HABERLER>POLİTİKA
12 Şubat 2012 Pazar - 11:21

Karataş: Hedef 2014’de belediyeleri kazanmak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Teşkilatı, delegelerini ve partililerini dayanışma toplantısında bir araya getirdi. İl Başkanı Necat Karataş, “Hedefimiz 2014 yılında yerel seçimlerde belediyeleri kazanmak. En iddialı olduğumuz ilçeler arasında da Torbalı bulunuyor” dedi.

Karataş: Hedef 2014’de belediyeleri kazanmak

İZMİR - Partililerin salonu hıncahınç doldurduğu toplantıda Torbalı İlçe başkanı Yurdadoğ Mutlu da Torbalı’da özlenen görüntüyü partilileriyle birlikte başardıklarını anlatarak aynı coşku ve ilgiyi 23 Şubat’taki İlçe Kongresi’nde de sergileyeceklerini söyledi. Ardından yerel seçimlere hazırlanacaklarını belirten Mutlu, belediyenin hizmetlerinin Torbalı’ya layık olmadığını ifade etti.
 
İktidarın amacı belli
MHP’nin kuruluşunun 43. yılı olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan İl Başkanı Necat Karataş, iktidar partisinin göreve geldiği yılların, sıfır terörün olduğu, askerlerin şehit edilmediği, yüreklerin yanmadığı bir dönem olduğunu ifade etti. Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü: “PKK ve Abdullah Öcalan’ın posterleri Diyarbakır’da bile açılamazdı. Günümüzde iktidar PKK ile pazarlık yapma gücünü kendinde buluyor. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi, ‘terörle mücadele değil müzakere edildi’. O yüzden bu noktaya gelindi. 30 Ağustos Zafer Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı derken 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın iptaline kadar gelindiğini anlatan Karataş, “İktidarın ne yapmak istediği çok açık ortadadır”.
 
MHP’nin ilçe kongrelerine Karaburun’dan başladığını söyleyen İl Başkanı Karataş, ilçe teşkilatına yerel seçimleri kazanması konusunda talimat verdi. Teşkilatların görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesinin önemine dikkat çeken Karataş, “Buradaki birlik ve beraberliği kongreye taşıyacak, durmadan, yorulmadan, kapı kapı dolaşıp 2014 yerel seçimlere hazırlanacağız. Seçimlerin ardından üç hilalli bayrağımızı Torbalı Belediyesi’nde diktikten sonra MHP’nin iktidarlığını garanti edeceğiz. İktidara geldikten sonra tüm bu yapılanların hesabı sorulacak. 24 Şubat’tan sonra daha çok bir araya geleceğiz. Torbalı halkının tavsiyelerini de alarak önce belediyeyi sonra da Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız” diye konuştu.
 
MHP Torbalı İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu ise 2 ay önce göreve getirildiğinde bir söz verdiğini ve projeler için hazırlandıklarını belirterek, çalmadık kapı, sıkılmadık kapı, sıkılmadık el, gitmedik esnaf bırakmayacaklarını söyledi. Mutlu, partililere hitaben, “Sizleri utandırmayıp bu sancağı yere düşürmeyeceğiz. Kimsenin dedikodusunu yapmayalım. Bize en çok bu zarar verir. Biz bir aileyiz. Ev halkı içerisindeki sorunlar nasıl ki dışarı çıkmıyorsa, bu parti içerisinde de böyle olmalı” diyerek partilerinin bir ve diri bir şekilde yoluna devam etmesini istedi.
 
Şubat ayında gerçekleştirilecek 9. Olağan Kongre’de aynı şöleni yaşayacaklarını ifade eden İlçe Başkanı Mutlu, “AK Parti’nin Fırat’ın doğusu, batısı, 38 etnik grup gibi zırvalıklarından dolayı bu ülke bizimkisi gibi bir tabloya ihtiyaç duyuyordu. Delegelerimizi bu sorumlulukla sandık başına bekliyoruz” diyerek, kongre sonrası yerel seçim çalışmalarına büyük bir heyecanla başlayacaklarını söyledi. Torbalı Belediyesi’nin yetersizliklerinin herkes tarafından bilindiğini belirten Mutlu, “Belediye, göstermelik de olsa bir şeyler yapıyor. Aynı yerde 5 tane kafeterya açıyor. Sağa sola çiçek ekip duruyor. Ve bunları hizmetlerimiz diye anlatıyor. Biz yeşili, çiçeği sevmiyoruz gibi algılanmasın. Ama -5 derecede çiçek ekilmesine anlam veremiyoruz. Bu belediye, yüzlerce sanayi kuruluşunun olduğu bir ilçeye layık değil” dedi ve belediyenin vitrine, tribüne oynadığını söyledi.
 
“Çiçek böcekten başka işlerde var”
Torbalı’da çiçek böcek işlerinden önce yapılması gereken önemli hizmetler var” diyen Mutlu, MHP’de bunu gerçekleştirecek gerekli altyapı ve kadronun olduğunu söyledi. Mutlu, şöyle devam etti: “Torbalı’yı biz yönetseydik ve aynı yere beş kafeterya açsaydık başta CHP bizi tefe koyardı. Atatürk Mahallesi’ndeki heykeli biz kaldırsaydık, Atatürk düşmanı ilan edilirdik. 2014 yerel seçimlerde göreve gelirsek yapacağımız ilk işlerden biri Atatürk heykelini yine o meydana dikmek olacak. AK Parti sayesinde Atatürk’e olan saygı ve sevgimiz arttı. Atatürk Gençliğe hitabesinde ‘Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri satılmış, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış’ diyor. Rahmetli yıllar öncesinden görmüş. Kurtuluş reçetesini de vermiş: Vazifen Türk İstiklal ve Cumhuriyeti’ni kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.”
 
MHP kimsenin yandaşı değil
MHP olarak Torbalı projelerini anlatan Mutlu, ilçede gençlerin işsiz olduğunu belirterek, “650 fabrikanın çoğuyla görüştük. Burada yapılması gereken belediye ve fabrika entegrasyonunun sağlanması. Bir fabrikaya 5 işçi sokulsa, 3 bin kişi istihdam edilir. Yetişmiş iş gücü, kalifiye eleman ve en önemlisi, ilçedeki işletmelere Torbalı’dan istihdam sağlanmasına yönelik çalışmalar yapacağız. İlçenin altyapı sorunu malum. Yollar yapboz tahtasına döndü. Yurtdışına çıkıp altyapı çalışmalarını göreyim, gelip burada çözeyim. Ben 4 yılda altyapı sorunlarını çözeyim. Sonra Torbalı istemezse beni yeniden başkan seçmesin. MHP Torbalı İlçe Teşkilatı CHP’nin de AK Parti’nin de yancısı da değil yandaşı da, olmayacak da” diyerek 2014 yerel seçimlerde MHP bayrağını belediyeye asacaklarını söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir konferansları için geri sayım başladı
İzmir’de yapılması planlanan dört aşamalı Konferansların hazırlık toplantısı, ...
Birgül Ayman Güler'den çarpıcı açıklamalar!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, merkezi ve yerel siyasi ...
CHP olağanüstü kurultay tarihini değiştirdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, daha önce 1 Mart'ta yapılacağı ...
 
Kılıçdaroğlu: Dokunan yanmaya devam ediyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KCK soruşturması kapsamında MİT ...
İl Başkanı Bayır’ın Karabağlar zaferi
Delege seçimleri süreci devam eden CHP’de Karabağlar ve Gaziemir’de partililer sandığa gitti.
AK Partili Zeybekci'den CHP'lilere şok sözler!
Denizli Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci, yerel bir televizyonda katıldığı ...
 
Moroğlu'ndan Billur Tuz işçilerine destek
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Çiğli Atatürk ...
MHP Torbalı kahvaltıda buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı ilçe başkanlığı üyelerini kahvaltıda ...
MİT yorumu: Kişiye özel yasa olmaz!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter'daki hesabı aracılığıyla, ''Demokrasinin ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Muhalefete muhalefet…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva