu bir hafta diyebiliriz.

24 Nisan Haftası burç yorumları

24 Nisan Pazartesi sosyalliğin ön planda olduğu bir gün. Özellikle bizi rahatsız eden davranışlarla ilgili konuşmak, iletişim kurmak bizi rahatlatacak. Önemli kararlar ve konuşmalar için 15:15’den öncesini tercih edelim. Pazartesi, Nisan başında ilgilendiğimiz konuları sonuçlandırabiliriz.

25 Nisan Salı Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün genelinde tecrübeli kişilerden yardım almak, fikirlerimizi ciddiyetle ortaya koyabilmek mümkün. Üstleneceğimiz sorumluluklarda uzun vadeli, olumlu sonuçlar alabiliriz.

26 Nisan Çarşamba küslükleri sonlandırma, ilişkilerde karşı tarafa daha anlayışlı davranma şansımız var. Şifa çalışmaları için de destekli bir gün.

27 Nisan Perşembe ise ani hareketlere, fevri çıkışlara, kazalara karşı daha temkinli olunmalı. Yediklerimize de dikkat etmek önemli. Haftanın en sert etkili günü olan Perşembe hızlı gelişen olaylara şahit olabiliriz.

28 Nisan Cuma Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Öğle saatlerinde inatlaşmalardan, iddialaşmalardan uzak durmaya çalışalım.

29 Nisan Cumartesi farklı bir şeyler denemek isteyebiliriz. Yeniliklere açık olacağız. 13:52’ye kadar işlerimizden daha verimli sonuç alabiliriz.

30 Nisan Pazar Ay Başak burcunda olacak. 16:00’da sonra daha olumlu bir akış var. Gün genelinde düzenleme yapma, işleri organize etme isteğimiz baskın.

24 Nisan haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler ise şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz işlerle ilgileneceğiniz bu hafta ailevi konular ön planda olacak. Yakın arkadaşlarla, kardeşlerle olan ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir ödemeyi de bu hafta alabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Daha önce verdiğiniz kararları hayata geçirebileceğiniz bu hafta yakın çevrenizle de iletişiminiz yoğun olacak. Arkadaşlarınızdan alacağınız fikirler size destek verecek. Trafikte ve iletişim konusunda daha dikkatli olmaya gayret edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinize öncelik vereceğiniz bu hafta maddi süreçlerde aklınızı kurcalayan detayları netleştireceksiniz. İşinizde geçmiş konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Hesap etmediğiniz harcamalar da gündemde olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ

İş hayatınızın, iş çevrenizde gelişen stresli konuların gündemde olacağı bu haftayı oldukça sosyal geçireceksiniz. Kendinizle ilgili planlarınız için girişimde bulunabilirsiniz. Eğitimle ya da ticaretle ilgili güzel fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Fikir çatışmalarının, rekabetin ön planda olacağı bu hafta ihmal ettiğiniz işleri tamamlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla gerginlik yaşadığınız konuları da çözümlemeniz mümkün. İşinizle ilgili başkalarıyla fikir alışverişi yapmak size fayda sağlayacak.

YÜKSELEN BAŞAK

İş hayatınızda daha hareketli olacağınız bir hafta. Gruplar içinde görüşlerinizi rahatlıkla ifade edeceksiniz. Partnerinizin fikirleri farklı şekilde düşünmenize sbep olacak. Sosyal hayatınızda bazı gerginlikler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Seyahatlerin, eğitimlerin gündemde olacağı bu hafta ikili ilişkilerinizde agresif olmamaya gayret edin. Finansal konularda yaşanılan aksaklıkları telafi edecek adımlar atabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destek size iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREP

Sağlığınız konusunda daha dikkatli olmanız gereken bu hafta sorun yaşadığınız maddi konulara çözümler üreteceksiniz. İkili ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat planları, uzaklardan gelen güzel haberler de gündemde olacak.

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkilerinizde gerginlik yaşadığınız konuları düzeltme fırsatı bulacağınız bir hafta. Gündelik temponuzu da farklılaştırıp değiştirmek isteyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aşırıya kaçmamaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Aile bireylerinin sağlık sorunlarının çözüm bulabileceği bu hafta çocuklarla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerde keyifli vakit geçireceksiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olun.

YÜKSELEN KOVA

Aşk hayatınızdaki kırgınlıkları düzeltebileceğiniz bu hafta çalışma ortamınızda gergin diyaloglardan uzak durmaya gayret edin. Evinizle ya da ebeveynlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Finansal konularda da fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Harcamalarınızı düzenlemek isteyeceğiniz bu hafta çocuklarla ilgili konular gündemde. Yakın çevrenizle yoğun fikir alışverişi içinde olacaksınız. Kardeşlerinizle ya da arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

(Milliyet- Aslıhan Doktoroğlu)

 
Demet Akalın'dan Yalı Çapkını dizisine tepki
 
Selçuk'ta 23 Nisan Çocuk Şenliği!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mars Yengeç burcunda: Bizi neler bekliyor?
25 Mart Cumartesi 20 Ağustos’tan beri İkizler burcunda hareketine devam ...
6 Mart Haftası burç yorumları
6 Mart haftası, Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri gündemi ...
27 Şubat Haftası burç yorumları
Şubat ayını geride bırakıp yeni bir ayı karşılayacağımız bu hafta önemli ...
 
16 Ocak Haftası burç yorumları
Geçen hafta Mars retro hareketini bitirip ileri pozisyona geçmişti. Bu ...
2023'te hangi burcu, neler bekliyor?
2023, Mars ve Merkür retrosu ile başlayıp, yine Merkür retrosu ile bitireceğimiz ...
19-25 Aralık Haftası burç yorumları
Yeni haftayı, Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ve Oğlak Yeniayı şekillendirecek. ...
 
12-18 Aralık Haftası burç yorumları
12 Aralık haftası Merkür’ün ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ...
28 Kasım-4 Aralık Haftası burç yorumları
28 Kasım haftası Yay Yeniayı vurgularını hissetmeye devam edeceğiz. Hafta ...
21-27 Kasım Haftası burç yorumları
21 Kasım haftası gökyüzünde Yay burcunun yoğunluğunu ve Yay Yeniayı etkilerini ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva