HABERLER>ASTROLOJİ
5 Haziran 2023 Pazartesi - 16:47

5 Haziran Haftası burç yorumları

5 Haziran haftasında, Venüs’ün burç değişimi ve sert açısı gündemi şekillendirecek.

5 Haziran Haftası burç yorumları

5 Haziran Pazartesi 10:30’a kadar Ay boşlukta olacak. Bu saate kadar bir işe odaklanmada, önemli kararlar almakta zorlanabiliriz. 10:30 sonrası ise Ay Oğlak burcuna geçecek ve öğleden sonra daha üretken olacağız. Pazartesi değerli hissetme halimizi ifade eden Venüs de burç değiştirecek. 9 Ekim’e kadar Aslan burcunda ilerleyecek Venüs 22 Temmuz-4 Eylül arasında retro harekette olacak. Venüs Aslan burcundayken duyguları daha rahat ortaya koyabilme, hayranlık uyandırma isteği, eğlenceye ve keyfe düşkünlük artar. İlişkilerde cesur davranmak, yeni aşk ilişkileri gündemde olabilir. Finansal konularda da cömert olmaya ve risk almaya daha yakın olacağız.

6 Haziran Salı Venüs’ün Plüton ile açısı ilişkilerde manipülasyonu, kıskançlığı, kontrolcülüğü arttıracak. Para piyasalarında da ani iniş çıkışlar yaşanabilir.

7 Haziran Çarşamba önemli görüşmelerimizi, yeni başlayacağımız işleri 11:40 sonrasına bırakmak daha etkin olmamızı destekliyor. Gün genelinde iddialı kararlar almaya yatkın olabiliriz. Esnek davranamadığımız konularda da zorlanabiliriz.

8 Haziran Perşembe, tüm gün Ay Kova burcunda ilerleyecek. Sosyalleşme isteğimiz artarken akşam saatlerinde hareketlerimize karışılması konusunda tepkili olabiliriz.

9 Haziran Cuma günün ikinci yarısında daha anlayışlı ve duygusal hissedeceğiz. İlham gerektiren konularda yapacağımız çalışmalar güzel sonuçlar verebilir.

10 Haziran Cumartesi iç dünyamıza odaklanmak isteyebiliriz. Farkındalık geliştirebileceğimiz bugün, kararsızlık da yaşayabiliriz.

11 Haziran Pazar ise iletişim gezegenimiz Merkür İkizler burcuna geçecek. 27 Haziran’a kadar bilgiyi alma ve iletme şeklimiz İkizler enerjisinin etkisinde olacak. Merak ve öğrenme isteğimiz artarken, daha fazla iletişim halinde olmayı tercih edecek, seyahat planları yapacağız. Hızlı karar verip, fikirlerimizi sıkça değiştirebiliriz. Pazar günü Plüton geri hareketinde Kova’dan Oğlak burcuna geri gelecek. Ocak 2024’e kadar da son kez Oğlak burcunda olacak. Ocak 2024’e kadar 20 yılın emeklerinin sonuçlarını alma şansımız olacak. Pazar günü Merkür’ün Plüton ile olumlu açısı da kendimizi rahat ifade edebilmeyi, görüşmelerimizde etkin olmayı destekleyecek.

YÜKSELEN KOÇ

Özel hayatınızın, çocuklarınızla ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta gruplar içinde gerginlikler yaşanabilir. Maddi konularda temkinli olmaya önem verin. Haftanın ikinci yarısında işinizle ilgili konularda daha etkin olacaksınız.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında aile içinde güç çatışmaları, evle ilgili harcamaların artması gündemde olacak. Arkadaş gruplarında aktifleşeceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirebilir, görüşlerinizi çevrenize daha rahat kabul ettirebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde, kurduğunuz iletişimlerde iddialaşmalar, gerginlikler gündeme gelebilir. Onay almadığınız durumlardan çok etkilenmemeye çalışın. Hafta sonu ise geçmişten gelen sorunlu konuları çözümleme şansınız olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ

Gelir gider dengesini tutturmak için daha fazla efor sarf edeceğiniz bu hafta yatırımlarınızda risk almamaya önem verin. Arkadaşlarla da maddi konular sebebiyle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler gündemde olacak.

YÜKSELEN ASLAN 

İlişkilerinizdeki dengeleri korumakta zorlanabileceğiniz bu hafta özellikle özel hayatınızda baskıcı olmamaya gayret edin. İşinizle ilgili farklı bakış açıları geliştirebilir, çalışma ortamınızda etkin iletişim kurabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında kendinizi engelleniyormuş gibi hissedebilir, çalışma arkadaşlarınızla güç savaşlarına girebilirsiniz. Sağlığınıza da daha fazla dikkat etmeniz gereken günler. Hafta sonu ise özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında sosyal hayatınız ile özel hayatınız arasında dengeyi bulmak sizi zorlayabilir. Planda olmayan harcamalar gündeme gelebilir. Hafta sonu ise evinizle ilgili işleri tamamlamak, aileyle vakit geçirmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREP

Sorumluluklarınızla ilgili hırslı davranmamaya dikkat etmeniz gereken bu hafta aile içinde de esnek olmaya gayret edin. Yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkiler açısında şanslı olacaksınız.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında yakın çevrenizle fikir ayrılıkları sebebiyle gerginlikler yaşanabilir. İddialı söylemlerden kaçının. Boğaz ve boyun bölgenizde hassasiyetler olabilir. İşinizle ilgili konularda da güzel gelişmeler gündemde.

YÜKSELEN OĞLAK

Haftanın ilk günleri finansal konularda riskli kararlar almamaya dikkat edin. Çocuklarla ilgili harcamalar gündeme gelebilir. Hafta sonu ise hobilerinizle uğraşabilir ya da özel hayatınızda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında ikili ilişkilerde ya da iş birliği yaptığınız işlerde güç dengelerini korumakta zorlanabilirsiniz. Aile içinde hiçbir konuda ısrarcı davranmamaya dikkat edin. Hafta sonu ise geçmişe dönük konulara farklı yaklaşarak çözüm bulma şansınız var.

YÜKSELEN BALIK

Günlük düzeninizin ve iş hayatınızın gündemde olacağı bu hafta çalışma arkadaşlarınızla iddialaşmalar yaşanabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Hafta sonu ise gruplar içinde yer alacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
İYİ Parti'nin Meclis başkanı adayı belli oldu
 
Denizli'de zehir tacirleri tutuklandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
4 Haziran Yay Dolunayı: Bizi neler bekliyor?
4 Haziran Pazar İstanbul saatiyle 06:41’de Yay burcunda bir dolunay gerçekleşti. ...
Mars Aslan burcunda: Bizi neler bekliyor?
Girişimlerimizi ve irademizi ortaya koyma şeklimizi anlatan Mars, 20 Mayıs-10 ...
22 Mayıs Haftası burç yorumları
22 Mayıs haftası sabit burçlara yerleşen gezegenlerin birbirini zorlayacağı, ...
 
1 Mayıs Haftası burç yorumları
1 Mayıs haftasının ve mayıs ayının öne çıkan gökyüzü olayı, Akrep burcunda ...
24 Nisan Haftası burç yorumları
24 Nisan haftası gökyüzünde geçen haftaya göre daha yumuşak etkiler var. ...
Mars Yengeç burcunda: Bizi neler bekliyor?
25 Mart Cumartesi 20 Ağustos’tan beri İkizler burcunda hareketine devam ...
 
6 Mart Haftası burç yorumları
6 Mart haftası, Başak burcunda gerçekleşecek dolunayın etkileri gündemi ...
27 Şubat Haftası burç yorumları
Şubat ayını geride bırakıp yeni bir ayı karşılayacağımız bu hafta önemli ...
16 Ocak Haftası burç yorumları
Geçen hafta Mars retro hareketini bitirip ileri pozisyona geçmişti. Bu ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva